Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Online Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 17. března 2020 11:42

whiskas děti jsem žádný nepotkala. Mám teda za to, že všechna opatření jsou hlavně kvůli rizikovým skupinám, kam děti (zatím) neptaří, u nich je tedy rizikové to přenašečství, OK. A dítě samo od sebe teď povenku courat asi nebude, no. 

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 17. března 2020 11:43

bram A jsme zase u toho ... jak si co kdo přebere. Ty roušky jsem celkem logicky zmínila u starších dětí. Do kočárů nezírám, tedy ani nekontroluju. Ale školní dítě už si snad nic nestrhává, zvláště, dostane-li pokyn.

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 17. března 2020 11:44

Lama_z_Lana Že nebude? Tak blbě vidím ... 

Offline Kokoska
34962 příspěvků moje polička 17. března 2020 11:46

Potrefenáhusa jo tak - no já kupovala jen roušky, ty respirátory byly už málo a hodně drahý. Asi by to byla kapka v moři, ale aspoň něco. Ale třeba se snažili, co já vím.

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 17. března 2020 11:46

Kokoska Už jsem to komentovala. Nebyla řeč o batolatech. 

Offline Kokoska
34962 příspěvků moje polička 17. března 2020 11:47

whiskas nojo, já než něco nadatluju, už to napíšou tři lidi přede mnou a 4 na to reagujou

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 17. března 2020 11:49

Kokoska To je v pohodě. Docela často si tady každý z příspěvku vybere jen to "pro sebe" a tomu pak odpovídá reakce. Jsem si jistá, že to dělám taky .

Online Potrefenáhusa
38865 příspěvků moje polička 17. března 2020 11:49

whiskas A o kom? Já dneska děti s rouskama nebo  rolakama přes obličej viděla, asi ve stejným poměru jako dospělý s rouškou, mnohem horsi jsou pubertaci, co nechápou, ze se nemaj druzit 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 17. března 2020 11:57
Reakce na whiskas:

​"Povolovanie" byla samozřejmě nadsázka . A urážky? Ano, přecitlivělý, nebo vztahovačný jedinec může mít problém. 

Ja sa za svoju citlivejšiu povahu nehanbím, som rada, že si nad vecou, máš to v živote určite jednoduchšie než ja. Každopádne nevidím dôvod, prečo by mal niekto v diskusii ostatných peskovať, poučovať a písať čo majú robiť. Vysvetlíš mi, k čomu je to dobré?

Online dzizisketa
8961 příspěvků moje polička 17. března 2020 11:57
Offline coralline
2309 příspěvků moje polička 17. března 2020 11:57

Včera jsem se šla projít do parku. Já jsem měla přes pusu šátek, nic jinýho nemám. Většina lidí neměla nic a skupina, která neměla nic ani v jediným případě, byli rodiče s dětma (ne s batolatama, se školákama). Ještě kolikrát roztažený přes celou cestu, že je člověk musel obcházet mimo.

Offline Garfie
28560 příspěvků moje polička 17. března 2020 11:58

continuity  Já s tebou souhlasím, taky myslím, že by to nakonec mohlo přinést spoustu dobrých věcí. A myslím, že západnímu světu prospěje trochu pokory. My si ani neuvědomujeme, jak strašně dobře se tu máme. 

Online Tak Betty
6137 příspěvků moje polička 17. března 2020 12:05

muj muž jel z práce autem přes naše maloměsto a říkal, že  mlaďoši měli roušky

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 17. března 2020 12:05

PotrefenáhusaCo o kom? Jo aha, děti/mládež, chceš-li. 

Než tady zase X stránek plácat o ničem (jak co kdo myslel a nemyslel), tak se asi shodneme, že roušku by měly nosit všechny skupiny. 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 17. března 2020 12:06
Reakce na barbucha:

​Nesouhlasim.

Neděje se nic strašnýho? Že už teď podniky propouštěj lidi, podnikatelé zavíraj krám, zbytek zkrachuje... no na pracáku bude veselo! A až přestanou lidi platit hypotéky... a nebudou mít na útratu (aby podrželi ty přeživší)... Vono totiž to nepřejde za měsíc! A ne každej má záhumenek, aby si tam vypěstoval vlastní erteple a vykrmil pašíka... a rovněž ne každej má rodiče, který by ho založili, případně mu předali svoje majetky...

Závidím ti teda tvůj optimismus.

​kdyby se každý choval zopodvědně, jak jsem psala, kdyby si nevyletěli na dovolené, nevyjeli na lyže v poslední minutě, protože "jich se to netýká a jim se nemůže nic stát", kdyby nosili něco na hubě, dodržovali sociální distanc, kdyby se vychcaně nevraceli minutu před karanténou...kdyby.....kdyby... a tom mluvím. společnost by mohla fungovat skoro normálně, jako třeba na thaiwanu. 

Online Potrefenáhusa
38865 příspěvků moje polička 17. března 2020 12:08

Jiná Realita tak bez bolesti ty poučení bohužel většinou moc nejdou 

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 17. března 2020 12:08

paktofonika Dobré to není k ničemu, ale proč se nechat rozhodit? Vždyť je to právě jen diskuze. A ještě někoho nahlašovat

Online Sweet Potato
40385 příspěvků moje polička 17. března 2020 12:11

Potrefenáhusa Kdysi v pravěku jsme si přepisovávali do deníčků, že zkušenost je nejlepší škola, jen školné je vysoké. 

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 17. března 2020 12:13
Reakce na whiskas:

paktofonika Dobré to není k ničemu, ale proč se nechat rozhodit? Vždyť je to právě jen diskuze.

​Promiň, ale to si připomeň, až zas budeš kupovat boty / kabelku / kabát :-)))

Online Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 17. března 2020 12:14

whiskas Komentuju to, co jsem viděla cestou do práce...dospělý a mladý lidi spíš jo, důchodci ne. Děti jsem nepotkala a do kočáru z kola fakt nečumim.