whiskas děti jsem žádný nepotkala. Mám teda za to, že všechna opatření jsou hlavně kvůli rizikovým skupinám, kam děti (zatím) neptaří, u nich je tedy rizikové to přenašečství, OK. A dítě samo od sebe teď povenku courat asi nebude, no.
Stěžovací vlákno
bram A jsme zase u toho ... jak si co kdo přebere. Ty roušky jsem celkem logicky zmínila u starších dětí. Do kočárů nezírám, tedy ani nekontroluju. Ale školní dítě už si snad nic nestrhává, zvláště, dostane-li pokyn.
Lama_z_Lana Že nebude? Tak blbě vidím ...
Potrefenáhusa jo tak - no já kupovala jen roušky, ty respirátory byly už málo a hodně drahý. Asi by to byla kapka v moři, ale aspoň něco. Ale třeba se snažili, co já vím.
Kokoska Už jsem to komentovala. Nebyla řeč o batolatech.
whiskas nojo, já než něco nadatluju, už to napíšou tři lidi přede mnou a 4 na to reagujou ![]()
Kokoska To je v pohodě. Docela často si tady každý z příspěvku vybere jen to "pro sebe" a tomu pak odpovídá reakce. Jsem si jistá, že to dělám taky
.
whiskas A o kom? Já dneska děti s rouskama nebo rolakama přes obličej viděla, asi ve stejným poměru jako dospělý s rouškou, mnohem horsi jsou pubertaci, co nechápou, ze se nemaj druzit
"Povolovanie" byla samozřejmě nadsázka
. A urážky? Ano, přecitlivělý, nebo vztahovačný jedinec může mít problém.
Ja sa za svoju citlivejšiu povahu nehanbím, som rada, že si nad vecou, máš to v živote určite jednoduchšie než ja. Každopádne nevidím dôvod, prečo by mal niekto v diskusii ostatných peskovať, poučovať a písať čo majú robiť. Vysvetlíš mi, k čomu je to dobré?
Včera jsem se šla projít do parku. Já jsem měla přes pusu šátek, nic jinýho nemám. Většina lidí neměla nic a skupina, která neměla nic ani v jediným případě, byli rodiče s dětma (ne s batolatama, se školákama). Ještě kolikrát roztažený přes celou cestu, že je člověk musel obcházet mimo.
continuity
Já s tebou souhlasím, taky myslím, že by to nakonec mohlo přinést spoustu dobrých věcí. A myslím, že západnímu světu prospěje trochu pokory. My si ani neuvědomujeme, jak strašně dobře se tu máme.
muj muž jel z práce autem přes naše maloměsto a říkal, že mlaďoši měli roušky
PotrefenáhusaCo o kom? Jo aha, děti/mládež, chceš-li.
Než tady zase X stránek plácat o ničem (jak co kdo myslel a nemyslel), tak se asi shodneme, že roušku by měly nosit všechny skupiny.
Nesouhlasim.
Neděje se nic strašnýho? Že už teď podniky propouštěj lidi, podnikatelé zavíraj krám, zbytek zkrachuje... no na pracáku bude veselo! A až přestanou lidi platit hypotéky... a nebudou mít na útratu (aby podrželi ty přeživší)... Vono totiž to nepřejde za měsíc! A ne každej má záhumenek, aby si tam vypěstoval vlastní erteple a vykrmil pašíka... a rovněž ne každej má rodiče, který by ho založili, případně mu předali svoje majetky...
Závidím ti teda tvůj optimismus.
kdyby se každý choval zopodvědně, jak jsem psala, kdyby si nevyletěli na dovolené, nevyjeli na lyže v poslední minutě, protože "jich se to netýká a jim se nemůže nic stát", kdyby nosili něco na hubě, dodržovali sociální distanc, kdyby se vychcaně nevraceli minutu před karanténou...kdyby.....kdyby... a tom mluvím. společnost by mohla fungovat skoro normálně, jako třeba na thaiwanu.
Jiná Realita tak bez bolesti ty poučení bohužel většinou moc nejdou
paktofonika Dobré to není k ničemu, ale proč se nechat rozhodit? Vždyť je to právě jen diskuze. A ještě někoho nahlašovat
?
Potrefenáhusa Kdysi v pravěku jsme si přepisovávali do deníčků, že zkušenost je nejlepší škola, jen školné je vysoké.
paktofonika Dobré to není k ničemu, ale proč se nechat rozhodit? Vždyť je to právě jen diskuze.
Promiň, ale to si připomeň, až zas budeš kupovat boty / kabelku / kabát :-)))
whiskas Komentuju to, co jsem viděla cestou do práce...dospělý a mladý lidi spíš jo, důchodci ne. Děti jsem nepotkala a do kočáru z kola fakt nečumim.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.