viktorka_od splavu Předpokládám, že jo
. Jinak budu doufat ve slunečný den.
Stěžovací vlákno
DruI taky vyrabim rousku na plnovous. Ale je to takovy blby, mam strach ze zrovna ty vousy jsou v tomhle vazne nevyhoda. Sice po prichodu z venku si je radsi vydezinfikuje mydlem ve sprse, ale stejne:-(
whiskas jo, já to mám z trička WE LOVE ŠUMAVA:-)
milacka :) dakujem. Hned jak som to odoslala, skusila som a nasla ten olej, tak stroj je namazany a pradie jak kotatko :)
Došila som dve biele rúšky, aby boli na zajtra, dala som vyskúšať sambovi či ok, no a ako pil víno tak na rúške zostali červené kvapky od vína :D Vyzerá to trochu ako krv, lol. Ďalšiu už nešijem.
Prosim vas, je tu nekdo, kdo si sije rousku samodoma podle toho navodu od Daya a pripada si u skladani tech skladu jako totální tupec? Chce se mi ze mě brečet
Ó díky, že to píšeš, přesně tak jsem se cítila ráno, nástřihy pečlivě naměřený a prostříhaný a zaboha jsem to nebyla schopna dát
šila jsem teda ten dvojitej typ s gumičkama, a nadávala jak špaček, protože jsem se napřed několik minut nudila u naprosto zřejmýho postupu , a pak jsem nestíhala pársekundový turboskládání. Nakonec jsem to, nástřihy nenástřihy, poskládala tak, že sklady směřovaly shora dolů, a části ohraničený skladama se jevily, na poskládaný roušce, seshora jako 3 cm, 1,5 cm, 1,5 cm a 3 cm (čili výška v poskládaným stavu 9 cm dohromady, čemuž odpovídaly ty boční začišťovací proužky dlouhé 11 cm, tj. po založení na každé straně 1 cm byly dlouhý taky 9 cm ).
sorry, ale nemůžu se nesmát. tak to spojte lihovkou do nějakýho souhvězdí ![]()
paktofonika mozno sa vdaka tomu budu od neho drzat ludia dalej ![]()
Isca Hele presne, tu prvni rousku jsem sila snad dlouho jak svadlena kalhoty.....ocistec!
paktofonika aneb Nebojte se, nemám covid, jen otevřenou tuberkulózu s úplně malinkým chrlením krve :D
"mě se nemusíte bát, kamarádi se zrovna vrátili z itálie, ale kašlou jen trochu a krev skoro vůbec"![]()
To by se mohlo ale vyprat trochu do modra, ne? Aspoň mně to kdysi červené udělalo. Pak to bude vypadat jako modrá krev ![]()
No tak som rada, že som vás pobavila :D
Šila som dve rúšky asi 3 hodiny, lol. Mám ešte jednu tmavomodrú, ale tá mu je malá (prvý prototyp).
Koľko ich asi potrebujeme. Tak 10 pre jedného? To vidím celý víkend pri šijacom stroji a ja som na to fakt ľavá a hlavne sa pri tom šití cítim ako v zlom sne...
Karoleena prt tomu rozumim, ale nejde to udelat v nejakym zjednodusenym rezimu? Jako ze tam nebude tolik interakce.
No kazdopadne jsi chudatko, v tak vypjate dobe by se nemely davat tak tezky ukoly :(
paktofonika ja bych to pokapala cely a udelala z toho zamer :)
bram takový škody!
(myslim to víno)
paktofonika 10 je zbytečně moc podle mě. Řekla bych, ze aspoň 2 to chce, 4 pro jistotu
Myslíte, že ho cestou do práce nezavřou? ![]()

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.