continuity rozhodně ne... teď se nosí různé "modely" ![]()
Stěžovací vlákno
continuity Pokud nebude mít šavli v zubech a papouška na rameni, mohlo by to projít![]()
continuity pokud se nestaví v bance, tak dobrý :D
paktofonika To je aby byla sterilni, to pro ucely beznych lidi neni treba nam staci, kdyz zabijem coronu .. ![]()
continuitykdyz s tim nevleze do banky.... ![]()
Ty bílý vypadají prostě líp.
Díky všem za podporu. Nakonec jsem to nějak dopatlala, ale hrda teda nejsem. Šiju to na koleni, bez stroje, s minimem prostředků ze staré košile a jsem frustrovaná jak blázen. Zítra si jdu stoupnout do fronty pred galanterií, snad na mě zbyde aspoň gumička
.
Tie bavlnené rúška majú byť údajne viacvrstvové, už som zo všetkých informácií unavená...
Isca Hele presne, tu prvni rousku jsem sila snad dlouho jak svadlena kalhoty.....ocistec!
Tak nějak, ale nesmíš počítat čistej čas šití, ale čas od počátku do ukončení projektu! Takže rouška s dvaapůl hodinama s přehledem porazila nastřiženou sukni, co mi tu leží rok.
milacka já jsem zas dneska někde četla, že ty vícevrstvový se víc a rychlejc zafuněj a vydržej kratší dobu - prostě bych to z něčeho nějak ušila a už se tim moc nezabejvala
milacka dvouvrstve, to bych rekla, ze je na miste... a taky jsem zachytila, ze se tam ma dat kapsicka, do ktere se vlozi "filtr" treba z kuchynske uterky a po 2 hodinach ho menit.. kdo vi :-/
continuity Pokud nebude mít šavli v zubech a papouška na rameni, mohlo by to projít
Naopak! Jen houšť! Ještě dřevěnou nohu a korona se strachy potento!
Sweet Potato Už to vidím v barvách v tý bance: "Dobrý den, já jsem pan Continuity a přišel jsem si k vám uložit korunu."
Nejhnusnější roušky jsem určitě ušila já, šiju totiž ručně. Z bavlněného trika, dovnitř jsem vložila přeloženou separační plenku. Každý provázek jiný, ale co už.
milacka Tak já po zkušenosti z dneška můžu říct, že původní plán byl dvě roušky z bavlny na sebe. No nedalo se v tom dýchat. Pokud je to opravdu bavlna, tak jsem raději pro jedna vrstvu a častěji měnit. Na cestu do obchodu stačí úplně. Kdo to potřebuje na delší čas, tak je musí měnit, stejně jak klasickou roušku jednorázovou.
continuity On jde udelat banku? Ted, kdyz nemaj hotovost?:-D
Jinak ja mam cernobilou a vypadaji dobre, proste zalezi na vzoru;-)
milacka Dvojvrstvé som ich urobila. Aspon čosi.
Krehutka Pre povzbudenie, dnea som isla okolo galantérie, kde nebolo ani nohy, tak drzim palce, nech na takú narazíš.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.