dzizisketa Me hrozne boli na plicich,
Mě taky, když si vemu malou podprdu.
No, my to doma taky s napetim sledujeme. Tatka tam pracoval a rikal, ze v tovarne pro dvatisice lidi se vsichni po praci oplachli v jednom sudu, teda ten, kdo se myl. Musi to byt nepredstavitelny mazec a to jsou jeste mnohem zaostalejsi zeme nez Iran.
barbucha Ja jsem bez uz snad pul roku. Ale dnes to sambo diagnostikoval na pater, ze mam zacit cvicit, coz je docela dobre mozny.
Jiná Realita Já se bojím, že v tom Íránu je to hrozný :-(
Je to moje vysněná země a vždycky, když se rozhodnu, že už bych tam konečně měla vyrazit, tak se tam semele něco děsivýho. Bojím se, že už se tam nikdy nepodívám. :-(
Hele ja ti nevim, ale tak to prece neni nutne slepe dodrzovat, kdyz to leckdy nema smysl? Ja si ji treba nedavam v aute, spatne se mi ridi, pak si ji nedavam na osamocenych vychazkach. Co se jako stane? Policajti mi daji pokutu? Snad to nejsou zas takovi pablbove ne..... Proste bych to nehrotila, ve meste smula holt, vyssi koncentrace lidi, ale kdyz jdu nekam, kde nikdo neni, tak ji nemam, presne jak pises, chce to cerstvej nezaparenej vzduch.
Tak to je jasné, že keď ideš sama lesom, lúkou alebo niekde kde nie je velka pravdepodobnost, ze niekoho stretneš tak si rúšku dáš dole, ale ísť tak medzi ľudí v meste ( i ked ich nie je mnoho) proste nie je ohľaduplné.
paktofonika Jo, ve meste je furt nekdo. Ale dnes jsem sla do obchodu a pan proti mne ji taky nemel, ale nijak me to nepohorsovalo, obesla jsem ho na tri metry a cajk:-D. U nas se da i trochu obchazet. Ja v te rousce nemuzu vubec dychat, ted jak mam nejakou tu bolest na hrudi. ted jsem si usila ty jednovrstve, tak uvidim no. Ale uplne lapam po dechu, coz je mozna ucel toho narozeni, protoze fakt nikde nebudu trajdat abych se neslozila:-D
Garfie já jsem byla na trurecko-íránské hranici a nějak mě to nelákalo, že bychom někdy mohli zajet dál :) Ale mrzí mě, že jsem si nevyfotila ty ukazatele u silnice, 3 turecká jména měst a vedle nich směrovka ÍRÁN.
Karja já jsem teda měla tíseň na hrudi, dušnost a celkovou slabost, když jsem ve dvouvrstvé roušce vylezla do 4. patra ![]()
Jiná Realita
No, my to doma taky s napetim sledujeme. Tatka tam pracoval a rikal, ze v tovarne pro dvatisice lidi se vsichni po praci oplachli v jednom sudu, teda ten, kdo se myl. Musi to byt nepredstavitelny mazec a to jsou jeste mnohem zaostalejsi zeme nez Iran.
No ja jsem, zvedava, jak to bude, az se to rozjede v Africe...
Kokoska Jako myslis, ze uz nezvladnu projit ani ty tri regaly v obchode jo? Jinak jsem dneska byla u nas ve vesnickem coopu a jako tady jsou na pandemii vyborne pripraveny, maj tady vsechno, pro co bych ve meste musela do trech obchodu. A jeste bez hodin pro duchodce! Jeste paraleny jako podpultovej prodej a nemusim odsud vylezt.
Ja chodim na strihani kazde 3 tydny, max. 4. Cili se na sebe uz nemůžu pomalu ani podivat. Dtto manipedi. Tu teda muzu zkusit sama, ale strasne mi to nebavi. Stejne jako domaci cviceni. Ale nemam to jako stiznost, jsou to malichernosti, jen aby řeč nestala.
Karja aj mna boleli týžden pľúca..ale ked lapáš po dychu to už je na spozornenie a testy!
Karja aj mna boleli týžden pľúca..ale ked lapáš po dychu to už je na spozornenie a testy!
olivieraa dokud nemá horečku a kašel, testovat nebudou. I když se blbě dejchá, osobní zkušenost z nedělní pohotovosti.
olivieraa No jo, jenze my jsme doma.ctyri dospeli a vsichni jsou v pohode:-D. Jinak jsem kontakt kontaktu, to uz bych i nejakou moznou cestu prokazala. Ale nic jineho mi neni, to bude nejakej jinej moribundus.
Já si tady jenom s dovolením odložím. Vím, že tohle teď asi trápí víc lidí, ale právě jsem dostala stejně jako velká většina mých kolegů výpověď ![]()
Noren achjo:(( to me moc mrzi.
Karja No je to blbé, mne sa v rúške takisto zle dýcha, mám ekzém cez pol tváre, rosia sa mi okuliare... No ale ja som paranoidná a este k tomu, mňa chytiť policajti tak skolabujem :D Hrozná poctivka som, teda až na jednu vec spojenú s automobilovou dopravou.
Dnes ráno som vyvarila biele rúšky s jednou čiernou, ktorú som si včera narýchlo spichla. Biele na vyhodenie. Dnes som si ušila jednu z tričkoviny, ten lepší strih a nemôžem ju najst. Ja furt sijem a furt mam iba jednu ![]()
Noren To ma hrozne mrzí.![]()
Môžem sa opýtať na spôsob výpovede?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.