ja sem nastesti doma a tak do tri dnu se to umeje.![]()
Stěžovací vlákno
continuity Díky, díky, mě z nich jebne
.
999 tu pouzivam na praci, zatim ok, vsechny meetingy mame po skypu atd. Docela fajn, hlavne se dostanu k dokumentum na servru atd. Tak super, ze muzes porad jeste delat se studenty! My mame dneska zoom sbor vecer haha
999 Á, Teams, na těch děti taky jedou. A někteří se prý bavěj tím, že jiné při hodině škodolibě vyhazují z týmu.![]()
Sweet Potato tak teamsy jsou vyborne treba tim, ze jsou opravdu tymove, tudiz tam nelze uplne omezit prava radovych clenu. ![]()
continuity Ideální s bandou pubošů.
Sweet Potato Naštěstí ti moji jsou dospělí
. Ale co já vím, co je napadne jako lék na trudomyslnost.
999 včera sem se snažila teams připojit a vzdala sem to... ale taky potřebuju tak to budu muset zkusit znova
Mne prisly teamsy uzasny nahodou! Daji se v nich delat vlastni memy....
Tiež sa chystám učiť cez teams, som úplne ľavá na moderné technológie, tak snáď to zvládnem.
Magráta Aspoň budu mít s kým konzultovat
.
No mate aspon dobry, za takhle muzete! My uz si delame srandu, ze snad zacnem experimentalni ulohy taky streamovat, ale teda 8 hodin v kuse nekde trdlovat pred kamerou, nevim nevim ![]()
Noren to me mrzi, hlavne, at je brzy lepe!
Garfie Iran je muj sen, az se svet zacne tocit zase spravnym smerem, nepojedem?
999 ja zatim docela dodrzuju nejakej rezim, budicek, pece, kafe, prace s pauzou na obed, pak nejaky cviceni, obden ven, kdyz to jde. Jidlo a kontakt s kamaradama pres face time. I ted koukame spolecne na nejaky sileny tv veci tak ze si zavolame a pustime si to naraz a pak se u toho rezem. Plus teda kontakt s lidma v EU, Cz. Bracha je v karantene od vcerejska, kolega ceka na vysledky testu, a to se mu rekl sef pred 4 dnama (bydli v Nemecku), ze at si sunda rousku, ze siri paniku. Maminka vcera usila 19 vymakanejch rousek, tak jsem ji naridila rest day.
tohle je hrozne dulezite. Ja z domu pracuji nerada, ale ted neni na vyber. Takze nekompromisne bezny rezim, tj. kazde rano sprcha, umyt a vyfoukat vlasy, lehky makeup, obliknout, parfem, proste vsechno... a sednout ke stolu a "byt v praci". A krome toho udrzovat pekne nehty, oboci...to musi byt.
0zero7 Mě dost zaměstnává aplikace Microsoft Teams, prostřednictvím které teď učím studenty. Prý je intuitivní, ale občas to drhne :-).
no tak to teda fakt neni:-)
jinx No jasně!!!
otci nějak není dobře. mám velké obavy :( horečku zatím nemá, ale má rýmu, cítí se hrozně slabý, oči lesklé, asi tak jednou za hodinu zakašle. ach jo. snad je jen vyčerpaný a nachlazený.
tohle je hrozne dulezite. Ja z domu pracuji nerada, ale ted neni na vyber. Takze nekompromisne bezny rezim, tj. kazde rano sprcha, umyt a vyfoukat vlasy, lehky makeup, obliknout, parfem, proste vsechno... a sednout ke stolu a "byt v praci". A krome toho udrzovat pekne nehty, oboci...to musi byt.
to máš pravdu, super
jinx Díky, že to říkáš :-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.