continuity ono podle toho, co rikala ta dr. Adamcova v rozhovoru od Wendulky, maji italove zdravotnictvi jak nejaka rozvojova zeme..
Stěžovací vlákno
711990 no, je to des ![]()
continuity ja jsem trochu pozadu zas, mozna uz to slo, oni ten ICL model trochu zpochybnili, protoze pry neni dost flexibilni. Mozna jsem to sem uz davala, zajimavy to je, akorat nevim, jestli je to nekde cesky.... https://medium.com/@tomaspueyo/coronavirus-the-hammer-and-the-dance-be9337092b56
viktorka_od splavu Ja jsem zase slysela opak o nemocnici v Bergamu, tak si pak vyber....
Mě zas minulý týden fascinovalo v metru, jak spousta lidí vytrvale mačkala ten čudlík na otevírání dveří, ačkoliv všude avizovali, že se to bude otevírat samo. Ono se to teda i normálně většinou otevírá samo. A jedna paní mě obzvlášť fascinovala, ta ho zmáčkala holou rukou, kterou si hned poté ošmatlala celej obličej. Já jinak taky nejsem cimprlich, ale toto teda nechápu.
Ja mám metro rada z dôvodu bezdotykového cestovania. Nemusím sa držať, väčšinou ani nič stláčať...U zastávky na znamenie (autobus) často čakám, či stopku nestlačí niekto iný.
Trošku odbočím od korony... Už asi 4.deň ma dosť bolí celý chrbát. Poradíte nejaké osvedčené cviky?Chýbajú mi pravidelné masáže a je pravda, že už 2 týždne som necvičila, lebo som dosť unavená a po práci už nemám energiu na nič :(
pecka já se koukám sem , když se mi něco začíná blokovat, to je fajn fyzioterapie
Na bedra jsou dobre McKenzieho cviky a od lopatek nahoru pomáhá rozmasírovat trigger pointy
Dnes jsem se sama ostříhala. Mám dlouhé vlasy a vzala jsem to stylem z internetu. Všechny vlasy jsem vyčesala nahoru do takový štětky a deset centimetrů ustřihla. Výsledek nevím.
A minulý týden jsem si vlasy barvila. No tohle samodomo mě pěkně štve. To jsem neprovozovala ani zamlada.
![]()
pecka ja delam obden tohle, prijde mi, ze to pomaha, delam po cviceni vetsinou.
https://www.youtube.com/watch?v=SedzswEwpPw
ma i veci na cely zada a na kycle, to otevreni kycelnich kloubu na zada muze taky pomoct.
Tak Betty tak to jsi dobra, na to bych asi odvahu nemela, leda tak tutorial s mou kadernici pred video maximalne, zatim to neresim vubec teda...
Ginevra Otis je nej! Me vcera napadlo, ze bych hazela neco do Hudebniho vlakna mozna, psali jsme si s kamaradama o muzice a posilali linky a bylo to fajn. Treba by to nekoho rozptylilo.
Jak jsem psala, mně muzika v téhle izolaci moc pomáhá. Minulý týden dávali v TV Blues Brothers, tu dvojku, kde hraje i John Goodman, kterej senzačně zpívá a při tý svý tloušťce i tancuje. Teď si z toho ty písničky furt pouštím.
No ale není to do stížností vlastně teda.
Ginevra Blues Brothers jsou super, ja bych mohla dokola civet na The Committments, urcite znas!
Docela dost muzikantu hraje z domu a streamujou to zadara, fajn to je. Tohle jsem potkala rano na fb:
https://www.facebook.com/justinobrooks/videos/10157908556381142/
pecka me u tech videi vyhovuje ze to proste delam s ni, i ten cas. Zkus ty ramena zada a pridat k tomu kycle a bedra, to by mohlo pomoct. Pak taky protahnout prsni svaly. Mas roller? Takovej ten valec svaly?
0zero7 nemám
jeden masér mi raz poradil aj tenisové loptičky. Ale ani tie nemám. Proste musím začať cvičiť na chrbticu Ďakujem za rady.
V prostřed akce mi chcípnul kulmofén. Foukala jsem dceři vlasy, vypnula jsem ho, připravila jsem si další vrstvu vlasů a on už nenaskočil. Sakra
Už nenaskočil nikdy? Tyhle věci někdy potřebují vychladnout a pak zase fungují.
Ginevra Blues Brothers jsou super, ja bych mohla dokola civet na The Committments, urcite znas!
Jasně, znám a mám!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.