Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 26. března 2020 21:17

peckaStačí i velký srolovaný ručník, nebo i cvičení bez pomůcek .

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 26. března 2020 21:19

Tak Betty Jsi dobrá . Já doufám, že se kadeřnictví brzy otevřou, protože samo domo barvení prostě nedám. 

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 26. března 2020 21:26

Tulipe To jsou skvělé odkazy. Já jsem teď v situaci, kdy mi žádné odblokování nepomáhá . Byla jsem na RTG a snímky jsem nechala posoudit bývalé kolegyni (fyzioterapeutce) a vypadá to, že můj problém jsou Schmorlovy uzly a na ty v podstatě nic moc cviky nejsou. Zřejmě nezbývá nic jiného, než se smířit s bolestí až do smrti, což nezní právě optimisticky. Bolest bych ještě překousla (ať žije Brufen), ale pohybová omezení mě dost deptají. 

Offline 0zero7
11893 příspěvků moje polička 26. března 2020 22:15

Asi vas tady vsechny budu oblazovat o dost vic, prave nam oznamili celofiremni temporary lay-offs/docasne propusteni 50% zamestnancu, protoze bez zamorskych lodi odpada 75% zisku. 

Dobry je, ze nam zustanou benefity a jakmile to pujde tak nastoupime zpet, pro me je to cely oddeleni, ufff. Vlada expeduje bud podporu a nebo balicek $2.000 mesicne, coz je super. Akorat me to teda mrzi za me i za kolegy, chjo. 

Offline Lumi
81 příspěvků moje polička 26. března 2020 22:32

pecka Mně pomohla zatím nejvíc tato videa: 

https://youtu.be/lLu5m7KEwQ4

https://youtu.be/3YLi_DfNtrk

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 26. března 2020 22:36

jdu zkontrolovat stavbu. na té zdi, kde je plastický obklad, je většinou plastický obklad. u stropu je ale pás hladkého obkladu...proč?! dnes jsem s chapama mluvila a nikdo nic neříkal. podle mě pochyběl plastický obklad, protože mi ho blbě poslali, a řemeslníci byli kreativní. vypadá to strašně. prohrabala jsem tam všecky krabice, ale plastický jsem už nenašla. zato je tam nadměrně hladkého. jdu si přeměřit zeď, jestli jsem jim do obchodu neposlala špatné metry, ale mám pocit, že ne. já se picnu. na nový obklad budu čekat v součansé situaci měsíce, možná se ho nikdy nedočkám.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 26. března 2020 22:54

Prymula na ct1 prave rekl,ze rousky se budou muset nosit urcite do prazdnin.sileny.

Snad se to tu taky nezavede.

Offline Karja
44721 příspěvků moje polička 26. března 2020 23:00

Zarinya 

Chudaci ti z bytu, kde se opali? Ne desny, ja v tom sotva lezu, navic si porad nejsem jista, zda to nespravny pouzivani je vubec k necemu dobry - mokrej hadr na hube a neustaly sundavani aby se clovek nadechl. Ja s tim treba vychazim jak s bryndakem kolem krku a kdyz se blizim k moznosti, ze nekoho potkam, tak to teprve uvazu, ale nevim, zda to ma smysl, zda to nemam poprskane tu licovou sgranh.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 26. března 2020 23:11

Jiná Realita to je des. Este je moznost, ze nejake kusy dokalicili a vyhodili. Ale ta kreativita

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 26. března 2020 23:14

0zero7 tak snad nastupite coskoro a kompenzácia je fajn ale zamrzi to, verim.

Este pred par týždňami som si fakt nevedela predstaviť ake velke dopady bude korona mat.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 26. března 2020 23:14

Zarinya 

myslím, že nejpozději do měsíce, šesti týdnů budou mít lidi všech opatření plné zuby a začnou na to stejně kašlat. 

až začne být teplo, budou současná opatření neudržitelná. neumím si představit, že lidi vydrží další týdny jen chodit do práce a domů, a teda při troše štěstí ke kadeřnici. a na ulici se držet po dvou. bez kin, bez možnosti jít do zoo, sejít se s kamarády, slavit rodinné události nebo co já vím. to se dá vydržet tak dva měsíce, než z toho obyvatelstvu hrábne.

a důchodci v teplotách nad 25 v rouškách...

u nás na to kašlou už teď. mladí se někde za dědinou sjedou auty, pustí tuc tuc, roušku nemá nikdo, pokecají, a jedou dom.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 26. března 2020 23:16

Karja ja s rouskou mam zkusenost jen z prace,kdyz je tam infekcni pacient a to ji mam 5 minut a je to strasny.Fakt si to nedovedu predstavit,takhle po venku a skoro porad.

Doufam,ze to bylo jen takove straseni,jelikoz mi opet vzal chut se na neco tesit.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 26. března 2020 23:19

Jiná Realita co na to rict....je to tezky.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 26. března 2020 23:20

Mrakoplas myslím, že nevyhodili nic, i malinké kousky jsou tam položené, kdyby se snad hodily.

prostý výpočtem mi přijde, že mi toho museli poslat méně, podle mě zapomněli dodat 10% rezervu. stěna má 2x2,3m. kachle mají 75x25 - tudíž odpad je 0,25x2,3m, což je kolem 0,6m2. ale obložené jsou jen skoro přesně 4m2 a už nikde nic není. tudíž mi podle mě dodali cca 4,6 m2. ale požadovaná plocha+10% je, pokud počítám dobře, nějak cca 5,0něco metru. v balíku je 1,3 m2, takže by mi museli poslat 4 balíky, což je 5,2 m2.

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 26. března 2020 23:21

Zarinya Budu v tom celý den, venku, v práci, půl roku. No potěš.

Offline 0zero7
11893 příspěvků moje polička 26. března 2020 23:21

Mrakoplas Diky, je to naprd, mam jenom tyden na to predat vsechno nadrizenymu co zustava, pakarna to bude. Kanada behem tydne vyridila milion zadosti o podpory, vypada, ze aspon to jde rychle. MOhlo by teda byt urcite hur, to je jasny. Ja v pohode vyjdu, bydlim fajn atd. V podstate trochu dovolena asi bude, zalezi jak dlouho.... ha ha

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 26. března 2020 23:24

i když na druhou stranu - prostě mi museli dodat 4 balíky, protože tři by byly hrozně málo na to, co je tam teď obložené hernajs, já ty chlapy prostě zítra asi zabiju.

Offline EDITH4B
2130 příspěvků moje polička 26. března 2020 23:26

Zarinya prosím tě, vím že ty máš krásnej zamioculcas, potřebuje spíš světlo nebo stín? Díky za odpověď

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 26. března 2020 23:39

EDITH4B on prospiva moc dobre kdekoliv.Ve stinu mu to nevadi,ale mene zalivat.:-)

Offline EDITH4B
2130 příspěvků moje polička 26. března 2020 23:40

Zarinya děkuju!!!