Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 20. dubna 2020 17:06

rozarka jaky nick jsi na MP měla?

Offline rozarka
4218 příspěvků moje polička 20. dubna 2020 17:08

Krehutka  Ále....snad raději ani ne

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 20. dubna 2020 17:09

EDITH4B Bertulka je aktivní na FB a na instagramu.

Offline tv
4200 příspěvků moje polička 20. dubna 2020 17:11
Reakce na rozarka:

Teď tu čtu pár stránek a čekám s lehce staženým žaludkem,kdy se objeví můj nick z MP a nějaká vzpomínka  na moje strašný příspěvky . Ještě, že jsem tak tuctová osoba s nudným životem

Obdivuju paměť někkterých z vás a neště víc schopnost vydedukovat,kdo byl kdo

​Hele, buď ráda..já bych to docela brala.

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 20. dubna 2020 17:12

A teda mockrát vám děkuji, byla jsem nahlédnout vedle (kdo se nepodíval ať zvedne ruku) a koukám, ze vse pri starém, gulieta pořád nejmoudrejsi a nejvtipnější. No nechybí mi to. 

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 20. dubna 2020 17:13

A na MP jeste byla takova ta divna divka, ktera chtela byt krasnou a zajimavou a proto na sebe patlala tuny make-upu a nosila saty jako svoje vlastni babicka a snazila se vypadat jako Marylin nebo Dita von Teese. Tehdy tam byla docela chvalena hvezda, tak jsem vetsinou byla ticho, abych nedostala od fanynek drzkovou. Ta byla dobra tim, ze si vymyslela nejakyho pritele, pritom ho nemela... ale o tom urcite vic vi 0zero7 , ktera mi ted v tomhle vlakne chybi, protoze by urcite byla schopna dodat dalsi zajimave informace o uzivatelkach, jejichz jmeno tady padlo! :D

Offline Klara
494 příspěvků moje polička 20. dubna 2020 17:14

razorblade To byla Esmée, ne?

Offline Tulipe
2474 příspěvků moje polička 20. dubna 2020 17:16

Krehutka souhlasím, ani mně to prudění a konflikty nechybí  (a taky jsem se byla podívat )

já jsem se na MP moc diskusí neúčastnila, konfliktní a manipulativní diskutérky mě iritovaly, o spoustě "kauz"  čtu dnes poprvé.. 

ale ta ramínka byla fajn 

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 20. dubna 2020 17:16

To zní jako Esmee, ale nevím nic, o vymyšleném příteli?

Offline Ounz
20532 příspěvků moje polička 20. dubna 2020 17:17

razorblade Esmee? Její styl se mi nelíbil a byla hrozně upjatá, že si vymyslela přítele sem ale nevěděla?

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 20. dubna 2020 17:17

Krehutka Jojo, já si včera poctivě večer k čaji dala celou "palačinku". :D A souhlasím naprosto, ani trošku mi to nechybí!

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 20. dubna 2020 17:17

razorblade esmee si vymyslela pritele? :-O 

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 20. dubna 2020 17:19

razorblade Já sleduju Esmee na instáči a zrovna tuhle jsem si říkala, jakto, že vlastně není s tím mladým dirigentem swingového orchestru z Londýna, co o něm kdysi psala na MP, neříkej, že byl vymyšlenej???

Online Pinot Noir
29887 příspěvků moje polička 20. dubna 2020 17:20

razorblade Vymyslela? Vždyť byl i na fotkách.

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 20. dubna 2020 17:20

Ounz k tomu ma vic info urcite agentka... a ono to mozna nejelo na mp, ale na nejaky socialni siti? ja prave nejsem uplne dobra na zapamatovani si kauz a drbu...

... jo a jeste jsem si ted vzpomnela, ze tam chodila jedna takova chudera, co pracovala nekde jako delnice a vzdycky kdyz se pokusila napsat svuj nazor na cokoliv, tak prilitla uderka a desne ji setrela. ty mi bylo docela lito, protoze mi prislo, ze nemela jednoduchej zivot, musela si misto na slunci dost vybojovat, mala bejplata, ale presto se snazila hezky oblikat a vzdycky ji nekdo setrel. ale nick ze me taky nevypacite... myslim, ze mela v avataru nejakyho krecka nebo mys?

Offline Tulipe
2474 příspěvků moje polička 20. dubna 2020 17:21

razorblade no nevim, Esmee tam měla zastánkyně, ale i dost kritiček.. těch x vrstev make-upu,  pusu do srdíčka a pět spodniček rozhodně každý nemusel :)

Offline bram
4111 příspěvků moje polička 20. dubna 2020 17:21

razorbladena ig silvie de noir. Jede pořád to retro, je to holt její styl

Offline Dadoo
11689 příspěvků moje polička 20. dubna 2020 17:23

razorblade Esmee je aktivní na Instagramu, stejně jako třeba A. Čechova, alias Paris. 

Pamatuju, jak Esmee psala o příteli anglicanovi, dirigentovi nějakého svingoveho orchestru. 

S avokadem to byla Ionicera. Jak se rozcilovala, že jim do obchodu lezou lidi za deset šest, když v šest zavírají.

A jeste Kaya. Ta pořád šíje, aktivní stále na insta. 

Offline Aranel
6611 příspěvků moje polička 20. dubna 2020 17:25

razorblade Úplně původně seznam.mih, pak změnila nick, ten nový si teď nevybavuju. Skládala někde oblečení ve velkoskladu nebo tak něco, tuším v Plzni. A vystihuješ to dobře.

Podívat jsem se TAM nešla, ale bydlím teď ve stejným městě co Giuli a občas na to myslím, kolikrát jsme se asi už míjely u radnice

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 20. dubna 2020 17:26

A ja se tam nesla podivat asi sto let a nepujdu,kdo si vedete statistiku pro budouci generace :D edit hernajs tablet misto smajliku dela otazniky!