Sweet Potato Garfie jo asi Moninika... máte sloní paměť :-)
Stěžovací vlákno
Garfie Covece tebe by mela zamestnat biska nebo ceska televize, mas fakt neuveritelnou pamet! Ja si ani nepamatuju, co jsem mela vcera k snidani, natoz detaily ze zivota zdejsich uzivatelek. Ja si vlastne nepamatuju ani stastnou trinactku, kterou tady ted vaichni nadsene vitate![]()
![]()
Sweet Potato Nojo, to býval zlatý věk nerdského vlákna s Eden a Dammy, buuu ![]()
Karoleena Dammy vytvářela ty zbraně a kostýmy? To bylo něco.
Me vzdycky zajimalo, jestli ty lidi pak nakukuji nebo se uplne odstrihnou. Protoze ja tady netravim malo casu, vetsinou si udelam kafe, neco si tu prectu, obcas odpovim, je to pro me relax. Nekdy sem nejdu, jindy zase vic, ale asi by mi to chybelo.
Jak tu nekdo psal, ze mu MP pomohlo nebrat si tolik nektere lidi v realu, tak to potvrzuju.
a ještě Sweet Potato by měli vzít na úřad pro zahraniční styky (nebo jak se to teď jmenuje)
:-D:-D A to jeste ta varianta s Petrinem je pro me vic zavidenihodna nez hospoda. Ale nemysli si, ja doma jednou taky slozim funkci, na vsechno se jim vykaslu a prijedu.
Vyhrožuješ nebo slibuješ?
Tak až to klapne, nezapomeň s sebou vzít i akta X!
šťastná13ka Ahoj
, my dvě jsme spolu vlastně za celou tu dobu asi nikdy "nemluvily", ale jsem přesvědčená, že jsi to Ty, díky komu jsem si koupila šaty "forever fracek" + Tvoje posty jsem měla vždycky ráda, je bezva, že jsi zpět...
euridike Díky za přivítání :-) Ale s těma šatama jsem to nebyla já. A možná tedy ani s tím dalším :-D Pamatuju si na ně, myslím, že jsem je tehdy taky chtěla, ale byly krátký/drahý/už nevím. A vlastně dost nevýštižný, páč na mých by mohlo být spíš něco jako Fakt slušňák ;-)
šťastná13ka Tak vida, šaty jsem si přiřadila špatně, ale posty určitě ne, pamatuju si Tvůj starší avatar s číslem 13, to si doufám nepletu...
razorblade To je vtipný, protože jak jsem si včera procházela starý příspěvky a hledala, kdy jsem tu byla naposled (v lednu 2017), tak jsem našla vlákno, kde jsem zrovna s tebou(doufám, jinak je to teda trapas :-D) řešila, že si odjakživa myslím, že jsem děsně nezapamatovatelná a pak jsem překvapená, když je to jednou jinak. Jako teď :-)
A jinak já si tě pamatuju - ještě z pekla, kdes měla za nickem reloaded :-) A pak fotku se širokou sukní a košilí, do který si někdo rejpnul, že je jak z pionýra a tys ho sepsula. Nicméně mě ta fotka přišla dost inspirativní, takže jsem to pak taky tak občas nosila :-)
Konec okénka s nepotřebnýma informacema :-D
barbucha Jaky akta X?
euridike Jo, tuším, že 13 byla fakt moje ;-)
No kam si zapisuješ všechny ty poznatky k detailnímu CV každičký členky?!
šťastná13ka tu sukni furt mam! ale smutne si visi v satne, pac ji nedopnu![]()
![]()
razorblade Děkuji, kéž by mi takhle skákaly do hlavy cizí jazyky!!! ![]()
Lamicka Já si třeba pamatuju, jak Bertulka ohlásila odchod, nevím už jestli tady nebo na MP, že jí to prostě zabírá moc času, který chce věnovat nečemu jinému....
bram
Uf, jsem ráda, že nejsem jediná pamětnice!!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.