Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline viktorka_od splavu
49352 příspěvků moje polička 21. dubna 2020 20:26

Jiná Realita tvůj tata tě měl v patnácti? jako jasně, pokud si představuješ hned předem jak si bereš nějakýho dědka za kterýho se budeš stydět před svými přáteli.. atp atp.. tak věřím že je to těžký. kdybych takhle uvažovala, tak asi umřu jako panna:D

49352 příspěvků moje polička 21. dubna 2020 20:28

Zarinya no ale není z východních čech!

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 21. dubna 2020 20:35

viktorka_od splavu ja meho muze nikomu nenabizim,urcite si ho necham pro sebe.

To bylo,ze neni divne mit pratele v ruzne vekove skupine.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 21. dubna 2020 20:35

viktorka_od splavu

od některých je otec jen o osm let starší. třeba je to o konkrétním padesátníkovi, já nevím, ale ti "moji" rozhodně nejsou sexy šaramantní georgeové clooneyové. ale prostě 50+ nudní strýcové, které zpravidla opustila žena, a tak hledají někoho, kdo se o ně bude starat. ne živelní světáci, co cestují, hrají tenis nebo co já vím, prostě něco, vymetají koncerty apod.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 21. dubna 2020 20:36
Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 21. dubna 2020 20:37
49352 příspěvků moje polička 21. dubna 2020 20:38

Zarinya to byla narážka na razor, že nechce chlapa který není z východních čech:D kdybys měla taková přísná měřítka, asi by tvůj muž chudák zůstal na ocet:D

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 21. dubna 2020 20:41

viktorka_od splavu nojo meritka....ne vzdy jsou vhodna.to ty vis.

Offline Gatita
8630 příspěvků moje polička 21. dubna 2020 20:42
Reakce na Jiná Realita:

třeba takový mimořádně sympatický belgičan, zachraňující nebohou češku, která se obává, aby na neznámé benzince kdesi ve francii nenačerpala špatné palivo :D a podobně. žel, jaksi to nemá budoucnost.

​ja cetla "aby nenacepovala spatne pivo" 

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 21. dubna 2020 20:42

viktorka_od splavu Co je prisnyho na tom chtit nekoho ze svyho regionu? :D

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 21. dubna 2020 20:43

Gatita to by samozřejmě byla také prekérka!

49352 příspěvků moje polička 21. dubna 2020 20:49

razorblade nevidělas básníky? máš rozšiřovat genofond ne beze srandy, tak tady se řeší rodiny roztroušené po celém světě a tobě je daleko do vedlejšího okresu? to je pro mě uplně neuvěřitelný, až se mi skoro zdá, že si děláš kozy:D

49352 příspěvků moje polička 21. dubna 2020 20:55

Jiná Realita kdybys řekla že tě zvali na rande samí nudní strýcové, tak to beru jako relevantní argument. padesátku ne:D clooneyho bych teda uplně nečekala, asi bych prostě zkusila, jestli se mi některý bude líbit/bude mi s ním fajn. do dlouhodobého vztahu bych se já osobně s o dost starším nehrnula, ale tak na to člověk obvykle hned na začátku nemyslí:-) a že dost dobrá zábava akorát v tomhle věkovém rozložení může nastat to mám ověřený:P

Offline Gellnerova
1107 příspěvků moje polička 21. dubna 2020 20:57

viktorka_od splavu já jsem kdysi randila s Pražákem. To hrcání tam a zpátky byl příšernej vopruz, navíc jsem furt jezdila já tam, páč mu to přišlo rozumnější a praktičtější. Protože v Praze toho zažijem přece víc. 

Když nad tim tak přemejšlim, já jsem úplně příšerně submisivní, když jsem zabouchnutá. Fuj. 

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 21. dubna 2020 21:02

Gellnerova ja jezdila 10let Plzen -Norimberk kazdotydne.

a jako opruz to nevnimam i kdyz narocny to bylo,ale rozhodne to stalo zato.....a i kdyby to byvalo nedopadlo.

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 21. dubna 2020 21:05

viktorka_od splavu No, nedelam. Ja mam tady svy zazemi, praci, kontakty potrebny pro svoji praci, pribuzenstvo v okruhu do 50 km. Fakt si neumim predstavit, ze bych se mela stehovat nekam do Olomouce nebo Brna. I kdybych tam nasla praci, musela bych se ucit novej region, seznamovat s novejma novinarema, politikama... ufff. Mne staci vzdycky po volbach, kdyz se nam vymeni garnitura na kraji/radnici, se seznamovat s novejma lidma a dostavat se jim do podvedomi... a projit si tim znova nekde v uplne cizim regionu, kam prijdu jako uplne neznamej xicht... desive!

Offline andulka01
12842 příspěvků moje polička 21. dubna 2020 21:07

Jiná Realita Neřeš věk! Chodila jsem s o 20 let starším a byl (furt myslím je) dost super. Vdala jsem se za vrstevníka co je vlastně děsně starej. Žila jsem s o deset let mladším, mazec ale taky dobrý. Loni mi (uz potreti) nabídnul partnerství 65letý australan. Život může být bohatý.

49352 příspěvků moje polička 21. dubna 2020 21:11

razorblade já mám třeba kámošku stejně starou jako já, která prožila celý život v jednom bytě (když se vdala rodiče se odstěhovali a nechali jim byt) a zaměstnání "má" od školky (vodila ji maminka k sobě do práce a pak jí tam i zařídila po škole nástup a od té doby tam pracuje), takže svým způsobem to chápu, i když si říkám žes asi teda nebyla nikdy fakt zamilovaná, že bys šla světa kraj.. a že to může klidně přijít ale hlavně, sakra! proč by se nemohl přestěhovat on? a nebo nikdo.. prostě proč k tomu už předem takhle přistupovat, to nechápu

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 21. dubna 2020 21:11
Offline Gellnerova
1107 příspěvků moje polička 21. dubna 2020 21:14

Zarinya to moje za to asi nestálo. Hlavně zpětně si říkám, proč jsem se tak snažila, protože jsem přes růžový brejle moc neviděla, že se snažím hlavně já. To bude ten zakopanej pes.