Já se teď hrozně vyzrala, před rokem jsem měla tak o šest kilo min. Tuhle se mě zeptala jedna baba z vedlejšího vchodu, jestli čekám další přírůstek. Řekla jsem jí, že ne, že jsem jen tlustá.![]()
Stěžovací vlákno
Potrefenáhusa uf
to se mně ulevilo
tv tak to se omlouvám, nechtěla jsem tě vyděsit ![]()
tv Mám 162 cm, vychrtlou postavu jsem zdědila po tatínkovi, ale taky mimické (nejen už) vrásky a prsa
. Já jsem až do prvního těhotenství sportovala a tancovala, první těhotenství jsem začínala na 51 kg, druhé na 44 kg, přibrala 7 kg a druhý den po porodu měla 46. Taky jsem v tom druhym těhotenství vypadala jak dítě z Afriky :-)). Chce to trochu zpevnit, ale fakt stačí, když tomu dám měsíc nebo dva a pak to zas půl roku můžu flákat. Padesátku budu neslavit letos, tak snad se po ní nějak blbě nezlomí. Ono se teda zlomilo, až do lonska jsem neměla celulitidu, teď je vidět, když si sval na stehnu zmačknu, takže je tam, ale neukazuje se mi sama, tož ať si tam je.
Edit: našla jsem v pc 2 fotky 

stěžuju si, že jsem si před časem koupila růžové frizzante, teď jsem ho vypila, bylo moc dobré ...a zaboha netuším, kde jsem ho kupovala ![]()
![]()
![]()
Viatori to je masakr, ty tvoje kila. Já taky přesně vím, co udělat, abych zhubla, ale v harantene se mi zatím moc nedaří!
stěžuju si, že jsem si před časem koupila růžové frizzante, teď jsem ho vypila, bylo moc dobré ...a zaboha netuším, kde jsem ho kupovala
Tak teď už ho tam stejně nejspíš nemaj. Hrách a rýže už nikoho nezajímá, teď mizí už jenom chlast, mi přijde:)
46 kg na 168 cm jsem měla ještě na vejšce. Pak jsem zázrakem po dvacítce přibrala za jeden měsíc 5 kilo. No tak ted to nehrozí, čert vem ty kila, ale já se normálně zmenšila na výšku!?! Měřila mě obvodačka a jako fakt blbý, pak jsem se ještě doma přeměřovala a fakt, jsem prostě shrbená stařena! To je podle mě fakt horčí než cm v pase:-/
Viatori Prej sval na stehnu zmáčknu, tak se objeví:-D:-d Ty seš dobrá, co seš to za rasu nebo spíš to....živočišný druh?
Karja to není dobré, jestli ses opravdu zmenšila ve tvém věku. Mohlo by to znamenat osteoporozu. Já chodím roky k osteologovi, zmenšila jsem se o dva cm. Ale ted mi sestra vždycky do zprávy napíše "výškově se drží". Ale já už mám věk na tyhle neduhy.
Tak Betty Osteoporozu? Ja si spis myslim, ze jsem hodne shrbena. I si myslim, ze to je dost esteticky nehezke, ale doma rikaji, ze to neni vubec znat, ale ja to vidim, dela se mi i hrb trochu. Uz s tim potrebuji neco delat, ale nemam bohuzel zadnou vuli.
Karja Mam uplne stejnej problem
A porad si nadavam, ze s tim musim zacit neco delat dokud je jeste cas - nebo fakt skoncim jako shrbena starenka s bradou u zeme! Loni v lete me sambo ze strany vyfotil, jak krmim zirafu, a fakt na fotce stojim jako zricenina hradu Trosky...
MP Marge Noo a podle me to moc prace nestoji ani, ale ja jsem asi fakt neschopna. Pritom, kdyz se tak jako vyrovnam, tak fakt najednou vypadam mnohem mnohem lip a ze i hubeneji, to uz je celkem detail.
Karja Hele, jak koho, vzdycky koukam, kdyz nekdo pise, ze prochazet, byt svizne, staci. Ja ted nachodim cca 25 km tydne a do zadne formy se tim nedostanu, abych mela vysledky musim makat. Ted mam natazeny slachy leve nohy, takze smula a vic nez 5km chuze za den to proste zatizit nemuzu. Ale takovy to ze staci malo? jakoze cvicme v rytme 20 min denne, tak mozna nekomu kdo nikdy nic nedelal a nebo pak somatotyp dobrej, to je frkot pak. Ten ja ale nejsem hi.
0zero7 Ja teda na zazraky chuze taky moc neverim, ale 25 km tydne je hrozne malo, to i kdyby chuze nejak zazracne fungovala, nemuze stacit....
Viatori Prej sval na stehnu zmáčknu, tak se objeví:-D:-d Ty seš dobrá, co seš to za rasu nebo spíš to....živočišný druh?
Teď jsi mě rozsekala, vyhlašuji za hlášku týdne.
nolita myslim 25 extra nad ramec beznyho chozeni. Jakoze kdyz to prirovnam ke sportu. jenze je to malo proste. Prave, ze s tebou souhlasim. Kdyz nekdo rekne ze zacal chodit pesky do prace pesky. Cca 2km tam a 2 zpet a ze hroznej rozdil. Mi to hlava nebere!
0zero7 chuze je fajn na procisteni hlavy, ale to je tak vse:)) jeste si dokazu predstavit nekoho, kdo do te doby nedelal fakt skoro nic a ma co shazovat, ze zpocatku muze videt nejaky vysledek, ale jinak moc ne....
Jo to je hustý????, trochu jsem znejistěla a dala jsem sem radši i fotky. To zpevnění zatím funguje, cvičim doma, bo se nikam nedokopu, na jaře tomu dám pár týdnů a pak treba za půl roku. Letos jaro ještě nebylo
. Edit: tam nemají být otazníky, ale vysmátý smajlík ![]()
nolita presne. Jakmile nemaknu tak ze to fakt citim tak nic! Prudi me ty slachy ted, grrrr. Ale neva, aspon je hezky. Tak si vlastne nemam na co stezovat. Dneska vitr, Ale jinak super
0zero7 to je nádhera
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.