Jiná Realita Já jsem asi naštvaná hlavně na ten princip, že Balík do ruky, lidi doma zalezlý a sorry, nikoho jsme nezastihli. A to mám tu jejich přiblblou kartičku poštaonline nebo jak, maj mě upozorňovat mejlem nebo telefonicky, když mi něco příjde. Minule jsem ten balík čekala, v systému ho sledovala, furt depo, depo, doručujeme,....bum, uloženo na poště. A ani sms nebo oznámení. Jen podle sledování zásilky jsem věděla, že to tam maj. A u okýnka jsem se pak ptala, proč mi nedali vědět. Prý neměli moje telefonní číslo. A pak mi dá balík a tam je můj mobil napsanej, každá číslice 5 cm veliká. Oznámení, že mám na poště zásilku, mi pak přišlo týden poté
To bude speciálně tahle pobočka, jinde to třeba funguje, ale tady mě vytáčej do běla, loni jsem tu každý měsíc musela pomalu na kolenou prosit, aby tátovi ten důchod poslali do domova, kde ležel, protože já to převzít nemohla a mohl jen on. A na to přeposlání je normálně nárok, jenže pokaždý dělali, jako bych to chtěla odklonit do svý kapsy. Vždycky jedna volala nadřízenou, ta pak další nadřízenou, ta volala někam na ústředí, pokaždý jsem to znovu vysvětlovala, pokaždý se mi dostalo rady, že si táta měl zřídit zasílání na účet. Jo to měl, bohužel ho to kleplo, když ho zřízenej neměl a dlouho nebyl ve stavu, abychom to mohli udělat.
Takže měsíc co měsíc téměř kolkovaná žadost a vydržet kecy, jak má mít účet.
Jen co se táta trochu sebral, zařídili jsme důchod na účet, ale to zas byla jiná kalvárie, naštěstí tohle už funguje.