Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Jennyfor
2000 příspěvků moje polička 22. dubna 2020 22:42

Jennyfor a co Adblock?

​No ten mám na normálním pc. Ale já některý ty reklamy chci, mi to normálně ukazuje, co novýho na eobuv, notino nabídka pro mne , about you a tak, tam si pak kliknu ráda, ale nesnáším tyhle ukliknutý omylem, páč je to vždycky nějaká ptákovina v záhlaví stránky, půjčky, zahradní sekačky, respirátory.... 

Offline Kokoska
34953 příspěvků moje polička 22. dubna 2020 22:42

Jiná Realita a jak to platis, na zaklade ceho? Asi bych chtela mit neco v ruce, minimalne pro kontrolu, kdyz mi pak budou vystavovat fakturu.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 22. dubna 2020 22:44

Jennyfor já jsem dostala nedávno na poště brutal čočku od nějaké zodpovědné lady.

byla jsem na poště poprvé od nových opatření. naše pošta = vstupní samootevírací dveře, schody, další dveře, chodba, poslendí dveře, konečně pošta. ty první byly otevřené, tak jdu k těm dalším a zkoumám na nich milion nápisů, příkazů, zákazů...když tu se přiřítí dáma, která mi začne nadávat, co tam lezu, že je na dveřích napsáno, že je to zakázané, vedla za ruku dítě, a říká mu poď pepíčku, paní nedodržuje zákony, víš. jdeme taky. já :-O !...tak jsem se vrátila znova ven, čumím na ty dveře ze všech stran, nikde nic. říkám si baba praštěná, šla jsem dovnitř. až na odchodu, když jsem zkoumala dveře potřetí, jsem zjistila, že to na nich fakt je, ovšem na té části, která není vidět, když jsou ty dveře otevřené...jde to vidět, až se zavřou.

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 22. dubna 2020 22:45

Maureen bude party

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 22. dubna 2020 22:47

Kokoska no jednou za týden se tam stavím, dostanu fakturu a tu zaplatím. řemeslníci sice dostanou dodací list, ale ta wc přebírali minimálně před 14 dny, ten určitě nenajdu, kdoví, co s ním udělali. viděla jsem dvě zabalená wc, nenapadlo mě kontrolovat, co je uvnitř. zatím fakt nebyl problém, děláme to tak i ve firmě s nimi roky. 

navíc pokud by na něm byla ta, která mi tam visí, tak by mi to bylo k ničemu, protože jsem si objednala jiná, ale per huba. no uvidím.

Offline Maureen
příspěvků moje polička 22. dubna 2020 22:47

Lama_z_Lana juchuuuuuu

Offline Jennyfor
2000 příspěvků moje polička 22. dubna 2020 23:01

Jiná Realita Já jsem asi naštvaná hlavně na ten princip, že Balík do ruky, lidi doma zalezlý a sorry, nikoho jsme nezastihli. A to mám tu jejich přiblblou kartičku poštaonline nebo jak, maj mě upozorňovat mejlem nebo telefonicky, když mi něco příjde. Minule jsem ten balík čekala, v systému ho sledovala, furt depo, depo, doručujeme,....bum, uloženo na poště. A ani sms nebo oznámení. Jen podle sledování zásilky jsem věděla, že to tam maj. A u okýnka jsem se pak ptala, proč mi nedali vědět. Prý neměli moje telefonní číslo. A pak mi dá balík a tam je můj mobil napsanej, každá číslice 5 cm veliká. Oznámení, že mám na poště zásilku, mi pak přišlo týden poté

To bude speciálně tahle pobočka, jinde to třeba funguje, ale tady mě vytáčej do běla, loni jsem tu každý měsíc musela pomalu na kolenou prosit, aby tátovi ten důchod poslali do domova, kde ležel, protože já to převzít nemohla a mohl jen on. A na to přeposlání je normálně nárok, jenže pokaždý dělali, jako bych to chtěla odklonit do svý kapsy. Vždycky jedna volala nadřízenou, ta pak další nadřízenou, ta volala někam na ústředí, pokaždý jsem to znovu vysvětlovala, pokaždý se mi dostalo rady, že si táta měl zřídit zasílání na účet. Jo to měl, bohužel ho to kleplo, když ho zřízenej neměl a dlouho nebyl ve stavu, abychom to mohli udělat.

Takže měsíc co měsíc téměř kolkovaná žadost a vydržet kecy, jak má mít účet.

Jen co se táta trochu sebral, zařídili jsme důchod na účet, ale to zas byla jiná kalvárie, naštěstí tohle už funguje.

Offline Jennyfor
2000 příspěvků moje polička 22. dubna 2020 23:05

711990 Tak díky, už jsem to málem taky koupila.

Offline 711990
18318 příspěvků moje polička 22. dubna 2020 23:09
Offline euridike blogger
3906 příspěvků moje polička 23. dubna 2020 10:01

711990 Tak s tím aloe gelem mě to fakt mrzí , já jsem alergická na všechno možné i nemožné, takže soucítím - a já jsem tedy v tomhle bohužel vcelku nepoučitelná, když mám něco nového, nezkouším zodpovědně na malé ploše na předloktí, prostě použiju a čekám, co to udělá - a někdy se pak fakt nestačím divit....

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 23. dubna 2020 13:04

711990 Já jednou zkoušela takový dětský olejíček s aloe vera, jakože výborný na suchou pokožku. Kopřivka z toho byla pěkná.

Od té doby se čemukoli z aloe vyhýbám.

Offline Viatori
200 příspěvků moje polička 23. dubna 2020 14:13
Reakce na Maureen:

Viatori mám to úplně stejně...nebaví mě oblíkání (a to chodím do prace kazdy den-ale tam se prevlekám),jezdím autem...šmejdím po těch internetech,jakoze si koupím pro radost neco hezkýho na sebe,ale nic se mi nelibi a nikde nic nemaji a pripadam si celkove stara a nudna a hnusně k tomu...prostě kovidí depka...konec citoveho vylevu...dík

​Koronavirová depka se mi vyhýbá. Vlastně v žádné životní situaci jsem nějak depresí netrpěla. Když to nestálo za moc, tak jsem se řídila heslem ...hlavně se z toho nepos.at..., trochu podpořila vulgarismy a krátkodobým výlevem vzteku:-). Ale ta nechuť pěkně se obléct mě překvapuje, zvlášť teď s krásným jarním počasím. Jako kdyby se rouškou zakrylo všechno. Taky jsem lehce přibrala, teda z mnohaletých 46 kg na 48. V úzkých džínách, v kterých teď furt chodím je i to kilo znát a tak bych už potřebovala něco koupit. Ne že by mi chyběly nákupy, ale ta marnost před skříní ,  do neosvědčených kombinací se nepouštím, takže dnes zase kecky, mikina, bundička. A všechno to zahrnuje další stížnost na sebe, nemůžu se dokopat cvičit. Ono by to stačilo chvilku, já hned zpevním a vytvaruju a ty hadry by mi zas byly. 

A za rtěnku a hezký ohoz do práce do obyváku smekám .

Offline Luna
10866 příspěvků moje polička 23. dubna 2020 15:31

Viatori Tak kdybych celej zivot vazila 46-48 kg, tak taky nikdy zadnou depku nemam.

Offline stes
9257 příspěvků moje polička 23. dubna 2020 15:33

Mam to jako vetsina. Jako kdyz neni videt rtenka a nejsou dobre ostrihany vlasy, neni vlastne videt nic a je to jedno. Uz mesic nosim dziny, bílý kecky, bilou nebo modrou kosili nebo triko, šedou kozenou bundu a konec. A nějak si v tom libuju. 

Offline Viatori
200 příspěvků moje polička 23. dubna 2020 15:42

Luna se přece říká, že vychrtliny jsou labilní nervaci

Offline Jennyfor
2000 příspěvků moje polička 23. dubna 2020 15:51

stes Mám to ještě vylepšený, 5 týdnů se válím v posteli a točím 3 dlouhý trika na spaní a pořád mi tu ještě na dosažitelných místech visí úpletové šaty a válejí se kozačky a vysoké vagabondy, na věšáku péřový spacák. Neměla jsem čas ani sílu přeházet zimní za letní´ navíc se mi asi ani nechce

Džíny z loňska díky neustálému kynutí neoblíknu, na volné šaty to asi ještě není.

Takže když náhodou musím na chvíli někam vyrazit, našla jsem jedno dlouhé černé triko ke kolenům, dolu natahuju černé legíny - no hnus, vím , na to černou krátkou bundičku a k tomu nasadím bleděmodrou! roušku z Rohlíku, ksicht samou červenou bouli a mastný vlasy do uzlu. Paráda.

A přitom mám narvaný skříně. Ale nějak se mi nic nechce, k tý hlavě s náhubkem je to stejně nějak jedno. A možná ten přístup Steva Jobse měl něco do sebe. Každej den vzít to samý, nepřemejšlet nad tím, co mi by to ušetřilo času

Offline nonemy
2675 příspěvků moje polička 23. dubna 2020 15:57

Já tedy chodím doma v teplácích, je mi to pohodlnější. Ale už jsem si musela po měsíci nabarvit odrosty, nemohla jsem se na sebe dívat do zrcadla. Běžně to barvím co 2 týdny. Už i dcera mi řekla, že vypadám jak indiánská babička.

Offline Viatori
200 příspěvků moje polička 23. dubna 2020 16:16

Luna se přece říká, že vychrtliny jsou labilní nervaci

Offline Luna
10866 příspěvků moje polička 23. dubna 2020 16:18

Viatori ...ono se toho nakecá...

Offline stes
9257 příspěvků moje polička 23. dubna 2020 16:19

Doma nosim leginy a triko. A nejdou se stalo, ze jsem v tom sla nakoupit. Pěšky. Takže asi tak. HC kolekce viz výše se bere dvakrat tydne do prace