Jennyfor často tu čítam sťažnosti na českú poštu, slovenská teda je chvalabohu fakt dobrá, kuriéri úplne zlatí. Na tvojom mieste by som nikam nešla a piziadala o znovu doručenie.
Stěžovací vlákno
Viatori Tak kdybych celej zivot vazila 46-48 kg, tak taky nikdy zadnou depku nemam.
přesně ![]()
stes ty vlasy, ty vlasy to dělají... mám hezké oblečení i oblíbené kombinace, ale nic z toho nosit nemám chuť... kvůli těm vlasum. teď jsem si navíc hrábla nůžkami do ofiny a rozhodně jsem to nevylepsila. navíc oblíbený preliv na vlasy se skvělou barvou přestali vyrábět
. nesnáším mít hnusný vlasy!![]()
Ja kdybych vazila 46 kilo, tak taky zadnou depku nemam, protoze jsem mrtva. :D
a před koronou jsem si koupila krásnou novou sukni a teď se jí úplně bojím vyzkoušet, aby mi nebyla malá...
Anebo tak.![]()
AprilTwelve Ja nemam ted vlasy vubec a vypadam vyborne, jak ninja.
Vlasama to neni, to je jen pocit.
Luna a tak já vím, že je to taková malicherna stížnost... ![]()
Paris Neboj, tím jsme si všichni zcela jistí!!! :-D
tv moora zpětně dočítám a úplně jsem se lekla. Hlásím, že nejsem Paris z MP.
No a já se teď úplně lekla, že mě někdo zmiňuje ve stezovacim vlákně a že je to zase tady!![]()
![]()
tv moora zpětně dočítám a úplně jsem se lekla. Hlásím, že nejsem Paris z MP.
No a já se teď úplně lekla, že mě někdo zmiňuje ve stezovacim vlákně a že je to zase tady!![]()
![]()
Viatori mužů se zeptat, kolik meris? 46kilo jsem možná měla tak ve dvanácti.
![]()
Viatori mužů se zeptat, kolik meris? 46kilo jsem možná měla tak ve dvanácti.
Ts, taky mě to napadlo, určitě 143 ![]()
Asi bych se nad sebou měla zamyslet, protože mi stálo za to najít očkovák, abych se podívala, kdy jsem vážila 46 kilo já ![]()
(takže vím naprosto přesně, že v 11 jsem měla 48 a 167 cenťáků k tomu
)
Tss ja 48 vazila jeste ve ctvrtaku na gymplu...ted mam o 12 vic a na mych 156 cm je to fakt znat. Se starsi to lezlo dolu az kdyz jsem prestala kojit tak budu doufat ze se to zopakuje :)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.