0zero7 To je krása :-).
Stěžovací vlákno
nolita 0zero7 mne chuza pomohla v hubnuti po prvnim diteti, ale v porovnani s cvicenim nebo behanim to chce opravdu hodne km a hodne casu. Vzala jsem kocar a hodne sviznym tempem jsem usla denne 8- 10km, o vikendu na vylete treba 20 km. Byla jsem v kondici, nohy jsem mela hezky stihle, kg sla dolu. Kdyz beham, tak stejne vysledky mam za 2-3 tydny, kdyz jdu jen 3x tydne na 5 km.
Lamicka jo. To je dobry prirovnani. Ta intenzita proste, projevi se to. Jsi dobra hele!!
0zero7 ted zase ne
ale uz na tom pracuju.
Bylo to snadne, casu na materske plno, chuzi miluju, takze jsem capla kocar a delala si vylety rychlochuzi po Praze nebo v okoli.
0zero7 vis ja myslela malo na to drzeni tela, ne na postsvu na mola;-)' Proste narovnat se a zastavit hrbeni, to podle me klidne nejaka ctvthodinova denni rutina;-). Behem dne nejakej cvik a tak. Proto me to stve, ze jsem tak lina, protoze lupnout par cviku bych zvladla i ted.
Karja nechci tě děsit, ale to hrbení může s osteoporézou souviset. Až bude svět zase normální, nech si to otestovat.
Lamicka Přesně. Svižný tempo nebo pak náročný terény - s kočárem přes kořeny do kopce, zapadnout někde do sněhu nebo do ornice :-) Ale dolů mi šly jen poporodní kila. Zadek dokulata a jiný bonusy to nemělo.
Karja Taky to hrbení může souviset s věčným čučením do mobilo a PC ![]()
šťastná13ka To ne no.. chuze moc telo netvaruje. Jedine asi tem profi chodcum, ale tam me desi ten pohyb v kyclich a kolenou.![]()
Viatori No tak vis co, ja se s celulitudou snad i narodila, takze pro me je to nepochopitelne!:-D Je to jakoby nekdo napsal, ze nema chlupy na nohou nebo tak;-).
Karja taky se hrbím. Pořád jsem nadávala, že mám vyvalenej břuch, až mi došlo, že to je postojem
. A to jsem na sebe bývalá tak pyšná, jak chodím vzpřímeně, ploché břicho, široká ramena ... Začínám být pěkně zhroucená.
Garfie Kokoska Ja to mam na 200 procent ze svyho zivotniho stylu;-). Cumim do mobilu, nenosim brejle, takze tech par cm viditelnosti dohanim krkem, sklanim se k detem a necvicim! I me to boli.
přesně
Karja s nápravou hrbení mám nějaký zkušenosti. můžu poradit.
mitford sister prosím i mně :-)
mitford sister Mně taky prosím :-)
mitford sister i mně ;)
mitford sister I já beru radu!
mitford sister Mě s nápravou hrbení pomáhá tanec.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.