Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Jennyfor
2000 příspěvků moje polička 06. května 2020 14:22

Včera jsem strávila 5 hodin na plicním. Ne teda v jednom kuse, to bylo furt dovnitř a ven s papírem na jiný patro, pak zas dovnitř a zas na jiný vyšetření a zase zpátky a tak. A hezky vždycky znovu posedět v malé čekárně, kde 50% čekajícich kašlalo jak tuberák a ty zbývající zas jen sípali v roušce.

A teda, nemám z toho dobrý pocit. Já to nikdy neabsolvovala, takže všechno bylo překvapení. Na to dýcháni, vdechování a výdechy do roury v kabince mi dali vlastní náhubek, kterej jsem si nosila pak všude s sebou v igelitu. Ale co ten vzduch v tom inštrumentu? Ten vyměňovali po každým z nás tuberáků? A pak taková další věc, do který jsem foukala, jako píšťala, přidělaná krouceným drátem k přístroji, to nebylo krytý ničím.

No nevím, prostě v době korony jít na plicní, to chceš

Offline Karja
44701 příspěvků moje polička 06. května 2020 14:24

Koupila jsem si takovou svetrovou vestu. Na dotaz ,,Neni to divny?,, ,,Ne, to je dobry, to mas tisic horsich hadru,,. Za pet minut jsem se zeptala ,,A hele nejsem v tom takova tlusta?,, ,, Ne, vzdyt to zhubnes!,,  

Hele proc ja se ptam, proc?

Offline Karja
44701 příspěvků moje polička 06. května 2020 14:26

Jennyfor To z ni desne! Ja vcera byla s ditkem na ortopedii a pacienti chodili stridave dvema vchody aby se nepotkali:-D

Offline Mirka
4003 příspěvků moje polička 06. května 2020 14:38

Karja Kolegyně v práci říká, že muž NIKDY nesmí zaváhat s odpovědí na dvě otázky - máš mě rád a  nejsem v tom tlustá. Její sestry sambo jednou zaváhal a byl z něj bývalý sambo.

Na ortopedii jsem byla minulý týden, všichni v pohodě, jen s rouškou. Doktorka mi propíchala ztuhlé svaly, v uchu mám dvě jehličky doteď a dva dny mi bylo špatně, motala se mi hlava atd. Nečekala jsem tak okamžitý zásah a kdybych měla něco naplánováno, tak to musím zrušit. Byla jsem ještě nakoupit a držela se košíku, auto naštěstí řídí mamka.

Offline Garfie
28558 příspěvků moje polička 06. května 2020 14:41

Karja  promiň...

Aby z něj nebyla další oběť koronaviru!!! 

Offline milacka
5881 příspěvků moje polička 06. května 2020 14:45

whiskas nemôžem ešte napísať, že áno, ale som trpezlivá, nič iné mi ani nezostáva. A ty?

Offline milacka
5881 příspěvků moje polička 06. května 2020 14:47

Karja V tvojom prípade by som sa nepýtala. Ale vestu by som na tebe chcela vidieť

Offline tv
4200 příspěvků moje polička 06. května 2020 14:55

Karja já se tuhle zeptala:" Myslíš, že jsem tlustá?" ...

"Moc se mi líbí tvůj zadek!"

Offline Aranel
6610 příspěvků moje polička 06. května 2020 14:58

Karja Chtělas odpověď, tak ji máš

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 06. května 2020 15:11

Karja

kdo se moc pta,moc se dozvi.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 06. května 2020 15:12

Že se takhle blbě ptáte

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 06. května 2020 15:26

Jennyfor My zase posíláme naopak pryč různé doprovody, kamarádky a rodiny. Máme dvě čekárny a všechny žádáme, aby chodili na objednané termíny, jinak je posíláme do parku. Dnes ráno paní s kočárkem a ještě dalším malým dítětem a manželem. Poslala jsem je mimo pacientky ven a když jsem ji vyšetřila, tak manžel s dětmi tam ještě seděl, že je venku zima. Jedno dítě chodilo po čekárně s rohlíkem a vše opatlavalo rukama a druhému pán dával nějakou výživu. Já bych v čekárně nejedla nic ani normálně, teď už vůbec ne a to dítě, které tam ochytá vše včetně rohlíku, to mi přijde, že mají fakt v hlavě prázdno. 

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 06. května 2020 15:28

Kokoska fakt? mne doktor rikal, ze tyhle stredoveky metody uz se nedelaj! no, ale mne to muze bejt jedno, ja uz mam odoperovany obe ruce... ale chudak 711990 se nam muze vydesit. :D

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 06. května 2020 15:31

Karja tv proc tem chlapum davate takovyhle otazky? tak snad vite samy, jestli jste/vypadate tlusty nebo ne, ne? Mne tyhle otazky vuci chlapum prijdou desne nefer :/

Offline Karja
44701 příspěvků moje polička 06. května 2020 15:34

razorblade No tak treba jsem prilis kriticka, ne?:-D 

Offline Kokoska
34951 příspěvků moje polička 06. května 2020 15:36

tv Karja kdybyste četly knížku o Štice (už nevím, jak se to jmenovalo), tak byste věděly, že žena se na svoje byť domnělé nedostatky NIKDY neptá chlapa! Protože ho upozorní na něco, čeho si předtím třeba ani nevšiml, a on začne přemýšlet, jestli dotyčná snad opravdu není tlustá nebo nemá celulitidu (to slovo doteď neznal) nebo nemá křivé zuby. A začne srovnávat a koukat, jak to mají jiné. Ještě mi utkvěla věta "Za vaším vzhledem muž nikdy nesmí tušit mozoly od tužky na oči a popáleniny od kysličníku"

Offline Kokoska
34951 příspěvků moje polička 06. května 2020 15:39

razorblade on má něco jinýho, nějak mu cuká ve svalu na jedné ruce a nikdo neví, čím to je. On si vždycky najde něco, u čeho se nenajde příčina

Offline Bowle
606 příspěvků moje polička 06. května 2020 15:40

Kokoska ta kniha se jmenuje "vyznáte se v tlačenici? - úvod do štikologie"

Offline Kokoska
34951 příspěvků moje polička 06. května 2020 15:40

Bowle jo, to je ono!

Online Sweet Potato
40377 příspěvků moje polička 06. května 2020 16:12

Kokoska Jé, štikologie, to bylo super