Lama_z_Lana @andulka01
Dekuju. Nějak to dopadne, zkusím to pořešit v neděli. Teď není ta pravá chvíle.
Stěžovací vlákno
A dají se pravé kdoule utrhnout/koupit někde v Praze a okolí? Viděla jsem je naposledy někdy předloni prodávat v Delmartu, ale vůbec jsem z nich necítila žádnou vůni, a jinak nikde nic. Ani stromy jsem v Čechách moc nezaregistrovala.
luciole V říjnu budu mít jablíčkové, ty voní víc, tak se mi připomeň :-) A jo, prodávají se ty hruškové, většinou z Itálie, jsou možná trochu podtržené. Ale když je necháš trochu v teple, rozvoní se.
luciole Jo a ještě pro samosběr: https://na-ovoce.cz/map/#14/50.0748/14.4384
načítá se to příšerně dlouho, ale ten projekt je super
Díky!
Ha, a teď jsem našla mapu výskytu různých ovocných stromů/keřů... Tak tedy Vinohrady - Riegrovy sady, Žižkov, Kavčí hory, Veleslavín atd. ... ![]()
No, než to nasmolim, tak už to tady je...![]()
Mňa asi porazí, po prvej reklamácii parfumu, kedy Essenza-Nobille poplietla koncentráciu a namiesto Privée mi poslali edp, repete. Poslali znovu edp, a to som im do mailu poslala aj foto parfumu![]()
![]()
![]()
![]()
milacka já furt nemám boty, které mi poslali špatně před dvěma týdny. Jeste to zásilkovna nedorucila zpět.
continuity Dva týždne? Posielala si do Ameriky? Fór, samozrejme.
Takéto "služby" ma vedia vytočiť, a to som flegmatik.
milacka no prý to denně urguji, třeba to už dnes klapne a odjede ta správná krabice.
A prikladám foto. Parfum koncentrácia Eau de Parfum, ale nelenili prilepiť štítok Privée, mne sa asi sníva
, ešte zo mňa aj blbca urobili.
continuity Ja už mojej krabici na tretíkrát neverím a s týmto obchodom končím. Napíšem im štipľavý mail, idem si dať frťana.
andulka01 ale vy tady píšete o stromu kdouloň obecná, kdoulovec je keř. Takze voni plody z kdoulone.Je to zcela odlišný druh.
Tak Betty Vždyť píše "dávám pravou kdouli"
A kdoulovec mám moc ráda, kvůli květům a ptákům.
stěžuju si, že je mi hrozně zle. a v pondělí jdu na onkomarkry. nevím, jak to vydržím. mezitím jedu na onko za matkou, které ještě pořád nedošlo, že to není dobrý. nejsem si jistá, jestli tam vydržím nebrečet. asi bych se potřebovala poprvé v životě ožrat s odpuštěním jako prase, ale musím každý den řídit.
Držím palce.
Jiná Realita
Držte se, je mi tak líto, co všechno musíte unést.
Jiná Realita Súcitím, veľa síl a nech sú výsledky negatívne. Drž sa aj u maminky, je to ťažké, ale aspoň sa pokús neplakať.
Jiná Realita drzim palce, tohle jsou blby situace.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.