Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Garfie
28558 příspěvků moje polička 06. května 2020 16:18

Karja Tak ale fakt je, že na oblečení, které už jsem si koupila (=zaplatila a nechci vracet) se zásadně ptám slovy "podívej, co krásného jsem si koupila, no není to super?"  I tak občas riskuju, ale dotazem "není to divný" si fakt nabíháš!! 

Offline barbucha blogger
35855 příspěvků moje polička 06. května 2020 17:28
Reakce na razorblade:

Karja tv proc tem chlapum davate takovyhle otazky? tak snad vite samy, jestli jste/vypadate tlusty nebo ne, ne? Mne tyhle otazky vuci chlapum prijdou desne nefer :/

​No jo, kdo by se ptal tvora, kterej nerozezná červenou od růžový a kuloty od slimek!

Offline milacka
5881 příspěvků moje polička 06. května 2020 17:45

Renusatko To čo si opísala, vídavam často, dokonca mi raz rodič dieťaťa, ktorému padol v preplnenej čakárni ožužlaný orechový rožok na nie práve čistú zem, dieťa ho dvihlo a dalo naspäť do pusy, dal odpoveď:

No čo, buduje si imunitu.

Offline Lamicka
14186 příspěvků moje polička 06. května 2020 17:47

Kokoska stikologii znam ,dost jsem se bavila, super knizka.

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 06. května 2020 17:50

milacka O imiunitu z čekáren nemocnic bych fakt moc nestála. To jsou často bakterie odolný proti všem antibiotikům. V přírodě a doma to beru v pohodě, ale tyhle místa s vysokou koncentrací nemocných lidí, tam může být kde co. 

Offline Kokoska
34951 příspěvků moje polička 06. května 2020 17:51

barbucha kolik chlapu asi vi, co to jsou kuloty?

Offline SunEclipse
3486 příspěvků moje polička 06. května 2020 17:53

Jennyfor na plicním nejsi ve větším ohrožení než v supermarketu, nakažení se tam budou vyskytovat řekla bych dokonce s menší pravděpodobností. Protože pokud má někdo plicní chorobu, tak si dává velký pozor, aby se nikde nenakazil. A ten, co by by pozor nedával, a nakazil se, tak už na to plicní pravděpodobně nedojde.

Offline barbucha blogger
35855 příspěvků moje polička 06. května 2020 17:57

Kokoska 

No právě!

Zkus mu říct Koupila jsem si kuloty u cosáků. Bude koukat jak když nadloube! A magentou ho můžeš dorazit!

Offline Potrefenáhusa
38858 příspěvků moje polička 06. května 2020 18:01

barbucha Tak to bych nerekla ani kamosce, co nechodi sem

Offline Kokoska
34951 příspěvků moje polička 06. května 2020 18:04

SunEclipse k te bezpecnosti - kolegyne odmita jet pracovne do jedne laborky neco vyresit v programu. Pry TO tam je a ona tam proste nepojede! Jednak teda ma jit za sefem te laborky do jeho pracovny a za druhe, copak by civila jen tak pustili nekam  kde je to nebezpecny, nebo pustili bez prislusneho vybaveni? Ja bych se v laboratornim sektoru v soucasnosti asi citila bezpecnejc nez v MHD.

Offline Kokoska
34951 příspěvků moje polička 06. května 2020 18:06

barbucha pokud by nerek hmm, hmm, promin, mam telekonferenci.

Magentou bych ani neobtezovala nekoho, kdo navy vidi jako cernou

Offline barbucha blogger
35855 příspěvků moje polička 06. května 2020 18:11
Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 06. května 2020 18:19

milacka Taky musím být trpělivá, ale "dře to" , protože k "zásahu" dnes nedošlo, neb mi volala fyzioterapeutka s omluvou, že dnešek musí zrušit . Náhradní termín je zatím ve hvězdách.

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 06. května 2020 18:22

Miru 711990Tak nevím nic. Procedura zrušena a nový termín zatím nemám. Už jsem byla smířena, že udělám cokoli, trochu jsem se i těšila na případnou úlevu a najednou nic. Takže zase brufen ...

Online 999
19817 příspěvků moje polička 06. května 2020 18:23

moora Já tam mám tohle, je z toho bordel,  hrozně to píchá a vůbec celkově mě to štve... Nevíš, co to je? 

Offline milacka
5881 příspěvků moje polička 06. května 2020 18:26

whiskas To ma mrzí, už si mohla mať po tom. A navyše žiadny nový termín, drž sa.

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 06. května 2020 18:30

milacka Děkuji. Ty se drž. Já už jsem za těch pár měsíců vlastně docela zvyklá. Zní to šíleně, ale je to tak. Kromě bolesti mě štve, že se mi skutečně nepříjemně zkrátí svaly, vzhledem k tomu, že se v podstatě nemohu pořádně předklonit, nebo přitáhnout nohu k trupu. A to jsem byla docela pružná osoba. No nic, jsou horší věci, že?

Offline luciole
1228 příspěvků moje polička 06. května 2020 18:51

999 

Řekla bych, že je to kdoulovec.

Offline Jennyfor
2000 příspěvků moje polička 06. května 2020 18:56

SunEclipse no já ti nevím, to je furt rouška, rukavice, 2 metry od sebe a pak parta tuberáků chrchlá v prostoru 2x4 metry. A když vidím, že přede mnou tam vchází pán, ke kterému bych se při vší úctě na ulici nepřiblížila na 5 metrů, kašlal si do roušky a nos otíral do ruky, a pak tam lezu já, nepoučená, neznalá procedůr, které tam zřejmě absolvoval taktéž všechny přede mnou, tak jsem byla trochu nervní. Ona ta mašina, do který funíš, má takovej jako vzduch s párou, to plně nadechneš, pak do toho zase vydechneš, při každým vdechu a výdechu byl ten vzduch teplejší a teplejší, tedy předpokládám, že v tom pak bylo moje funění a tedy i kapénky. A nevéřím, že tu tlustou rouru nějak můžou desinfikovat, byla tam jen jedna k tomu stroji a šla jsem na to s přestávkou, kdy tam byl zas někdo jiný, dvakrát, jen ten konec, násada jak k luxu, jsem si oslintávala jednorázový.

Prostě mi to po všech těch šaškárnách, kdy mi doktorka odmítne kouknout do krku a křiči: proboha, roušku nesundávejte, připadalo divný, jak jsem tam oslintala hafo věcí. Za normálního stavu bych to asi neřešila, nikdy jsem na přehnanou hygienu netrpěla, klidně jsem konzumovala v mhd a tak.

Offline Jennyfor
2000 příspěvků moje polička 06. května 2020 19:09

Ta dejchací roura vypadala asi nějak takhle, ještě mne v tý kabině zavŕeli: