tak já pamatuju, jak psal před lety Jiří X. Doležal, co všechno se chlapům po tý 40 sype (všechno), myslím, že ženský na tom obecně bejvaj docela o dost líp.
Stěžovací vlákno
Mám po 40 a zablokované SI skloubení.
Ale já vím od ceho to mám, třetí měsíc dělám z domu a ta ergonomie je taková horší.
no tak ale to víš, z čeho máš, a není to rokama
Potrefenáhusa já bych řekla že viz výše - samozřejmě každý rok kdy člověk to tělo bezohledně huntuje se mu nasčítává, ale obecně věk v tom roli nehraje, tzn kdyby se dotyčný choval k tělesné schránce dobře, ještě tak 10 let má na choroby čas. pak už teda nenaděláš nic, to je fakt..
viktorka_od splavu no před deseti lety jsem to zvládla bez tý blokády mě z toho hlavně strašně bolí koleno.
continuity koleno mě bolí taky
a přidala se ta zas.. kyčel. ale mě třeba kolena i to SIčko bolí odjakživa, resp cca od puberty, takže jsem kolem třicítky počítala, že už to ledva doklepu.. no a prdlajs, je to víceméně furt stejný, nebo spíš i lepší:D
milacka Zlato, držím palce, ať je líp! A vykašli se na vaření/pečení, když ti není ok
Muž to snad pochopí, ne?
milacka Auuu, držím palce
, ať to brzo přejde. Já jdu zítra na ten "strašidelný" zákrok - rovnání kostrče
.
...tak předtím něco na uvolnění(štamprle nebo dvojku vína) a pak napiš, jestli to aspoň trochu pomohlo...![]()
Korsičanka Už som zasa dobrý pacient, ležim a manžel upratal kuchyňu. V polohe ležmo mi je najlepšie. Ale aspoň jedna dobrá správa, dnes odoslali parfum z Essenza Nobile. Pred chvíľou mi zlepšili náladu.
milacka Tak aspoň nějaká radost
. Chválím manžela a ty odpočívej. Ale stejně by to chtělo nějaké fyzioterapické řešení, ne?![]()
whiskas Radšej nechcem vedieť, čo to je, ale ak ti to má pomôcť, akákoľvek bolesť sa dá vydržať. Držím palce.
A ďakujem.
Korsičanka V tomto momente asi nie. Ale poľavila som v SM cvičení, priznávam, pol roka necvičim, čo je teda moja veľká chyba. A vhupla som do záhrady ako vytrénovaná záhradníčka, celé zle
Za všetko môže korona![]()
Dneska jsem poprvé v životě nepřečetla popisku v krámě na lahvičce. Bylo to mrňavý a blbě kontrastní, ale ještě ne tak dávno by to nebyl problém. Znamená to, že už jsem stará ![]()
Ignis nee, znamena to, ze az k tobe prijde nejaka nevabne vonici osoba se zadosti, at ji vylustis napis, muzes uz zdalky volat: ja na to nevidiiim!;-))
Já naštěstí ještě nezažila interakci dítě - pes, ale ve Stromovce, když jsem si šla zaběhat, mě skoro pokaždý začal nějaký pes pronásledovat, štěkat, skákat po mně. Já chápu, že je to vina majitele, ale sra.i mě ti psi samozřejmě.
whiskas drzim palce, to bude rychlovka:)
Sweet Potato Jen dodám (kdyby to tu náhodou někdo nevěděl), že pro kočky je tea tree olej toxický a může je i zabít.
viktorka_od splavu tak to mě nenapadlo, koukám, že to má i světlou stránku ![]()
tak nevím,jestli si mám stěžovat na sebe a nebo to dát do vlákna "blběna"-ale dneska jsem vystartovala z auta do pidi zeleniny pro kopr a BEZ roušky...no a uvědomila si to až když jsem nakupovala (nikdo tam jiný tam nebyl)...tak jsem rychle vytáhla rolák až ke kořeni nosu,zahuhlala omluvu a paní prodavačka přísně pravila:...a příště s rouškou...jsem v první linii...
vzhledem k tomu,ze jsem zdravotnik v první linii jsem si pripadala jako debil![]()
Maureen no to se mi stálo v albertu..parkovala jsem v podzemi vyjela schody a šla pro koš. Urychleně jsem prchala k autu.Ja to nemam zautomatizovaný, jak do krámu chodím málo.
Maureen nasim se to uz taky stalo a jinak jsou fakt dusledni
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.