A pak ještě jeden forichtung, vypadalo to jako robertek, z hladký umělý hmoty, bez žádný ochrany, něco jako tohle:

A pak ještě jeden forichtung, vypadalo to jako robertek, z hladký umělý hmoty, bez žádný ochrany, něco jako tohle:

A už toho tapetování nechám, jen ještě na doplnění, dostala jsem sprdung, že jsem ten zápal plic přechodila (!) a teď mám z toho následky. Mám teda nějakej inhalátor s kortikoidama a další prášky a už mám všech nemocí, doktorů a korony plný zuby!!! ![]()
Cha, na tom forichtungu jsem byla někdy před rokem, dvěma... doktůrek, znaje mě, se pochechtával zle, že to bude kapacita plic mizerná, když jsem kuřák. A pak jen valil bulvy, protože výsledek - skvost!
Tak držím palce, ať se všechny neduhy v dobrý obrátěj!
Jennyfor
proboha
999 kdoulovec a popis je dost přesnej! (taky to mám)
999 já jsem kdoulovec nedávno vykopala, je to nevzhledný keř. Jenom když kvete a to je krátké období.
My jsme nedávno dva zasadili do takovýho "živýho plotu" k potoku, jeden japonskej a jeden čínskej... A takhle nějak bych si to za pár let představovala (zlatice je tam taky), bordel nevadí... ![]()

Jennyfor mně nemusíš vyprávět, jak vypadá spirometr, mně opravdu ne
luciole V zahradě máme 3, jeden několik let, dva asi rok. Zatím mi připadali neškodní, ale zítra je půjdu pořádně obhlídnout ![]()
Před pár týdny jsem obdivovala dva krásně kvetoucí kdoulovce ve Vojanových sadech a nejmíň jeden megaobrovský je taky v Průhonickém parku. ![]()
Tak Betty Kdoulovec rostl na sidlisti, kde jsem bydlela, a byt mimo kvety nevypadal nic moc, v zime hodne alouzil ptakum, kteri klovali ty plody, takze je aspon uzitecnej :)
luciole Ty bych chtěla vidět. Průhonice mám moc daleko, ale Vojanovy sady si zkusím naplánovat.
viktorka_od splavu Taky se mi u nás líbí a "jablíčka" jsou super.
Dostala jsem se v práci do takové debilni situace, že se mi z toho chce brečet.
Zase několik nocí nebudu spát, nevím, co s tím mám dělat.
A dáváte si někdo ta "jablíčka" do skříně na provonění prádla? Prý se to dřív dělávalo. Nám se zatím žádná neurodila, tak ještě nevím, jak voní.
tv Tlapkam!
Najde se dobrý řešení a bude to okej ![]()
luciole Dávám pravou kdouli, do prádla a jen tak do koupelny, voní krásně a teda mám pocit, že odpuzuje moly a proto se to dělávalo. Ale je potřeba ji hlídat, vydrží dlouho, ale jak začne hnít, je to hnus. Nejlepší je když tak jako seschne (to dělaj menší a trochu podtržené, ale ty zas málo voněj).
tv Držím palce, to se vyřeší. Většinou to není tak debilní jak to na první dobrou vypadá.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.