Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 15. května 2020 15:56

MP Marge jestli tě to nějak uklidní, asi ne, ale prostě do statistiky - mě bolí levé prso už několik měsíců. byla jsem s tím opakovaně na sono, prý nic. a řekli mi tam, že k nim chodí hrozně moc žen, které se stěžují, že je bolí levé prso. jednu dobu mě bolelo tak, že jsem z toho měla velice špatný pocit, s ohledem na anamnézu. nechci samozřejmě uklidňovat falešně, rozhodně běž všude, jen chci říct, že to taky může být takovýhle divný problém bez řešení.

Offline INCOM1
705 příspěvků moje polička 15. května 2020 16:15

Jiná Realita taky jsem to měla jednu dobu, pomohlo přestat nosit podprsenky s kosticemi. Sono také nic neodhalilo a už nevím, kdo mi tohle poradil. Prý ty kostice na něco nevhodné tlačí, nevím, ale pomohlo mi to. 

Offline Peetra1
284 příspěvků moje polička 15. května 2020 17:12

Jiná Realita me bolelo taky, prave tedy, na sonu nic, doktor rikal, ze se to stava a prdepsal mi na tri tydny vysoke davky vitaminu E (nepamatuju uz si ta cisla) prvnityden vysoke, druhy tyden nizsi a treti tyden obyc z lekarny a fakt bolet prestalo, ale kdo vi mozna placebo ;-)

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 15. května 2020 17:31

Jiná Realita mne taky boli leve prso a bylajsem na sone a nic.

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 15. května 2020 17:38

Mě bolelo prso dlouho a na sonu taky nic. Nedávno mi kamarád chiropraktik řekl, že na boční straně je spoušťový bod přenesené bolesti tigger point, který často bolí, když je problém se zády a ramenem. Ta bolest vzniká přetížením svalu. Úplně přesně nevím, jak to popsat. 

Offline MP Marge
6873 příspěvků moje polička 15. května 2020 17:49
Reakce na INCOM1:

Jiná Realita taky jsem to měla jednu dobu, pomohlo přestat nosit podprsenky s kosticemi. Sono také nic neodhalilo a už nevím, kdo mi tohle poradil. Prý ty kostice na něco nevhodné tlačí, nevím, ale pomohlo mi to. 

​No ale kostice jsou na OBOU  stranach, tak proc boli jen to leve!?

Mne kostice nedelaji dobre, to uz jsem si vsimla. Jak jsem za posledni dva roky pribrala, tak jsou mi vsechny podprsenky tesne a k veceru uz to citim. Dlouho jsem odolavala koupi novych, protoze jsem mela vizi, ze zazracne rychle zhubnu

Ale bez kostic byt nemuzu, na to mam moc velka a tezka prsa.

Offline MP Marge
6873 příspěvků moje polička 15. května 2020 17:51
Reakce na Renusatko:

Mě bolelo prso dlouho a na sonu taky nic. Nedávno mi kamarád chiropraktik řekl, že na boční straně je spoušťový bod přenesené bolesti tigger point, který často bolí, když je problém se zády a ramenem. Ta bolest vzniká přetížením svalu.

​Hm, to by pri mem zhroucenem postoji a "kulatych" ramenou odpovidalo

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 15. května 2020 17:52

nebudeme stavet vysneny moderni dum plny betonu ale rekontruovat jiny, trochu starsi v jinem stylu. Jak je karantena, je mi to nejak vsechno jedno. Bude to levnejsi, rychlejsi ale radost nemam

Offline An.Fial
82 příspěvků moje polička 15. května 2020 17:55

To je zvláštní úkaz. Taky jsem měla epizodu bolavého levého prsa. Do toho jsem si nahmátla bulku, která se následně ukázala jako obyčejná neškodná cysta, ale těch pár dnů do ultrazvuku jsem hrůzou nespala..  Vitamin E mě nechali taky užívat, a pak to zase nějak samo od sebe přešlo.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 15. května 2020 17:58

po dvou mesicich" prazdnin" bych mela byt v dobre kondici a zatim mam zanet spojivek a ten opar co sem chytla od Karja

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 15. května 2020 20:53
Reakce na MP Marge:

​No ale kostice jsou na OBOU  stranach, tak proc boli jen to leve!?

​Pretoze je každé inak velke? Teda aapon ja (a dufam, ze sa tu teraz nedozviem, ze som jedina ) mam kazde prso trochu inak velke v zrovna to lave je vacsie. V zivote ma teda nebolelo ale najneskor zajtra to teda ocakavam

Offline 711990
18318 příspěvků moje polička 15. května 2020 20:58

Mrakoplas ja mam zas levy mensi, je to takovej chudak oproti pravymuje to normalni:)

Offline MP Marge
6873 příspěvků moje polička 15. května 2020 21:06

Mrakoplas Ja vim od chiropraktika, ze mam kratsi levou nohu, ale prsa vypadaji stejne! (Jo, vim, ze ten rozdil je kolikrat mikroskopicky...)

Offline INCOM1
705 příspěvků moje polička 15. května 2020 21:09

MP Marge záhada  já skoro žádná prsa nemám, ani nevím, proč jsem dřív ty kostice nosila. 

Offline MP Marge
6873 příspěvků moje polička 15. května 2020 21:14

INCOM1 No jo, to se ti to potom chodi bez nich

Ja vyjit bez kostic, tak mi vlastni prso  nekde vyrazi oko!

Offline Makara
3646 příspěvků moje polička 15. května 2020 21:15

Candance jsi si jistá s tím "levnější"? Máte v kalkulaci +20%? Neb při rekonstrukci x-krat budete řešit, že nemůže zůstat něco, s čím se pocitalo....

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 15. května 2020 21:17

Candance rekonstrukce = cena nové stavby plus strašně moc vztekání se a kompromisů. ať ti říká kdo chce co chce. rekonstrukcí ještě asi nikdy nikdo nic neušetřil. 

Offline Isca
4891 příspěvků moje polička 15. května 2020 21:22

Mrakoplas Nejsi rozhodně jediná - rozdíl o jednu až dvě velikosti košíčků. A přidávám se k nesamovyšetřujícím - je to samej hrbol uvnitř, nepoznám nic. 

Offline JankaM
3102 příspěvků moje polička 15. května 2020 21:42

Mrakoplas

Hlásím také levé  větší

MP Marge ráda bych se zeptala kde kupuješ podprsenky, ale vím že žiješ v zemi neomezených možností ( velikostí) , tak nic

Offline MP Marge
6873 příspěvků moje polička 15. května 2020 21:55

JankaM Victoria's Secret, ale maji jen dve rady, ktere nabizeji 34DDD, coz je moje velikost; na ostatni muzu zapomenout! 

Na zemi neomezenych moznosti je tady pekelne tezke sehnat padnouci podprsenku Ja totiz mam velke kosicky, ale uzky obvod, a s tim vetsina vyrobcu zjevne vubec nepocita...