Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline DruI
5584 příspěvků moje polička 16. května 2020 13:24

žluťásek No, ramínka mají jen přidržovat, ale neměly by nést všechnu tíhu (to jsou pak ty, co se zařezávaj a vytahujou zadní okraj podprsenky nahoru).

A sice jsem za podprsenkovou osvětu vděčná, ale občas mě ty prodavačky, co chtějí mermomocí pomoct, znervózňujou. Zrovna kojící podprsenku jsem si kvůli vměšování prodavačky dokonce koupila špatnou.

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 16. května 2020 14:57

Dadoo To máš pravdu. Od těch nepadnoucích podprsenek jsou i ty bolesti zad, který s většíma prsama často bolí. 

Kdysi jsem přesně dostala pokyn 75 B. Na nic jsem ji teda nepotřebovala, takže mi to vlastně bylo jedno a vůbec mi nevadilo, že mi nesedí. Spoustu věcí mi nepřišlo, že je to vlasně problém. Po porodu se mi prsa určitě o něco zvětšily a už mi to nesedělo, tak jsem se teda měřila sama a zjistila jsem nějakých 70E. Po tom, co jsem dala dolů poporodní kila a narovnala záda, tak nosím 65F nebo i G, když je seženu a to ještě v klidu pod ten obvod nacpu ruku, takže nic příšerně utaženého. Naštěstí podprsenku nosím jen vyjmečně, ale když už, tak nechci řešit zařezaná ramínka ani obvod a chci aby to tu postavu vylepšilo, když už

Offline dzizisketa
8959 příspěvků moje polička 16. května 2020 15:13

To já musím mít kostice, mám jedno prso viditelně větší a v braletce to úplně křičí. Nebo tedy ještě nosím sportovní. 

Offline Luna
10865 příspěvků moje polička 16. května 2020 15:44

Lama_z_Lana Já už mám taky problém se navlíct do normální podprsenky. Za mě teda "sportovní" z HM za 250 jednoznačně vede. A na hoch nobl akce mám braletky z Free People 

Offline JankaM
3102 příspěvků moje polička 16. května 2020 15:47

Sairon tam se chystám az pojedu SAMA do Prahy. U nás nic není. 

Dadoo

mě tehdy na MP osvěta pomohla. Prostě velká a těžká prsa potřebují pevnou podprsenku, aby byla na místě kde je chci mít. A teď nastává další výzva, plavky

Offline Dadoo
11688 příspěvků moje polička 16. května 2020 15:52

JankaM jestli dobře znáš svou velikost, zkus koupit plavky na Brastop nebo Bravissimo. Kupuješ stejně jako podprsenku, podle číslování. Žádný M, L  nebo 38, 40 apod.

Nejlepší je to nakupování podle číslování. Zadáš obvod, košík a vyjede ti všechno. Prádlo i plavky, když chceš. 

Offline Ounz
20530 příspěvků moje polička 16. května 2020 15:53

Já závidím ze srdce každý, která se obejde 'jen' s braletkou nebo bezkosticovou podprsenkou, vy se tak máte! (Taky bych chtěla, ale nejde to..)

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 16. května 2020 15:59

Luna jo ty jsou rozkosny! Mam tam nejakou na wishlistu, az bude treba, aby byl zas nekdo zmatenej

Na zalandu je celkove dobrej vyber z tech uplne bez zapinani, ty v HM omrknu

Offline Luna
10865 příspěvků moje polička 16. května 2020 16:00

Lama_z_Lana Ber je! Ty Free People na zmatení fungujou i po 12 letech!

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 16. května 2020 16:04

Lunanooo, dobre, pisu si!

Offline Isca
4891 příspěvků moje polička 16. května 2020 17:16

Mě ty podprsenkové odbornice připadaj, že se pokoušejí z dobré myšlenky (jak vybrat podprsenku pro dámy s útlým hrudníkem a velkými ňadry) udělat takovou teorii všeho, a holt jim to v okrajových částech vesmíru někdy ne až tak úplně pasuje.

Offline Len
2673 příspěvků moje polička 16. května 2020 17:37

Když už je tu to podprsenkový téma - potřebuju nějakou statistiku, komu se prsa zvětšily jen na začátku těhotenství a komu rostly i později - já mám snad od prvního dne tak o 2 čísla větší košíčky a upřímně mě to se*e, už jsem zapomněla, jak moc nepříjemný je nosit nepadnoucí podprsenku. Konečně jsou otevřený obchody, tak někam vyrazím, ale nechci si kupovat drahou podprsenku třeba na 2 měsíce...

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 16. května 2020 17:56

Len za mna: narastli mi o číslo a potom o dalsie po porode, ale to sa behom dvoch mesiacov zase ustalilo, takze na dobu po porode som nakupila len lacne v tescu a tie z hm co tu pisala Luna (teda neviem ci mame tie iste). Teraz sú mi zas vsetky velke, prsia mam mensie ako pred tehotenstvami (juchuu).

Offline viktorka_od splavu
49351 příspěvků moje polička 16. května 2020 18:28
Reakce na Ounz:

Já závidím ze srdce každý, která se obejde 'jen' s braletkou nebo bezkosticovou podprsenkou, vy se tak máte! (Taky bych chtěla, ale nejde to..)

proste kdo nema prsa ktera potrebuji podporu, neuveri a je stastna zena!:-))

Offline viktorka_od splavu
49351 příspěvků moje polička 16. května 2020 18:30

Lama_z_Lana kdysi jsem mela podprsenku se zapinanim vpredu, a to teda byla veelikanska legrace! pak po mnoha letech jsem takovou cilene shanela a nic:-(( nechapu, proc

Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 16. května 2020 18:50

Len mě rostly i později, i když teda asi spíš obvod než prsa, ale ty taky trochu. Asi tak v 6. měsíci, a pěkně mě to naštvalo, protože jeden týden měli v mým oblíbeným obchodě slevy a já jsem si říkala, že nebudu utracet, že mi sedí 2 podprsenky z předtěhotenského období a že si s tím vystačím, ať neutrácím za něco, co už pak nevynosím a do dvou týdnů se mi to nějak všechno zvětšilo a nesedí mi pořádně žádná

Offline slniecko admin
19568 příspěvků moje polička 16. května 2020 19:10

Len 2 deti, zo 70A na 75DD. už to tak ostalo. Mama to mala tiež tak, že čo dieťa, to číslo, vtedy sa ale číslovalo 1-2-3 atď...

Offline Len
2673 příspěvků moje polička 16. května 2020 19:17

Sairon slniecko 

No tak to jste mě nepotěšily.

Offline dzizisketa
8959 příspěvků moje polička 16. května 2020 20:27

Len

MMně taky vyrostla hned první měsíc a pak po porodu, jak se spustilo mléko. Teď už jsou naštěstí zase menší, ale až teď poslední měsíc, možná dva (dítě má akorát rok). 

Offline Karja
44696 příspěvků moje polička 16. května 2020 20:49

Ounz Ja asi zavidim vsem, co musej nad podprsenkou premyslet. Ja ji mam jako modni doplnek, funkci nema zadnou!:-D