Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline 999
19816 příspěvků moje polička 16. května 2020 09:32

Pinot Noir Potrefenáhusa Tulipe Tak někdy ta osvěta pomůže :-). Moje ségra, drobnější než já, trvala na obvodu 75. A zároveň se divila, že mně sedí podprsenky, které si kupuju přes internet a ona si jich vezme do kabinky 10 a nesedí žádná :-). 

Offline Dadoo
11688 příspěvků moje polička 16. května 2020 10:59

Tulipe Potrefenáhusa Pinot Noir jenže ona je to pravda. U malých a hodně malých prsou to není takový problém, spíš zadny problem, ale u větších to je problém přímo obrovský a zásadní. Promo ovlivňující kvalitu života. Beze srandy. 

Uz jsem kdysi psala, že jsem jedno leto zaskakovala za dcery brigádu a prodávala podprsenky v Braexpertu. Takže fiting umím. A to, že si většina žen neumí koupit podprsenku je prostě pravda. Co já zažila.. Včetně úžasu a nadšení, jak jinak žena ve správné podprsence může vypadat stokrát lépe a štíhlejší. O zdravotních bonusech nemluvě. Snad je jich díky osvětě čím dál méně. 

Ja si první správnou podprsenku, právě díky Braexpertu, koupila až po čtyřicítce. Ony se také podprsenky dřív zkoušet nemohly. 

Sairon na to bych odpověděla jediné. Neuč orla lítat

Offline Potrefenáhusa
38856 příspěvků moje polička 16. května 2020 11:05

Dadoo Já tu bolest a zarizlou podprsenku proste nesnesu, mám rada, když mi to sedi akorat a nic mě neřeže. Prsa mám normální, nikdy jsem nezažila, ze by mi podprsenka splhala po zádech třeba 

asi jsou tyhle finty dobrý hlavně pro větší a těžší prsa 

Offline Dadoo
11688 příspěvků moje polička 16. května 2020 11:09

A to má nevlastní dcera se svou mámou super obchod s prádlem a oblečením. 

Okrajové nebo extrémní velikosti se nevyplatí objednávat do krámu nikomu. Snad jen Konarovske, kde ovšem stojí minimálně 5 X víc, než běžné. 

Čekat, než mi objednají na mou objednávku nebo vybírat z 1-2 kusů fakt nechcete. 

To si radši objednám rovnou sama. 

Offline Dadoo
11688 příspěvků moje polička 16. května 2020 11:12

Potrefenáhusa však to nemá být zariznute. Jenom pevné sedět. Neskrtit.

A přesně, čím větší košíček, tím je to důležitější. Aby váhu nenesla ramínka a nezarezavala se do ramen. 

Pevné sedí obvod, ramínka jen prizdvihuji. 

Čím větší prsa. Tím důležitější. 

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 16. května 2020 11:16

Od te doby co jsem objevila sportovni podprsenky bez zapinani,kostic a nevim ceho vseho si uz beru normalni podprsenku jen v nejvetsi nouzi nebo kdyz se nehodi ta sportovni.

ale u velkych prsou to asi nejde....

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 16. května 2020 11:21

Prsa mam spis vetsi a podprsenku jsem prestala nosit, srala me jak malo co. Nosim jen takovou tu braletku bez zapinani, bez kostic, proste takovy ten pruh latky s raminkama

Driv bez podprsenky ani ranu, zvykla jsem si prakticky hned. 

Offline Potrefenáhusa
38856 příspěvků moje polička 16. května 2020 11:25
Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 16. května 2020 11:27

Potrefenáhusa ta by se mi hodila zatim mam jen s sirokyma raminkama.To je staly sortiment?

Offline Potrefenáhusa
38856 příspěvků moje polička 16. května 2020 11:32

Zarinya Netuším, asi jo, já si je teda kdysi koupila přímo v obchode a tam je teda maj jen občas, ale na webu myslím jsou furt

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 16. května 2020 11:38

Potrefenáhusapredek dobry, ale uz nesnesu ani to zapinani. 

Offline Potrefenáhusa
38856 příspěvků moje polička 16. května 2020 11:39

Lama_z_Lana nebuď líná :-))) je to pohodlnější svlikat než přes hlavu :-)

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 16. května 2020 11:44

Potrefenáhusa jako lina jsem, ale za timhle je vyjimecne neco jinyho! mne totiz u klasiky vic nez vsechny kosicky a kostice prave nejvic stvalo to zapinani. Casove mi to prijde stejny, no

No a ted neco na odlehceni...ten zmatenej pohled, ze to tam vzadu jako neni a co s tim, ten bejva vtipnej

Offline Vincenzina
580 příspěvků moje polička 16. května 2020 11:47

Offline 999
19816 příspěvků moje polička 16. května 2020 11:47

Lama_z_Lana Ruce vzhůru!

Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 16. května 2020 11:51

Pinot Noir to si nepamatuji na druhou stranu přetížená krční páteř a zablokované trapézy asi nebaví nikoho.

Dadoo když mě to přišlo jako stesky, že nemáte kde ty velikosti nakupovat.

Lama_z_Lana Zarinya mám prsa větší a jsou mě třeba taky pohodlnější podprsenky bez kostic, ale nesnesu jak se mi do 5minut začnou prsa pocit v tom místě kde se dotýkají

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 16. května 2020 11:56

999 no

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 16. května 2020 11:59

Mně ta prádlová osvěta taky docela pomohla teda, páč někdy v pubertě mě prodavačka v Triumphu nacpala právě do 75B a dlouho jsem si myslela, že to fakt je má velikost a takhle má podprsenka sedět... no, 70D výrazně lepší! Ale je teda pravda, že už pár let su taky tým braletka, vůbec nechápu, jak jsem bez těch měkkejch nevyztuženejch podprsenek mohla žít. :)

Offline Kammila
771 příspěvků moje polička 16. května 2020 12:32
Reakce na Dadoo:

Potrefenáhusa však to nemá být zariznute. Jenom pevné sedět. Neskrtit.

A přesně, čím větší košíček, tím je to důležitější. Aby váhu nenesla ramínka a nezarezavala se do ramen. 

Pevné sedí obvod, ramínka jen prizdvihuji. 

Čím větší prsa. Tím důležitější. 

do kamene tesat, jsem taky dost obdařená a mi ta osvěta dost pomohla. Rozumím ale tomu, že třeba kdo výborně vidí může považovat zase správný výběr sedících a slušivých brýlí za naprosto zbytečný a co to asi tak může být za vědu...

Offline žluťásek
8862 příspěvků moje polička 16. května 2020 13:16

Dadoo já moc nechápu to s ramínky, co jen přizdvihují. To může platit jen u vyztužené s kosticemi, ne? (ty už vůbec nesnesu, nevím jak jsem to mohla dřív nosit)

Ale já jsem teda ten případ, co si neumí koupit padnoucí podprsenku. Na měření jsem moc stydlivá, tak občas někde vyhodím pár set a zas skončím u těch nevyztuzenyych bez kostic. Kojící carriwell je to nejlepší, co mě mohlo v prádlovém světě potkat