MP Marge podle jakesi kalkulačky bych měla mít britskou 30HH ![]()
Stěžovací vlákno
MP Marge o tom mi vyprávěj.. Britská 34JJ. Na českou velikost raději neprevadet.![]()
A teď to shanej.. Naštěstí kupuju na britském Brastop.
Jiná Realita Makara bude, my si naplanovali dost velky a dost drahy dum, pak nam zbyl souhrou vseho mozneho tento. Je relativne novy, nedavno jeste opraveny, jen ne uplne podle mych predstav - budou se menit nektera okna za francouzka, koupelna, dlazba a podlahy. Mozna pristavime zimni zahradu k terase. Budeme davat novy nabytek a kuchyn.
Proste jsme uprednostnili pohodli ale trochu si asi poplacu a casem budu nadavat....jak se znam.
Candance tak ať plán B dopadne co nejlépe, holt, nejde mít vždycky všecko..
Candance Nezní to teda úplně pohodlně, ale jako totální přestavba...![]()
Potrefenáhusa ehm, to okno je jedno, max dve, podlahy chci ja, aby byly vsude stejne, zimni zahrada je muj sen a nabytek a kuchyn chci svuj. Dum je obyvatelny ihned ale my jsme "rozerani", ja asi nejvic
Makara jj to si rikam a uz to je u me postup, ja chci vsechno vzdycky a hned. Aspon mi zbyde na kabelky a boty a mozna i cestovani(az se bude moct
delam korekturu vyznamneho clanku a skoro na konci se mi sekl pocitac, a ne, neulozila jsem to. A nechapu, jak je mozne, ze jsem to neulozila. To patri do paranormalnich jevu
MP Marge o tom mi vyprávěj.. Britská 34JJ. Na českou velikost raději neprevadet.
A teď to shanej.. Naštěstí kupuju na britském Brastop.
Ano, v Britanii maji tradicne vetsi a lepsi vyber ![]()
To je jako vyhrat v loterii, kdyz clovek konecne objevi obchod, kde to na nej maji ![]()
Candance možná to vysvětlí někdo znalý ale já teda pracuju v obyč officech a ty si ukládají (mám to nastavené) nějaké záložní kopie.. kolikrát s tím i dost otravují, když to spadne a pak mám jakési obnovené/k obnovení mezisoubory atp... které jsou hrozně otravné. ovšem jen když je nepotřebuju. když se stane nějaká nedobrota jako popisuješ ty, tak se nikdy žádný záložní soubor neuloží![]()
MP Marge takže to je všude?:-O i na druhém konci světa výrobci počítají, že čím větší prsa tím větší obvod hrudníku?![]()
Candance mně připadá daleko jednodušší přizpůsobit/postavit/přestavit si jakýkoliv dům i když to není nic příjemnýho, ale lokalitu, tu prostě nezměníš. takže v závěru jde jen o ni. jestli jste v tomhle směru vybrali lepší, není si co vyčítat
MP Marge takže to je všude?:-O i na druhém konci světa výrobci počítají, že čím větší prsa tím větší obvod hrudníku?
Ano.
viktorka_od splavu neulozilo se nic nic nic
polovinu uz mam, dost jsem si pamatovala ale takove ty speky, ty si necham na zitra
Candance chjo to je peklo:-( tlapkám moc
viktorka_od splavu JankaM Dadoo A zkoušely jste obchody jako je Správná podprsenka, Madam podprsenka, Caresse? Tam se specializují mimo jiné na britské značky a mívají výběr i u velkých košíčků a to včetně malých obvodů.
Sairon to bývaly modly Módního pekla. Poučky o tom, že žádná žena nemůže mít velikost 75B a obvod je třeba mít utažený tak těsně, až jedna půlka těla zmodrá a odpadne, mě vždycky bavily ![]()
AAle mi ta prádelní osvěta vážně pomohla. Z 80B na 75D. O hodně pohodlnější. Ale naštěstí to je úplně běžná velikost, kterou seženu v Lindexu nebo Marks&Spencerovi.
Sairon Taky si říkám. Trochu mě překvapuje, že by měl být pořád ještě takový problém sehnat velké košíčky na úzkém obvodu. Možná tam nebude pár desítek variant v těch hodně okrajových velikostech, ale aspoň něco určitě.
Obecně se dívat do obchodů, kde mají značky jako Panache, Parfait, Freya, Curvy Cate, Elomi apod.
Pinot Noir Jojo, přesně tak to bylo i v praxi. Jsem 75B a přesvědčily mě do nějakého 60F
měla jsem z toho akorát zablokovaná žebra
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.