viktorka_od splavu Na astratexu jsem zapinani vpredu videla.
Stěžovací vlákno
Karja Nezáviď. Je to na houby. Já zase závidím ten módní doplněk :)
Lama_z_Lana jsem taky tym, co nesnasi zapinani! To je jeste horsi nez kostice.
Lenzvetsily se jen na zacatku, pak uz jen lehce obvod. A pak samozrejme s nalitim mlekem, ale to nebylo tak hrozny. Ale co jsem si koupila v tehotenstvi, sedi vicemene doted. I kdyz ja uz zas nosim mekky braletky. Mama me vystresovala, ze kdyz nebudu mit pevnou podprsenku, prsa se mi vytahaj a tak, ale radsi vytahany narolovany v braletce, nez kostice a zapinani:)
Ounz Ja asi zavidim vsem, co musej nad podprsenkou premyslet. Ja ji mam jako modni doplnek, funkci nema zadnou!:-D
Ja asi zavidim všem, co nemusejí nad podprsenku přemýšlet a mají ji jako módní doplněk
. 80F,
V obchodě se ptám, zda mají něco z konce abecedy a občas mě ta nešťastnice přesvědčuje, že D má ale fakt dost velký kosicky.....
DruI :-DNo jo, tak modni doplnek mam, ale ty prsa ne. Ale mne to moc nevadi, vetsinou jen kdyz je nejaka debata,tak si to uvedomim, jinak si to neuvedomuji!
Karja Hele já teda ještě na žádnou podstatnou výhodu velkých prsů nepřišla. Ale tak co už, člověk se má mít rád, tak jsem si na ně zvykla :)
Karja ja teda vidim v malejch/zadnejch velkou vyhodu. Ja treba s prsama jsem regulerne tlusta, bez nich(tj pred tehotenstvim), jsem vypadala stihlejc.
711990 No jo, ale vem si, kdyz mas bricho (netehotenske) vetsi nez prsa....neni to divny? A to ja zadnej extra spek nemam, mam ho jen vystrcene;-)
Karja je to divny, ale to ja driv nemela....:)
proste kdo nema prsa ktera potrebuji podporu, neuveri a je stastna zena!:-))
Já tomu verim, ale prave díky tomu si myslím, ze to nebylo šťastně demonstrovany na velikosti 75B.
že D má ale fakt dost velký kosicky.....
tak záleží i na obvodu, ne, protože košíčky D jsou pojem čistě abstraktní
Potrefenáhusa jo, asi jako tloustnuti z hladu![]()
Děkuju všem za porovnání! Zatím si koupím jednu, protože jsem škrt, a uvidím, jak se osvědčí.
Já tomu verim, ale prave díky tomu si myslím, ze to nebylo šťastně demonstrovany na velikosti 75B.
Přesně, to bylo pořád, že to je velikost pro středně urostlého muže, že všechny, kdo to nosí, to nosí špatně, protože takovou velikost normální žena nemá atd.
já se přiznám, že vůbec nechápu, co nosí štíhlé drobné ženy. já mám 70c. netuším, jak moc správně, ale každopádně větší obvod bych mít nemohla. přitom mám dost mohutný hrudník a min. 5 kilo nadváhy (
zrovna teď). mám často problém zapnout šaty nahoře, ne dole, přestože jsem spíš plochá. co nosí holky, které mají o deset kilo míň? protože obvod 65 se jen tak běžně nevidí.
Jiná Realita Holky, co maj obvod 65 jezděj do Markse a Spencra.
Jiná Realita Nebo nakupují vesele na Astratexu, i když je teď Babišův, protože tam byl výběr vždy a je i teď. Bohužel, nikde jinde neseženu nic, aby to nestálo přes 3 tisíce.
tak záleží i na obvodu, ne, protože košíčky D jsou pojem čistě abstraktní
však ona mi cpe 80D, nebo to "vylepší" 85D
.
Renusatko nákup nevyzkoušeného modelu na dálku je marné konání. Občas v obchodě vyzkouším třeba i osm jiných modelů, od jiných značek, a pak si koupím asi 15. kus Triumph Comfort Minimizer. Děsím se chvíle, kdy ho přestanou vyrábět, protože ani ty ostatní z řady Miimizer mi nesedi.
Makara Hlásím se do klubu Triumph Comfort Minimiser (75E), je to geniální kus prádla a doufám že v rámci inovací ji nepřestanou vyrábět. Akorát mě mrzí, že v poslední době jsem nenarazila na tělovou, jen bílé a černé.
Jiná Realita my prave nosime ty braletky a sportovni podprsenky. Ony ty kostice na hubenym hrudniku taky nejsou nic moc. Jinak ja pro hubeny hrudniky doporucuju CK spodni pradlo.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.