Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline viktorka_od splavu
49306 příspěvků moje polička 15. června 2020 22:07

dynda ono možná to "cizí" není až tak cizí.. nebo klidně i je, ale život fakt píše neuvěřitelný scénáře. jednoho naprosto skvělýho milujícího tatínka, který přebaloval, krmil, choval ostošest.. načež za pár týdnů přebaloval, krmil, choval.. dítě nejlepší kamarádky a na to svoje opečovávaný doteď kdy je už dávno plnoletý úplně kašle, znám. a taky jedno bezdětné partnerství, kde to prostě ne a nešlo, ale když už se tedy ona smířila, opečovávala tedy manžela i jeho nemocného tatínka, manžel teda toho měl docela dost, různé zájmy a časté nepřítomnosti doma.. až jednou čirou náhodou zjistila, že má  už školkové dítě s jinou

Offline continuity
43029 příspěvků moje polička 15. června 2020 22:09

RoSa to hledání sebe sama u padesátníků, kteri si vyrobili novou rodinu s mladou ženskou je skoro až tragikomické. Máme takových kamarádů několik, tady ani ten Bůh nemá kdoví kolik práce, ztrestali se sami dostatečně. Pokud teda není chlápek opravdu za vodou, tam je to trochu lepší, ale ani prachy nevyřeší všechno. 

49306 příspěvků moje polička 15. června 2020 22:14

continuity jo, přesně, jen o trochu znám teda i hodně smutný případ kdy postarší pán založil novou rodinu, ale mladá maminka tragicky zemřela a je teď na děti úplně sám. to teda nikomu nepřeju a hlavně těm dětem..

Offline Jennyfor
2000 příspěvků moje polička 15. června 2020 22:14

Všem , jste milé. Ale už to fakt nebolí, život mi připravuje další výzvy a tak se nemůžu moc ohlížet. Jen si někdy říkám, že jsem v minulém životě asi dost zlobila

a k tomu opouštění těch podporujících partnerek.

Já mám vlastní teorii, zažila jsem to vlastně dvakrát, dvakrát začínat z ničeho, podporovat muže v rozjíždějicím se podnikání, žít z ruky do huby a doufat v lepší zítřky, stát při něm při všech krizích, naslouchat, pomáhat s administrativou, diskutovat o jeho práci, přispívat nápadem, víkendy trávit ve firmě, balit výrobky, rozesílat dopisy, chodit po úřadech, a k tomu jen tak mimochodem chodit do práce a starat se o domácnost a děti. A když se začalo dařit, tak si oba našli nový model, se kterým teda užívali ty lepší zítřky. 

Prostě si myslím, že když se takový muž začne cítit, že už je jako "někdo lepší", nechce si připomínat nic z minulosti, kdy byl ještě "nikdo", nechce u sebe toho, kdo ho poznal jako kluka s holým zadkem, kdo zná jeho slabostí, kdo zažil ty propady a zoufalství, toho se chce zbavit, minulost škrtnout, teď už je pán a žádného svědka z dob minulých nepotřebuje. Před tou novou ženskou si může hrát na machra, já bych mu to nežrala. 

Asi si prostě vybírám stejný typy. Jsem taková "rozjížděčka", když už to jede, tak to převezme jiná

A tak jako mně, tak se muž zbavil i všech svých kamarádů, co ho znali jako mladý ucho. Pomalu je odstříhával, nejlepšího kamaráda, kterého přetáhl do firmy z dobrý práce, pak asi po půl roce od rozvodu vyhodil na hodinu. Postupně mi začínali volat společní známí, co se děje, že je muž na ulici ani nepozdraví, že jim nebere mobil, že jim začal vykat a vyžaduje to oplátkou.
No začal úplně nový život jako úplně nový bohatý muž  s krásnou novou rodinou. 
A jako poslední třešnička byl jeho vstup do komunální politiky a členství v ANO.

49306 příspěvků moje polička 15. června 2020 22:16

Jennyfor  poslední věta

hele kdybych tě "neznala" takhle virtuálně už dlouho tak si pomyslím že sis to vymyslela, je to vůbec možný?

49306 příspěvků moje polička 15. června 2020 22:18

Jennyfor jinak myslím žes na to kápla, (některý) chlap už pak nesnese toho kdo poznal jeho slabosti. akorát nevím furt co si z toho vzít pro sebe.. stejně asi nic. 

Offline Jennyfor
2000 příspěvků moje polička 15. června 2020 22:27

viktorka_od splavu No mě když to kluk oznámil, a pak jsem to na kandidátce na vlastní oči viděla, tak jsme z toho byli úplně zkoprnělý.

Tak ne že by politika byla ve vztahu to hlavní, ale prostě bohužel názor na Babiše je pro mne asi dost důležitej, to by fakt můj hypotetický budoucí přítel musel mít ostatní atributy tak fantastický, abych to překousla, je to něco, co vypovídá i o morálních hodnotách toho dotyčného. 

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 15. června 2020 22:33

Já si vždycky vzpomenu na jednoho blízkého příbuzného. V 50 též odešel od rodiny, protože nuda, stárnutí, nudná žena a tak si našel veselou. Veselou tenkrát a teď na stáří těžkou alkoholičku. Legrace už dávno přešla a spoustu let toho lituje. Tak nevím, jestli to stálo za těch pár veselých let.

49306 příspěvků moje polička 15. června 2020 22:36

Jennyfor no jasně. nám se do rodiny málem infiltrovala osoba, zdála se fajn, nicméně pak došlo k roztržce a mimo jiné, osobní, sviňárny se tato objevila na kandidátce SPD ono to prostě jde ruku v ruce.

49306 příspěvků moje polička 15. června 2020 22:38

Renusatko i kdyby nestálo, tak to rozhodně nemůže přiznat:P

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 15. června 2020 22:39

viktorka_od splavu No jelikož je mu už teď přes 70 a dávno žije spíš sám, tak už jsme to i slyšeli.

49306 příspěvků moje polička 15. června 2020 22:41

Renusatko nevídaná sebereflexe

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 15. června 2020 22:46

Ja doufam, ze se to vetsine "odchazecu" vymsti - znovu ty starosti s malymi detmi nebo strach, aby mlade zene stacil.

Proto (doufam,  ze porad v zertu) manzelovi tvrdim, ze budu trvat na stridavce, at si nepredstavuje, ze on si bude uzivat a ja se starat o jeho decka a i kdyby co bylo, bude potencialni rozvod boj a oskubu ho :). Snad se trochu boji

Jinak jsem slysela teorii, ze nejvic takoveho potrestam tim, ze ho necham odejit. 

Offline Potrefenáhusa
38832 příspěvků moje polička 15. června 2020 22:48
Reakce na Candance:

Jinak jsem slysela teorii, ze nejvic takoveho potrestam tim, ze ho necham odejit. 

​vidim to opačně, já si pomůžu tím, že takovej odejde

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 15. června 2020 22:50

Potrefenáhusa jeho potrestas a sobe pomuzes

49306 příspěvků moje polička 15. června 2020 22:52
Reakce na Potrefenáhusa:

​vidim to opačně, já si pomůžu tím, že takovej odejde

​no to sice určitě ano, ale když odejde tak aby nesl důsledky,neže si v rámci odchodu nechá všechny hmotné statky a péči o potomky nechá na partnerce. to pak si teda opravdu pomůže, minimálně krátkodobě, a jak už jsem psala čekání na boží mlýny nakonec asi dopadne pozitivně, ale co do té doby? a jak k tomu přijdou ta děcka??

Candance

Offline barbucha blogger
35807 příspěvků moje polička 15. června 2020 22:54

Jennyfor 

Myslím, žes měla kliku, že ses ho zbavila

Co se týče otce, tak jsem tým "dbej hlavně na sebe". Nechceš za dva roky skončit zhroucená (to jest třeba synkovi na krku ). A to se může lehko stát, ta nepřetržitá nejen fyzická, ale hlavně psychická zátěž si může vybrat svůj díl.

Otec je zjevně příčetnej dost na to, aby si uvědomil, kde je mu líp, a podle toho se začal chovat. Pokud si to neuvědomí sám, lze mu to říct... od malýho dítěte bys takový chování nesnesla. Tak proč od dospělýho (byť mu není dvakrát)?! 

Offline Potrefenáhusa
38832 příspěvků moje polička 15. června 2020 22:59

viktorka_od splavu tak o tom jsem nic nepsala, jinak to spravedlivý rozdělení asi nepovažuju uplně za trest? 

Offline pecka
6195 příspěvků moje polička 15. června 2020 23:00

Jennyfor život ti toho poriadne naložil. Si silná žena a prajem ti, aby už bolo len lepšie. Mysli aj a seba a drž sa

Offline pecka
6195 příspěvků moje polička 15. června 2020 23:01

A ako to tu čítam o chlapoch a rozchodoch, spomenula som si na ten svoj