Pavlena tak toto platilo i před 7 lety, ale chápu, že se v tom už nechcete šťourat. Tak jak to popisujete, tak tam to je celé špatně, pokud je dítě hospitalizované, běžně neschopenku vypisuje nemocnice, zřejmě neradi papírují, což je neomlouvá samozřejmě
Stěžovací vlákno
Pavlena nikka75 Nemohl to před sedmi lety být takový ten denní poplatek za pobyt v nemocnici? V tom období jsem taky byla s dcerou v nemocnici a při prvním pobytu se tento poplatek ještě platil. Při dalších našich pobytech tam už byl zrušen a platila jsem jen za nadstandard.
Z pojištění není hrazené ani jídlo pro doprovod, ne? Ale to nevím. Vždycky jsem se tam stravovala z vlastních zdrojů.
notna tak to poplatek za hospitalizaci to být mohl, teď už si z hlavy nevzpomenu, kdy byl zrušen, ten platil pacient i doprovod.
Jídlo pro doprovod pojišťovna hradí, je to součást lůžkodne. Prostě se doprovod bere jako hospitalizovaný pacient.
Dementní PPL.
Otvírám mail, a vida, jeden novej: zasláno před 4 (!!) minutami: "pokusili jsme se vám doručit zásilku blablabla..."
Kurnik šopa, nikdo mi nevolal, neposlal sms... tak volám na zákaznický centrum. No ale my nemáme vaše číslo! Jak si doprčic mysleli, že mě teda seženou! Stál snad šofér na dvoře a vyvolával mě nahlas?
Číslo na mobil se zadává při každý objednávce ![]()
Nejdřív to vypadalo, že za to můžu já, ale než mi začla jít pěna vod huby, změnili to radši na možnej technickej problém. Zlatý dépédéčko.
barbucha No PPL mě nedávno úplně dostali, že prej moje číslo domu neexistuje a tím pádem neměli kam zvonit.
To je konec, tak jsem si to nechala přeložit na výdejnu, páč s nima nemíním ztrácet energii.
Vcera si na mne zvysil sebevedomi jeden napoleon, ktery si mysli, ze ma pravo mi prikazovat v praci. Nenechala jsem to tak, mohl o problemu diskutovat a ne byt drze nadrazeny. Dohodla jsem si u sefa co a jak a dnes to bude podle me ale dobry pocit nemam.
711990 Já jsem teď na Bulovce hledala pokoj, kde leží táta, primárně teda sesternu, ale prošla jsem jim přes JIP a ani si toho nevšimla, jen mě pak první nalezená sestra děsně seřvala
2x
barbucha Luna mám pocit, že za té nejtužší korony to fungovalo daleko líp než teď. Včera jsem si vyzvedávala balíček, který jsem si nechávala poslat do obchodu. DPD mi poslalo mail, že je zásilka na cestě, ale kdybych nekoukla na stav doručení, asi bych to vůbec nevyzvedla. Stav "doručeno na prodejnu předevčírem", z obchodu žádná výzva. Ale šla jsem se tam zeptat a samozřejmě to tam leželo.
Zu
Bulovka, no
711990 Už po 7.
Máme zase asi celý léto bez víkendů...(jen povzdech, stížnost je ta, že je to tm hrozný a táta tam odmítá jíst a z Budějc s tim toho moc nenaděláme)
Zu Chjo, to me moc mrzi:(
Bulovka je fakt strasnej areal, kdysi jsem tam chodivala pracovne a mela jsem tu "cest" videt i nektera mista, kam ani pacienti nechodi. Lepsi je snad gynda s porodnici a ortopedie, ta orto se snad i vyclenila jako samostatne zarizeni. Ted jsem nekde cetla, ze by tam mela probehnout rekonstrukce za nejaky strasny penize, ale mam pocit, ze by bylo jednodussi nektere budovy zbourat.
Ale ono je to podobne i v jinych starsich spitalech, Vysocany nebo takovy Benesov nebo Brandys, tam maji taky sva temna zakouti.
Kokoska haha Bulovku (jako technickou dokumentaci) ma delat kamarad architekt, a je z toho ricny uplne moc. Ze je to dum hruzy, ze to co by potreboval videt tak tam ho nechteji pustit, ze ten co to navrhuje je fakt roztomily v tom, ze treba vymysli technicky nerealizivatelne veci, ktere na papire vypadaj skvele ale v realu...
rasaNori to teda uprimnou soustrast, tohle nezni jako prace snu, spis to bude nocni mura.
Zu to me mrzi :( tata lezel na Bulovce na interne a na jidlo si teda taky dost stezoval. Neda se tam zaplatit nadstandardni jidelnicek? Ty byvaji o fous lepsi.
Kokoska Brandys
tam jsem se bala jit i za mamou do koncelare. Strasny spital.
barbucha V tomhle vede kamarádka, které doručovací služba napsala na mail, že nemůžou zásilku doručit, protože jim chybí její emailová adresa :o)
DruI No to je přesně moje slavná kauza šatů z COS!
Kokoska my ho litujeme moc, ale on umi skvele vypravet historky z realizaci a na to se zase hodne tesime (s velkou davkou skodolibosti:D)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články