999 Bože, to je mi líto. Upřímnou soustrast ![]()
Stěžovací vlákno
999 Ty jsi úžasná, to je skvělé řešení
.
999 uprimnou soustrast.
whiskas Hele, jiné řešení není. Ona byla živel, krásná a já si myslela, že tu bude do sta. Musím si to v sobě nějak uzavřít.
999 mě hned napadlo, že to rozloučení nějak vyřešíš jinak. Tohle bude krásné ![]()
999 Já ti rozumím, právě k tomu myslím slouží pohřby, takže rozhodnutí (a zdůvodnění) jejího syna mě také docela překvapuje.
Dadoo Díky, prostě všechny holky z rodiny, pořádný linky, pustíme si Hříšný tanec, který milovala.
whiskas Je to sráč.
999 Ty se s tím nemažeš
. Stručné, jasné, výstižné a ty, jako blízká osoba, si takové pojmenování můžeš i dovolit, zatímco ostatní si něco "v tom smyslu" mohou jen tiše myslet.
Třeba dotyčný ještě změní názor?
whiskas Řekla jsem mu. co si o tom myslím, ale asi názor nezmění.
999 :-(, tak ale ta poslední "party" zní dobře a teta by z tebe měla určitě radost. Drž se
.
whiskas Party bude
.
999 Tobě taky!!
Mně umřela včera, strýc nám to zavolal až dnes, prý nebyl včera ničeho schopný. Nebyla to vlastně ani příbuzná, ale blízká rodinná přítelkyně, mám s ní spojené dětství, neuvěřitelná ženská, živelná, vtipná, skvělá učitelka, na kterou vzpomínají generace žáků...zemřela krásně, byla na chatě v lese, po obědě si šla lehnout a už se neprobudila, ale stejně...
Upřímnou soustrast, bez pohřbu je to smutné, sestra mého tatínka taky pohřeb neměla a stejně nakonec byl, takový improvizovaný a neoficiální, vlastně byl jen kar. Dej si panáka, já si jdu dát s tebou!!
999 Já ho pochopitelně neznám, ale tohle mi přijde dost tvrdý, jestli důvodem toho sráčovtví je jenom rozhodnutí neudělat pohřeb.
Garfie Ach jo (ale takový konec zní ještě docela dobře, dá-li se to tak vůbec říci), i tobě přeji upřímnou soustrast
.
whiskas Děkuju, je to šok, ale ten hezký konec je aspoň útěcha....
Zina Neudelat pohreb, kdyz ho ten neboztik chtel, tak ses srac. Asi tak. Ale nehodnotim nici pribuzne, polemizuji pouze o techto dvou danych vecech.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články