paktofonika Ja ve spolubydleni byldlela na vejsce a pak kdyz jsem delala v hotelu a bylo to tak fajn. S jednou exspolubydlici se pratelim doted. Jen ted se mi ty zkusenosti trochu zkalily :)
Stěžovací vlákno
razorblade To chápem, ale je fakt šťastie, že si hneď zohnala čosi lepšie. Ja len si pomyslím o hľadaní bytu v Prahe a je mi zle :D A minule som išla okolo teba na Andeli, ale uvedomila som si to až tak po 20 metroch, nevedela som ťa zaradiť.
Lama_z_Lana No, já si právě spolubydlení představovala tak nějak idylicky, třeba jako v Přátelích nebo Jak jsem poznal vaši matku. Vystřízlivěla jsem rychle
![]()
paktofonika jeeee, doufam, ze jsem se netvarila jak kakabus. :D ja jsem si te nevsimla, protoze jsi urcite s sebou nemela psicky :)
razorblade Skvělé, držím palce
.
Gatita Já spolubydlela leta a zažila jsem varianty od "Přátel" až po "vystřízlivění". :-) Ale musím říct, že ta první varianta byla vlastně daleko náročnější, i když na to ráda vzpomínám.
razorblade No to bud rada, zrovna to bol jeden z horších dní, ešte by si sa vyľakala. ![]()
Je ale fakt, že ked idem so psami, nikto si ma nevšíma, môžem vyzerať ako chcem. Dokonca ľudia zdravia psov a nie mňa :D
Garfie Já taky, a varianta Přátelé mi přijde dobrá tak do 25. Po třicítce byl nejlepší spolubydlící týpek, kterej vylejzal z pokoje jen na záchod a výjimečně jsem ho kuchyni potkala, jak si vaří kafe, jinak o sobě nedával skoro vědět.
Zina Ten typek jsem presne ja. Za celej den jsem vypovidana z prace, tak uz vecer chci mit klid a nedelat jeste jukebox pro spolubydlici, se kterou nemame prazadna spolecna temata, tak skoncime akorat u prosluzovanyho smalltalku, kterej vetsinou ukoncim vetou "tak ja si jdu teda mejt ty vlasy" pripadne "tak mne uz davaj ty cimrmany"![]()
razorblade Tak pokud nemusíš říkat "Dals slepicím?", je to v pořádku![]()
razorblade možná je to blby, ale teď mi skončil nájemník v garsonce na seifertove. Kdyby te to zajímalo, pošli SZ.
razorblade možná je to blby, ale teď mi skončil nájemník v garsonce na seifertove. Kdyby te to zajímalo, pošli SZ.
Karuna Jej, skoda, jsem pred podpisem smlouvy v jednom super byte :(
razorblade tak to je ale dobra zprava ne? ![]()
razorblade tak to je super, že se ti to podařilo tak rychle vyřešit....
Srěžuju si na sebe, mám pořád na všechno čas a najednou už jen týden a je tu škola a školka. Koupit cvičky, bačkůrky, švihadlo, sehnat roušky
. Do toho jsem začala trochu pracovat a haranty mám doma, takže pokulhává veškerý domácí servis, který dosud fungoval, dnes jsme se vrátili z koupaliště a bylo mi vyčteno, že nemáme chleba.
A ještě si stěžuju na samba, protože chodí spát v devět a při našich bytových poměrech to znamená, že můžu být jen zavřená potichu v kuchyni. Nejraději by i ten internet vypnul, protože když je zapnutá zásuvka, tak svítí červeně televize a zásuvky, modře věž a oranžově moitor a to ho ruší při usínání
razorblade Tak to byla rychlost
. Přeju ti to, protože nevypadá, že by se to tady nějak výrazně zlepšilo.
A ještě si stěžuju na samba, protože chodí spát v devět a při našich bytových poměrech to znamená, že můžu být jen zavřená potichu v kuchyni. Nejraději by i ten internet vypnul, protože když je zapnutá zásuvka, tak svítí červeně televize a zásuvky, modře věž a oranžově moitor a to ho ruší při usínání
![]()
Hele když teď zrušili ty roušky, tak aby nevyšel ze cviku... https://www.earplugs.cz/masky-na-spani/
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje