Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 20. srpna 2020 07:08

paktofonika Ja ve spolubydleni byldlela na vejsce a pak kdyz jsem delala v hotelu a bylo to tak fajn. S jednou exspolubydlici se pratelim doted. Jen ted se mi ty zkusenosti trochu zkalily :)

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 20. srpna 2020 07:21

razorblade To chápem,  ale je fakt šťastie, že si hneď zohnala čosi lepšie. Ja len si pomyslím o hľadaní bytu v Prahe a je mi zle :D A minule som išla okolo teba na Andeli, ale uvedomila som si to až tak po 20 metroch, nevedela som ťa zaradiť. 

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 20. srpna 2020 07:32
Reakce na Gatita:

Lama_z_Lana No, já si právě spolubydlení představovala tak nějak idylicky, třeba jako v Přátelích nebo Jak jsem poznal vaši matku. Vystřízlivěla jsem rychle

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 20. srpna 2020 08:28

paktofonika jeeee, doufam, ze jsem se netvarila jak kakabus. :D ja jsem si te nevsimla, protoze jsi urcite s sebou nemela psicky :)

Offline whiskas
20616 příspěvků moje polička 20. srpna 2020 08:34

razorblade Skvělé, držím palce .

Offline Garfie
28022 příspěvků moje polička 20. srpna 2020 08:40

Gatita Já spolubydlela leta a zažila jsem varianty od "Přátel" až po "vystřízlivění". :-) Ale musím říct, že ta první varianta byla vlastně daleko náročnější, i když na to ráda vzpomínám. 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 20. srpna 2020 08:46

razorblade No to bud rada, zrovna to bol jeden z horších dní, ešte by si sa vyľakala.

Je ale fakt, že ked idem so psami, nikto si ma nevšíma, môžem vyzerať ako chcem. Dokonca ľudia zdravia psov a nie mňa :D

Offline Zina
6320 příspěvků moje polička 20. srpna 2020 15:22

Garfie Já taky, a varianta Přátelé mi přijde dobrá tak do 25. Po třicítce byl nejlepší spolubydlící týpek, kterej vylejzal z pokoje jen na záchod a výjimečně jsem ho kuchyni potkala, jak si vaří kafe, jinak o sobě nedával skoro vědět.

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 20. srpna 2020 19:09

Zina Ten typek jsem presne ja. Za celej den jsem vypovidana z prace, tak uz vecer chci mit klid a nedelat jeste jukebox pro spolubydlici, se kterou nemame prazadna spolecna temata, tak skoncime akorat u prosluzovanyho smalltalku, kterej vetsinou ukoncim vetou "tak ja si jdu teda mejt ty vlasy" pripadne "tak mne uz davaj ty cimrmany"

Offline Isca
4874 příspěvků moje polička 20. srpna 2020 19:49

razorblade Tak pokud nemusíš říkat "Dals slepicím?", je to v pořádku

Offline Karuna
příspěvků moje polička 20. srpna 2020 20:27

razorblade možná je to blby, ale teď mi skončil nájemník v garsonce na seifertove. Kdyby te to zajímalo, pošli SZ.

Offline Karuna
příspěvků moje polička 20. srpna 2020 20:27

razorblade možná je to blby, ale teď mi skončil nájemník v garsonce na seifertove. Kdyby te to zajímalo, pošli SZ.

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 20. srpna 2020 20:46

Karuna Jej, skoda, jsem pred podpisem smlouvy v jednom super byte :(

Offline Karuna
příspěvků moje polička 20. srpna 2020 20:51

razorblade tak to je ale dobra zprava  ne?

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 20. srpna 2020 21:09

razorblade tak to je super, že se ti to podařilo tak rychle vyřešit....

Offline JankaM
3004 příspěvků moje polička 20. srpna 2020 21:45

Srěžuju si na sebe, mám pořád na všechno čas a najednou už jen týden a je tu škola a školka. Koupit cvičky, bačkůrky, švihadlo, sehnat roušky . Do toho jsem začala trochu pracovat a haranty mám doma, takže pokulhává veškerý domácí servis, který dosud fungoval, dnes jsme se vrátili z koupaliště a bylo mi vyčteno, že nemáme chleba. 

A ještě si stěžuju na samba, protože chodí spát v devět a při našich bytových poměrech to znamená, že můžu být jen zavřená potichu v kuchyni. Nejraději by i ten internet vypnul, protože když je zapnutá zásuvka, tak svítí červeně televize a zásuvky, modře věž a oranžově moitor a to ho ruší při usínání  

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 20. srpna 2020 21:52

Karuna Jo pro me je

nolita mela jsem stesti, ze jsem byla prvni. Az se tam mastehuju, tak sem hodim fotky, pac je to fakt moc pekny bydleni

Offline Renusatko
11671 příspěvků moje polička 20. srpna 2020 21:55

razorblade Tak to byla rychlost. Přeju ti to, protože nevypadá, že by se to tady nějak výrazně zlepšilo.

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 20. srpna 2020 21:56
Offline barbucha blogger
35175 příspěvků moje polička 20. srpna 2020 22:01
Reakce na JankaM:

A ještě si stěžuju na samba, protože chodí spát v devět a při našich bytových poměrech to znamená, že můžu být jen zavřená potichu v kuchyni. Nejraději by i ten internet vypnul, protože když je zapnutá zásuvka, tak svítí červeně televize a zásuvky, modře věž a oranžově moitor a to ho ruší při usínání  

​Hele když teď zrušili ty roušky, tak aby nevyšel ze cviku... https://www.earplugs.cz/masky-na-spani/