Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline brrr
12155 příspěvků moje polička 22. srpna 2020 14:32

Dala jsem inzerát, že hledáme brigádníky. Většina lidí, co se hlásí jsou středoškoláci, že by přišli na týden. Pak spousta lidí volá třeba ve čtvrt na devět večer nebo posílá sms v šest ráno, případně napíše na fb "mám zájem" (a co já s tím). Samozřejmě, že mají napsáno v jaké hodiny mají případni zájmeci volat. A že se 90 procent nepředstaví, už jsem psala? Ach jo.

Offline rasaNori
8764 příspěvků moje polička 22. srpna 2020 15:42
Offline Candance
5607 příspěvků moje polička 23. srpna 2020 20:10

Hrozne mi padaji vlasy. Ja myslela, ze uz to postresove padani neprijde. Myslela jsem, ze 3 mesice presly a je to ok. No presne na den po pul roce zacala smrst.

Offline brrr
12155 příspěvků moje polička 23. srpna 2020 20:41

No stížnost ani ne, ale na tohohle smajlíka to je. Otec včera spadnul tak blbě, že si zlomil češku. Muž ho vezl do špitálu a přijel s očima navrh hlavy, že tam otec a další doktoři řešili, že by možná mohl dneska nastoupit na službu, na kterou byl napsaný (v tom špitále). Nakonec to teda nevyšlo, protože šel pod kudlu až nad ránem, ale

Offline SunEclipse
3410 příspěvků moje polička 23. srpna 2020 20:44

brrr žádný problém, vyfasoval by kolečkové křeslo a po vizitách by ho sestřičky tlačily

Offline brrr
12155 příspěvků moje polička 23. srpna 2020 21:26

SunEclipse Přesně to jsme si doma říkali

Offline JankaM
3004 příspěvků moje polička 23. srpna 2020 22:26

Stěžuju si na sebe. Jsem nemožná, nejsem schopná vytvořit tabulku, jednoduchý kalendář

Offline Zu
2749 příspěvků moje polička 24. srpna 2020 10:31

JankaM a chceš nevyžádanou radu? Pokud nepotřebuješ nějaký speciální, tak ve Wordu při zapnutí se dá vybrat z různých šablon a je tam i pár kalendářových.

Online Aranel
6340 příspěvků moje polička 24. srpna 2020 10:41

brrr SunEclipse Aspoň by se ostatní pacoši nad sebou zamysleli

Stěžuju si na nataženej hamstring!!! Sice se to rychle zlepšuje, ale prostě jsem se rozběhla po louce a bum. A au.

Offline Catherinne
10700 příspěvků moje polička 24. srpna 2020 11:05

Aranel au, doporučím masážní válce a klid

Online Aranel
6340 příspěvků moje polička 24. srpna 2020 11:10

Catherinne Jo, on to je ten horní úpon pod zadkem, klid pomáhá a masáž asi trochu taky. Ale prostě

Offline Catherinne
10700 příspěvků moje polička 24. srpna 2020 11:21

Aranel ji, loni mě to trápilo čtvrt roku! Ale já neměla ten klid...

Offline rasaNori
8764 příspěvků moje polička 24. srpna 2020 12:40

Akce fasadavzhledem k tomu, ze zhotoviteli utekla jeho subdodavatelska firma, pote co ji zaplatil nemalou castku, podarilo se nam asi na po seste sehnat aspon bandu ciganu (a to neni mysleno nijak pejorativne aby bylo jasno) aby to dodelali aspon oni. Do toho je tu obkladac na sokl, jehoz pikr je taktez zednik, a tedy to dle nej ostatni delaj jak ponocni a on by je vyhodil. Takze ted tu mam na krku 3 party, ktere se navzajem obvinujou kdo je vetsi idiot a zednicinu nevidel ani z rychliku. A jestli na me jeste jednou sef puvodni firmy promluvi tim jeho otravne chapavym tonem, tak se opravdu neznam!

Offline Potrefenáhusa
38278 příspěvků moje polička 24. srpna 2020 12:55

rasaNori Nedělá vám tam delniq?

Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 24. srpna 2020 12:56

rasaNori vy jste stejně hustí, že rekonstrujete jeden barák a plánujete stavět další.  My teď po roce, co si muž dělal na domě nějaký drobnosti sám, si nechali postavit pergolu (samozrejmne na doporučení) a ještě ani nezačali už jsme byli z toho na prášky. jsme za tu dobu pozapomněli jaký je to pozvat si nějakou firmu a asi zase budem potřebovat  nějakou dobu na zotavenou, než si zas někoho pozveme na další etapu. Z představy stavění dalšího domů se mi dělá fyzicky špatně.

Offline rasaNori
8764 příspěvků moje polička 24. srpna 2020 13:05

Potrefenáhusa :D no skoro jo

Sairon jako to si nechame udelat sakumprdum na klic, jinak nevim:D problem tohohle domu je jeho stari a krivost, takze pro urcite problemy mame pochopeni, ale odcad pocad. 

Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 24. srpna 2020 13:06

Malengenejhorší je že člověk neví,proč se to stalo.  Jsem takto minulý týden dělala knedlíky v mikrovlnce,  ověřený recept, už po několikáté. První várka úplně bez problémů, tak tam strčím druhou dávku, na té první si v klidu pochutnavam,že se mi to tentokráte to vaření povedlo a najednou tam začne něco smrdět. Ta druhá várka mi v těch hrncich normálně zcernala na uhelCelý dům byl za těch pár minut zamořený a venku přes 30 'C,takže jsme následující dny řešili jestli větrat a mít tam vedro a smrad a nebo nebo nevetrat a mít tam jen ten smrad.  

A já mám strach dělat ty knedlíky ještě někdy znovu.

Offline Pinot Noir
29392 příspěvků moje polička 24. srpna 2020 13:16

rasaNori to jsi mi připomněla, že zrovna dnes na mě na Facebooku vyskočila vzpomínka, že přesně před 11 lety nám přivezli dům . Tohle jsem vyfotila ráno cestou do práce a když jsem se večer vracela, celý dům už stál!

Offline rasaNori
8764 příspěvků moje polička 24. srpna 2020 13:21

Pinot Noir no tak nejak si to predstavuju:D

Offline Pinot Noir
29392 příspěvků moje polička 24. srpna 2020 14:12

rasaNori zbytek už byla slušná noční můra, takže nic, co bys chtěla absolvovat ;)