Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline tzaziki
1150 příspěvků moje polička 22. zaří 2020 18:28

Dík všem za podporu. Na nemocnici to asi je, ale on hospitalizaci odmítá(no coment). Nás se to nedotkne, protože jsme tam kvůli virozám dětí a pak mamky témeř 14 dní nebyli, takže hygiena vyhodnotila, že můžeme normálně fungovat. Ani na test nemusíme.

Jen mě prosť se.e jeho přístup a pak to, že je to celé postavené na palici. Týden je mu blbě(teplota, bolest hlavy.....ale on nikdy, fakt téměř nikdy nechoří), žádný doktor ho fyzicky neviděl, po telefonu byl odeslan na výtěr, po telefonu mu řekli, že je pozit a po telefonu mu doktorka ordinuje léky.Nic. Momentálně nejděsivější diagnóza a jeho coby pozitivniho jedince v rizikové skupině nikdo nezkontroluje. 

Offline viktorka_od splavu
49114 příspěvků moje polička 22. zaří 2020 18:32

tzaziki achjo, drzim palce at je tatinek brzy fit

edit asi bych zkusila zavolat do nejblizsiho spitalu ktery ma covid oddeleni na co se pripadne pripravit a jak by to probihalo, ze bys byla klidnejsi? napriklad kdyby mel cislo/navod jak si zavolat sanitu. pac nepredpokladam ze by ho jakykoliv doktor mimo to covid centrum ted osetril, to je nerealny

Offline moora
8663 příspěvků moje polička 22. zaří 2020 18:38
Reakce na continuity:

Kalousek:

Ministr zdravotnictví

@PrymulaRoman

vyzval ředitele škol, aby v pátek vyhlásili volno. Ministr školství

@RobertPlaga

by pro změnu mohl k něčemu vyzvat ředitele nemocnic. Za našich časů spolu ministři mluvili a prováděli takové věci v součinnosti..

​LOL

jako mám ke Kalouskovi výhrady, ale JE vtipnej

eště jak včera (nebo dneska ráno?) Prymula prohlásil, že hodlá dramaticky zlepšit komunikaci :)))

Offline Gellnerova
1107 příspěvků moje polička 22. zaří 2020 18:55

moora a taková debilita ještě k tomu. Z toho všeho výčtu, co děcka můžou celý dny dělat, mi škola fakt přijde nejvíc distanční .

Offline Garfie
28261 příspěvků moje polička 22. zaří 2020 18:55

Tak já ještě nic oficiálně nevím. Tedy první stupeň má ředitelské volno (vzkazují družinářky!), druhý stupeň zatím mlčí. Moje sestra na učňáku v pátek učí, o volnu se dozvěděla tak, že se kluci ve třídě domlouvali, že vyrazí na chalupu na chlastačku už ve čtvrtek večer....tak jim to rovnou zatrhla. 

Offline Sweet Potato
39950 příspěvků moje polička 22. zaří 2020 18:56

viktorka_od splavu To jo. Ale z lehkého, statisticky bezvýznamného, průzkumu po "okolí" (okolí faktické, sport.oddíl s dětmi z mnoha škol, známí) to zatím vypadá, že vedou ti rozumnější ředitelé.

Offline Sweet Potato
39950 příspěvků moje polička 22. zaří 2020 18:58

moora Ta první půlka mu jde. Dramaticky.

Offline 711990
18294 příspěvků moje polička 22. zaří 2020 20:43

Pardubicky skoly ucej, mama se chyta za hlavu, ze po tech 4 dnech by si deti nepamatovaly ani jak se jmenujou, i tak je to naprd. 

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 22. zaří 2020 20:58

moora Sweet Potato 

Zaprvé dramaticky, zadruhé třeba mu takhle připadá lepší

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 22. zaří 2020 21:09

viktorka_od splavu U nás zřizovatel Jihomoravský kraj a o volnu nic, tak doufám, že to tak zůstane. v soukromé se učí.

Offline Karja
44231 příspěvků moje polička 22. zaří 2020 21:14

U nas dve skoly uci a jedna ma na prvnim stupni ,, na vyber,, proste bud deti rodice na patek prihlasej nebo neprihlasej...

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 22. zaří 2020 21:14

tzaziki Přeju tatínkovi, ať to zvládne co nejlépe a nemá žádné komplikace. Ne každý rizikový má špatný průběh. Tatínek má známé má 75, vysoký tlak, cukrovku, obezitu, astma. Průběh zůstal jak popisuješ. Bolest hlavy, teploty. Neměl kašel ani dýchací potíže. Za 10 dní byl v pořádku. 

Offline continuity
42347 příspěvků moje polička 22. zaří 2020 21:18

tzaziki držím palce, ať to dobře dopadne. 

Offline pecka
6164 příspěvků moje polička 22. zaří 2020 21:40

tzaziki držím palce a otcovi prajem skoré uzdravenie 

Offline Paris
příspěvků moje polička 22. zaří 2020 23:01

tzaziki držím pěsti, ať má co nejmírnější průběh

Offline Paris
příspěvků moje polička 22. zaří 2020 23:08

Ohledně ředitelského volna... asi tomu nerozumím. Jaký je rozdíl v tom, jestli budou děti doma 3 nebo 4 dny? Ten jeden den navíc v tom zřejmě nebude hrát velkou roli. Pochopila jsem spoustu opatření, ale tohle mně moc účinné nepřipadá.

Informace z naší školy:

Dnes na tiskové konferenci vyzval ministr zdravotnictví ředitele škol, aby v pátek 25. 9. 2020 vyhlásili ředitelské volno. Cílem bylo zpomalení šíření koronaviru ve školách.
V naší škole neevidujeme k dnešnímu dni žádný případ koronaviru. Proto ředitel školy nevidí žádný důvod pro vyhlášení ředitelského volna v této situaci.

Offline viktorka_od splavu
49114 příspěvků moje polička 22. zaří 2020 23:10

Paris ony hlavně asi nebudou doma. buď budou na hlídání u prarodičů (fakt super), nebo se někde sdružovat (nákupáky, hospody, byty..) taky super, nebo vyrazí s rodiči na chaty a chalupy promořovat venkov (co se tu na jaře hejtovalo)

Offline Paris
příspěvků moje polička 22. zaří 2020 23:17

viktorka_od splavu no, možná jsem se špatně vyjádřila. Doma... myslela jsem volno. Každopádně spíš než přínos, v tom vidím komplikace pro rodiče. Myslím, že děti už zameškaly až až. Chápu zavření školy z důvodu karantény. Asi i zavření na delší období, pokud to bude třeba, aby opět čísla klesla. Ale ten jeden den to vážně nevytrhne.

Offline baltik
4962 příspěvků moje polička 23. zaří 2020 08:19

Paris osobne taky nechapu, jak by asi tak jeden nebyti ve skole mohl pomoci ke zpomaleni sireni...

Navic ma byt opravdu skarede, takze po venku opravdu deti litat nebudou

Offline Jimik
příspěvků moje polička 23. zaří 2020 09:39
Reakce na Myrtila:

A nenechavaly jste se nekdo ockovat proti cernemu kasli v tehotenstvi? Melo by to pak chranit dite, nez dostane svoje očkování. 

​Já jsem se nechala naočkovat  na doporučení v poradně v Podolí, kde mi to taky rovnou píchli. Očkuje se ta trojkombinace po 30. týdnu těhotenství. Neměla jsme žádnou reakci, všechno v pohodě. Vzhledem k tomu, že jsme měli jeden výskyt černého kašle v širší rodině, jsem klidnější.