Ale já to chápu, že ne všem se to hodí. Pro většinu rodičů to musí být komplikace. Jen nevím, proč zvracet nad těmi, co mají radost.
Stěžovací vlákno
Táta je Covid pozitivní a je mu blbě. Mě fakt hrábne.
A mne ten volnej patek nevadi. Ma bejt hnusne, nemusime se harcovat do skoly, ze skoly a nemusim delat svacinu ![]()
brrr Já jsem to pochopila, já spíš myslela na to dítě, co mu zničila obrázek, to mi přijde fakt přes čáru. Co si dělaj ženský mezi sebou, to je jejich věc ![]()
tzaziki A jejda, tak držím palce ať je v pořádku. Jak to zasáhne vás a teda vlastně i tebe (škola)?
Garfie No s tím vyhozeným obrázkem to bylo dost hrůza, pořád doufám, že dítko přehání. Všichni říkají, že paní učitelka s dospělými moc nevychází, ale na děti je hodná. Trochu se začínám bát, že to není tak docela pravda.
žluťásek a mně to právě přišlo kolegiální od viktorka_od splavu ! A zavřeno je kvůli Covidu ne díky Covidu! A taky bych použila jako reakci sprosté, ale fakt sprosté slovo,protože to oznámení o ř.v. přišlo poměrně záhy - takže to a) znamená, že na naší škole je několic Covid + anebo je to předzvěst věcí příštích, a zas budeme jako společnst zavření - už teď jsem musela opustit práci, která mě živila dvacet let, lepím to jinak, a zase budu muset být flexibilní jinak a jinde? Ne radost z radosti tohoto typu nemám! Tak proto, raději znechucení ukázat zvracejícím zeleným jabkem než fakt, ale opravdu silným slovem!
Táta je Covid pozitivní a je mu blbě. Mě fakt hrábne.
No potěš koště, je to na nemocnici? Soucítím
Jako úplně souhlasím, že tenhle Prymulův apel je nanic, rodič nedostane Očr, děcka dostanou úkoly domů, to není systémový řešení. Ale nezlobila bych se na rodiče, kterejm to vyhovuje, ti za nic nemůžou.
A chudák Plaga jako obvykle o ničem nevěděl.![]()
tzaziki Ach jo. Držím palce.
Sweet Potato protoze ma zlomenou kost, ne?
baltik V tom případě má nějakou kolektivní kost zlomenou celé ministerstvo.
Každopádně to Prymule ze všeho nejdřív vypustil do médií, takže to opět věděli dřív žáci než učitelé a ředitelé.
Sweet Potato jo, přesně! Já se taky tak dozvěděla.
A paní učitelko, budeme taky mít to volno?
Cože?? Jaký volno??
A potom se to dozvěděla ředitelka.
Jenže ředitele sami rozhodnout nemůžou. Musí jim to schválit zřizovatel. Což je třeba u nás u nás Stč. K ú.
A nebo může kraj zaslat "doporučení" aby zavřeli všichni.
Dadoo Já už z pár stran slyšela, že řv v pátek mít fakt budou. To teda rozhodli fofrem.
Sweet Potato Přišla ze školy zpráva ve 14:20. Zřizovatel je Jihomoravský kraj
viktorka_od splavu Nám přišla teď. Nepřekvapila.
Vážení rodiče,
na základě dnešních mediálních výzev nového ministra zdravotnictví vás chci ubezpečit, že škola k ředitelskému volnu nesáhne a tento pátek 25.9. se budeme normálně učit.
Přicházející chladné a deštivé počasí bude tak akorát vybízet k návštěvám nákupních center, kin, aquaparků a podobně.
Kalousek:
Ministr zdravotnictví
vyzval ředitele škol, aby v pátek vyhlásili volno. Ministr školství
by pro změnu mohl k něčemu vyzvat ředitele nemocnic. Za našich časů spolu ministři mluvili a prováděli takové věci v součinnosti..
Sweet Potato nj tak vase skola je jiny level..
continuity tak.
žluťásek deti nechodily do skoly pul roku, clovek by rekl ze se mohly za tu dobu stihnout zrekreovat a ono ne, vida
mne teda nejde vubec o to, jestli nase decka budou sedet ve skole na zadku nebo ne, ja bych rada aby se ucily, aby dohnaly zameskane, aby sly k maturite s necim v hlave![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje