Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 16. října 2020 11:32

.

Offline Dadoo
11676 příspěvků moje polička 16. října 2020 16:09

Tak mi dnes zrušili operaci. 

Dalo se to čekat. 

Dcera ale stejně přiletí, ale protože i v Anglii se očekává lockdown, bere si s sebou i pracovní nástroj. Kdyby tu prý uvízla. 

Náhradní termín v nedohlednu, mám prý sledovat média.

Jen doufám, že mi ta predoperacni vyšetření ještě budou platit. Nerada bych to absolvovala znovu

Offline Kokoska
34871 příspěvků moje polička 16. října 2020 16:11

Dadoo to je teda pech!

Online nonemy
2675 příspěvků moje polička 16. října 2020 20:05

3 dny distanční výuky a já toho mám plný brejle. Dnes jsem studovala fotosyntézu, dělení a převod zlomku a hledala adresu Harryho Pottera. A stále nemáme hotovo, dnes to mělo být odevzdané do 18 hod. Začínám nenávidět učitele. Si každej myslí, ze mají jen ten jeden předmět asi. Přítomní, neberte si to osobně, jsem unavená a vytočena.

Offline Kokoska
34871 příspěvků moje polička 16. října 2020 20:47

Proc predabovali Jak ukrast Venusi? Znam to s Kopeckym v roli padelatele, ted to jsou vsechno uplne jiny nesympaticky hlasy.

Online Garfie
28528 příspěvků moje polička 16. října 2020 20:48

Aranel To není blbost!!! To je do nebe volající skandál, taky by mě to naštvalo!

nonemy Lituju tě moc! Ale dcera přece není tak velká? Já tady začínám mít pocit, že moje děti chodí na nějakou béčkovou školu!! Co dělá šesťačka vůbec netuším, stačí mi třeťák, z toho lezu po zdi, ale ne vinou paní učitelky  A každopádně na plnění úkolů mají obě děti vždy cca týden. 

Online nonemy
2675 příspěvků moje polička 16. října 2020 21:11

Garfie Moc děkuju. Poslední úkoly s ní dokončil manžel, skončili až teď, tak už jsem se uklidnila. Mají toho moc, ale snad si to zase sedne. Jsou horší věci, neměla bych si stěžovat na kraviny :) dnes už toho bylo proste moc. S kolegy jsme strávili několik hodin nad řešením, které se dnes ukázalo nepoužitelne, celé to musíme zahodit a udělat znovu. Je to hodně složité, nevíme jak a zákazník už další čas samozřejmě nezaplatí. A do toho fotosyntéza (ne že by byla složitá, ale byla tam tak debilně položena otázka, ze stejně nevím) . Ale říkám, malé problémy, stačí si postěžovat :)

Offline rysamona
1109 příspěvků moje polička 16. října 2020 21:15

Kokoska já to předabování úplně nesnáším. Třeba " starý" hvězdný války. Z toho úplně lezu po zdi

Offline continuity
43009 příspěvků moje polička 16. října 2020 22:39

nonemy dítě mělo z přírodovědy taky nějak pitome položenou otázku, něco jestli používají buňky k dýchání kyslík, no nasrana byla strasne. No nevím doteď, jak to bylo myšleno. Donesla z toho testu nakonec za dva, vzhledem k času, který jsme tomu věnovali, jsem v klidu. 

Jinak musím říct, že nová škola vlastně paráda, sice obcas brblam, ale radši ji teda ukážu, jak udělat odrazky v PowerPointu a napsat email než s ní biflovat české obrozence. Učí se půlku času než předtím a znamky nosí lepší a to je ve výběrové třídě. A hlavně ji to baví.

A nejlepší je, že mladší by tam pry chtěla taky. Na matiku nemá, ale zkusím ji tam dostat na druhý stupeň. 

Offline viktorka_od splavu
49265 příspěvků moje polička 16. října 2020 22:46

continuity přesně z tohohle důvodu jsem přírodovědu na základce úplně nenáviděla (plus debilní učitelka) biologii jsem milovala a maturovala z ní, to už byla věda. a strašně nas.. jsem byla na gymplu na tu základkovou fyziku, kde nám tvrdili uplný hovadiny, pak jsem s tim měla problém se "přeučit" - třeba bohrův model atomu nám souška prezentovala jako realitu, kriste! (a ne nevolám po tom aby se na základce učila kvantová mechanika, jen kdyby nám sakra někdo řekl že to je schematický obraz mnohem složitější reality, třeba.. ale imho to ta paní ani netušila

Offline Potrefenáhusa
38822 příspěvků moje polička 17. října 2020 06:31
Reakce na Kokoska:

Proc predabovali Jak ukrast Venusi? Znam to s Kopeckym v roli padelatele, ted to jsou vsechno uplne jiny nesympaticky hlasy.

​Myslím, ze se bohužel něco predabovava kvůli autorským právům 

Offline Kokoska
34871 příspěvků moje polička 17. října 2020 08:06

Potrefenáhusa ale je to skoda, kolikrat se radsi uz ani nedivam, jak me to otravi.

Offline Potrefenáhusa
38822 příspěvků moje polička 17. října 2020 08:10

Kokoska to jo, ty starý dabingy nic nepřekoná 

Online nonemy
2675 příspěvků moje polička 17. října 2020 08:21

continuity to je skvělé, ze jste s novou školou spokojeně, moc vám to přeji. 

Offline Luna
10864 příspěvků moje polička 17. října 2020 10:11

nonemy Ja to chapu, ja ucim a zaroven se ucim doma s druhakem. Takze se synem jsme do 17:00 delali tuny ukolu a od 18:00 jsem mela vysilani se svou tridou. Ja chci do prace!

Online nonemy
2675 příspěvků moje polička 17. října 2020 10:47

Luna online výuku od 18 hod ? to jsi dobrá! Dcera začíná příští týden taky s online. Na jaře si to po cca 3 týdnech sedlo, mělo to systém a jakž takž to klapalo. No začátek byl masakr. Ale ve skluzu jsou stále, nestihli probrat vše. Tak doufám, že si to brzy sedne i teď a hlavně, že školy nebudou zavřené dlouho.
(taky jsi nad úkoly do 17 hod nenáviděla svoje kolegy? řekni, že aspoň chvilku :D )

Offline Luna
10864 příspěvků moje polička 17. října 2020 11:05

nonemy No jasne, ze je nesnasim. Ten vcerejsek byl uvodni, schvaleno rodici, ze se vsichni pripojime, zkusime, jak to funguje a rekneme si plan. A dobry. Tak jsem myslela, ze budu dnes odpocivat. A nic, pozvala se tchyne.

Online nonemy
2675 příspěvků moje polička 17. října 2020 11:29

Luna
Tak to nezávidím, nevyžádané návštěvy nemám ráda. Já bych měla jít dohnat práci, kterou jsem včera kvůli fotosyntéze nestihla , ale kašlu na to a jdu si číst.

Offline Jennyfor
2000 příspěvků moje polička 17. října 2020 11:42

nonemy Teda ale ta fotosyntéza není nic jednoduchýho. Když to bral chlapeček na gymplu, tak šli nějak víc do hloubky než za nás, takže mu to nedávalo úplně smysl a nad fotosyntézou jsme strávili několik večerů, hledali jsme zdroje, historii zkoumání, vzorce, možnost namodelovat v laboratorním prostředí, dost jsme si s tím vyhráli, on je takový urputný, dokud něco neví do nejmenších detailů, není spokojený, a mne to taky bavilo.

a je to vlastně skoro zázrak, že to šlape, ta fotosyntéza.

a takovýhle shrnutí tenkrát teda na wiki ještě nebylo, to by nám ušetřilo dost času:

https://cs.m.wikipedia.org/wiki/Fotosynt%C3%A9za

Offline brrr
12332 příspěvků moje polička 17. října 2020 11:45

My včera asi hodinu sháněli paní učitelku v hlubinách online výuky. Nějak to chudák nepobrala, ale že by vzala telefon a někomu zavolala, to ne. My na ni číslo nemáme , museli jsme to řešit via ředitel. Grrr! A zase nám začala posílat jako úkoly nějaké staré powerpointové prezentace, které máme tisknout a vyplňovat. Grr podruhé!

Ale jinak si nemůžu stěžovat, tentokrát je naše škola fakt nachystaná, ředitel na youtube natočil videa jak pracovat s google classroom, abychom to všichni pochopili. Až na vyjímku všichni učí jako draci. Uff!