moora Moc držím palce, ať je to dobrý.
Stěžovací vlákno
moora Soucítím a držím palce. My letos přišli o babičku. Ležela v zařízení napojená na dýchací přístroj od února do srpna, ani nechci počítat, kolikrát jsme se za ní kvůli covidu a dalším okolnostem dostali a kolik dní, týdnů a měsíců tam byla úplně sama. Na to, jak moc to ten konec mohlo urychlit a ovlivnit jsem si zakázala myslet úplně.
Já viděla v televizi asi dvě paní, který šly na jaře pracovat do zařízení, kde mají umístěné maminky, aby je mohly vídat, když byl zákaz návštěv. Hrozně mě to dojalo. Je to pochopitelný no.
moora Držím palce ![]()
moora achjo![]()
moora
ach jo
moora
drzim palce
moora moc soucítím, tohle je fakt peklo
Já viděla v televizi asi dvě paní, který šly na jaře pracovat do zařízení, kde mají umístěné maminky, aby je mohly vídat, když byl zákaz návštěv. Hrozně mě to dojalo. Je to pochopitelný no.
Teď dávala kamarádka inzerát do domova důchodců. Pro ty kteří nemají momentálně práci a chtějí pomoct. Hned pod to psala jiná kamarádka, že tam má babičku a jde.
Sweet Potato Volali jsme si dneska se šéfem (je pozitivní) a říkal, že jsou zabalení beruškama, tak jsem mu je zakázala zmiňovat. Příjdu domu a co myslíš? Ano, jsou jich tu desítky. Fuj!
moora Ach jo, soucítím a držím palce
.
moora Tak to me moc mrzi taky.
My mame od samba babicku v pecovatelaku, driv tam mela nekoho denne, jeji dcery se stridaly obden, vnoucata s pravnoucatama treba dvakrat tydne. A ted? Nebo co ted...od brezna? Tezko na tim pomyslet. A to jen lezi, nema vubec zadne rozptyleni.
Držím palce, ať je to ok.
moora
Držím palce.
moora Držím palce, ať to dobře dopadne.
moora Ach jo
Drž se! ![]()
moora taky drzim palce, at vsechno dobre dopadne
Dekuju vsem. Ono na stari neni leku, to uz proste dobry nebude, ale nebejt blbyho covidu, mohla bych tam sedet kazdej den cely odpoledne, takhle je tam sama a ma strach... nejen ona, samozrejme, vsichni ti stari lidi, co uz si ani s nikym nezavolaj a neni to otazka 14 dni, ze bude po chripecce.
moora Co se týká chřipečky, já teď poslouchala aktuální rozhovor s Flegrem a mám trochu depresi, ani to prosím tě neposlouchej. Babičce přeju hodně síly a tobě taky!!!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články