Luna no tym padom nekupim
999 su ![]()
brrr Tak to je děsný, to je teda lituju!!
Teda nechápu to, vždyť Olomouc je větší město a šlapalo to jak hodinky. Nebo možná proto?
Já si potřebuju odfňuknout.
Přístup na našem pracovišti mě totiž natolik štve, je tak strašně zbytečnej a už mi to začíná připadat jako výsměch všem nastalým opatřením, které v tuto chvíli panují. Vzhledem k vlánímu usnesení u nás na škole stále probíhá praktická výuka, Nakažených z řad studentů i vyučujících přibývají, třeba jen naše skupina je momentálně z 90 % v karanténě, máme i nemocného. Doufáme teda, že se ti negativní stihnou vrátit z karantény a by mohli nastoupit na výuku (která trvá cca 5-6 hod). Takže tak nějak mám pocit, že budem všichni chodit, dokud nás to nevyoutuje do posledního
Jo, tak praktická naší výuky je důležitá, ale fakt ne takhle důležitá. N jaře byl úplný zákaz, následná bloková výuka byla hodně náročná, ale zvládli jsme to my i studenti.
Kdyby teda alespoň studenti seděli na prdeli na kolejích a nejezdili každý víkend domů. Achjo, z celý týhle zbytečnosti jsem akorát pěkně nasraná. Jako doufám, že budu po neděli negativní, ale to věmí, že je to bude stejně jenom dočasně...no. Achjo.
Lama_z_Lana Potlapkávám.
Lama_z_Lana držím palce ![]()
Pomooooc, berušky útočí!![]()
Sweet Potato na muze taky predevcirem jedna vlitla,ale pry to nosi stesti. ![]()
Zarinya Štěstí? No kéž by! Napřed byly jen v jednom dětském pokoji, teď už jich je i plná ložnoce. Když mi v noci něco s bzučením narazí do obličeje, štěstím mne to úplně nenaplňuje.
A to máme všude sítě!![]()
Jo a jsou to samozřejmě ty cizácké mrchy.
Sweet Potato jo, zrovna jsem kvůli nim zavřela okno, doma je mít fakt nechci
Stezuju si na zasrany stari. A zakaz navstev v nemocnici. ![]()
moora
Ach jo a maminka, nebo tatínek?
999 Babicka. Jako zabe sedici u pramene se mi tam na chvilku podarilo prokousat, ale ty lidi jsou tam tak opusteni. Jako strasnej sesup za par hodin...
dekuju vsem
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.