Monulinecenka Díky, ale dceři zasvítily oči, tak do toho těch 120 korun vrazíme. Ty další dva litry mi doufám Garfie proplatí!![]()
Stěžovací vlákno
continuity Nemáme, ale už je v seznamu!
Garfie ta se mi líbí mnohem vic než ten Odd.
A samozrejme Nastesti nemáme mléko. ![]()
Jinak my jsme došli tak daleko, že vyndavame starší z knihovny naše knížky. Ta je schopna přečíst díl Narnie za dva dny a do toho ještě "chodit" do školy. Knihovny jsou zavřené a já to už nemám kam dávat. ![]()
Sweet Potato Tak pravovernemu Potterofilovi zasviti oci pri cemkoliv s HP.
Ja ted behala jako blazen po Tescu a hledala termohrnek a dalsi veci s HP, co mely byt ve sleve a nic.
continuity Já už mám taky seznam, co by eventuálně mohla číst. Ona má naštěstí čtečku, takže to je trochu jednodušší, i když úplně bezhlavě nestahuju, šetřím si to do Japonska :-) Problém začíná být mladší, který se hrozně rozečetl, ale má lehce jiný vkus, takže ne všechno od ségry se mu líbí....:-/ Navíc ona v jeho věku byla v JP, takže právě většina vhodných knih je ve čtečce, kterou mu ale zase nechce půjčovat....no doufám, že už knihovny brzy otevřou, aspoň v nějakém provizorním režimu.
continuity
Jo jo jo, já jsem četla i při chůzi do školy třeba. Limit 13 výpůjček z knihovny mě roztrpčoval ![]()
Ad houby, no bůhví co bude s hříbkem, viz historky mojí sestry, jak se jí v Nizozemí vážně ptali "no a jak vy u vás ty houby sbíráte, když se na ně nesmí sahat?!"
continuity Závidím nadšené čtenáře! Syn bohužel čte jen z donucení a to byly jeho čtenářské začátky tak slibné.
Aranel jojo, limit v knihovně v dětství!! a pak me napadlo vrhnout se na knihovnu rodičů, to bylo super, přijít po škole domů a prozkoumávat tituly :)
Tulipe Ale naši neměli moc knih, co by mě zajímaly. Jen mě odmalička fascinoval titul jedné knihy Dicka Francise - Tigria klietka - přišlo mi to hrozně tajemný a záhadný. Pak jsem to jednou otevřela... a bylo po záhadnosti ![]()
Tulipe no ta druha dorovnává průměr. Ona i blbe čte, ještě pořád komolí slova a to něco čte a trenuje. Muž říkal, že to měl stejně, tak už i přemýšlím, jestli nemá nějakou poruchu čtení.
Garfie Super - Cesta dějinami čar a kouzel už frčí k nám. Spolu s mrzimorským tričkem tak budu mít už druhý dárek k Vánocům pro moji potterofilku. Knížky ilustrované Jimem Kayem tedy máme komplet, ale snad to i tak nebude zbytečné - mě právě přesvědčily ty anglicky psané poznámky autorky a podobné extrabuřty.
A Gaimanovu Knihu hřbitova už pro děti máte? :-) Nejlepší! I když asi spíš pro trochu odrostlejší kusy.
Triss Nemáme, ale už to mám v seznamu. :-)
Jeste Gaimanova dobra znameni:)
rasaNori Kuš už ![]()
Zemrel Sean Connery...![]()
clothilde ach jo..☹️..to byl úžasný chlap.
clothilde teď jsem s tím jdu...ach jo ![]()
clothilde zrovna to čtu ![]()
Stará existence Mohučanka Pinot Noir pro me nejlepsi James Bond a ve Jménu růze byl uzasny
edit: a jeste Robin a Mariana
clothilde
Ach jo
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články