Když jsme byli na Králi zbojníků, celé kino při příjezdu krále začalo tleskat.

Když jsme byli na Králi zbojníků, celé kino při příjezdu krále začalo tleskat.

Sweet Potato nedivim se ![]()
JJo, měl hrát Gandalfa, ale odmítl, protože Pána prstenů nechápal. Což já úplně chápu. I když kdyby roli přijal, bylo by to na těch filmech asi to jediné zajímavé.
dzizisketa Já zas tenkrát četla, že Jackson nechtěl, aby příliš velká hvězda zastínila postavu. Aby nechodili lidi na herce, ale na film. Kdo ví.
Jo a nesmíme zapomenout na Zardoz!![]()
Sweet Potato tady jen tiše špitnu, že jako Gandalfa ne. Jinak se mi líbil, Bond mě neba, ale ve Jménu růže a Neúplatnejch, to jo!
TTo s tou hvězdou prý platilo pro Davida Bowieho jako Elronda. To byl byl taky nářez umíš si představit titulní píseň v jeho podání? Zdrojem těchto mých oslnivých znalostí je fb status Jardy Konase.
dzizisketa To by byl mazec. Ale Elrond se mi líbil. Jak se mi jinak elfové nelíbili, pro mne jsou nevizualizovatelní (chichi, slovo), prostě sličný lid ztvárněný z ulíznutých chlapů s nalepenýma ušima nebude ani sličný ani sexy, tak v té tetrospektivní scéně nad Puklinou osudu - to by šlo.
Kokoska Třeba ve filmu Past? :-)
přesně, jeden z mých oblíbených filmů
a když jsme stáli pod dvojčaty v Kuala Lumpur, na koho jsem si tam asi vzpomněla?![]()
Komár v ložnici. Probudil mě když mi vlít do ucha, jsem poštípaná snad úplně vsude. Asi deset štípanců... to ten blb nemohl sednout jednou, pořádně se napít a nechat to bejt? Nemůžu usnout protože se samozřejmě drbu a drbu.
Lituju! Já na komárech nesnáším hlavně to bzučení; pokud se napije (jednou), tak mě to zas tolik netrápí. Shodou okolností jsem včera dělala dezinsekční akci v bytě, mě i muže pokousala nějaká naznámá potvora. Vzhledem k tomu, že prakticky nikam nechodíme a nemáme zvíře, který by chodilo ven, tak netuším, kde jsme k tomu přišli. Moc hezkej nedělní program.![]()
Len od chvíle kdy sem dal nějaký zpropadený vtipálek odkaz "štěnice most" nemůžu dostat z hlavy přenos štěnic přes reklamní letáky![]()
Len No hezký taky, máte představu, co by to mohlo být za hmyz?
Vzhledem k polovenkovní kočce jsem se už párkrát bála že přitáhla domů blechy, ale v kožíšku nemá vůbec nic a to bzučení je jasné. Usnula jsem možná tak ve čtyři, s blbejma snama, achjo. Já včera vymetla pavoukům sítě, to mám určitě za to!
To jsem neviděla a letáky neberu.:D
Vlastně nevím, neviděla jsem jedinou potvoru, ale podle vzhledu pupínků tipuju blechy. Před pár lety jsem si to zažila, když jsme hlídali cizího psa. Jako žádný nový kousance jsme zatím nenašli, ale uvidí se. Samozřejmě mě začne všechno svědit, kdykoli si na to vzpomenu.
Len to muze byt takova ta kousava muska, dela podobne stipance jako komar, ale mensi a treba jen 1-2 pupinky
Jinak my meli taky o vikendu zazitek.
Vecer jsem si sedli, ze si dame v klidu vino a pustime si film a najednou nam zacala poletovat v obyvaku dost divoka srsen.
Jenze pak zmizela, tak jsme resili, kam mohla frnknout, kdyz bylo vsechno zavrene. V jednu chvili jsme si uz mysleli, ze jsme meli halucinace. Takhle jsme si hrali na schovku asi 3x celkem 45 min, pak ji muz sejmul placackou, nedalo se jinak, jenze my ji zase nemohli najit...
Lamicka Jak se venku dost oteplilo, tak se probudilo hodně hmyzáků asi. Já včera při úklidu málem vyluxovala dva cvrčky. Kromě asijskejch berušek nic nezabíjim, počítám, že s cvrčkama si poradí kočka nebo stejně zajdou. Necvrkaj, tak cajk.
Spalila jsem si celou ruku varici vodou
Candance Ježíš tlapkam ![]()
Upaluj na pohotovost.
continuity az tak hrozne to asi neni
Candance chladit chladit
Candance no jak myslis, ono se to poškození ješte může zhorsit, ta vařící voda je hrozně zradna. A jak píše viktorka_od splavu chladit minimalne do zitra, ale nevyrob si omrzliny.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.