A prosimvas, nikdy nemixujte dýňovou polívku v bílém tričku ![]()
Stěžovací vlákno
slniecko no keby mali zamestnávateľa, tak tak ide urobiť. Ale keď zkrachuje tak už sa o to starať nikdo nebude a ten business tu skončí.
Janulik03 díky za podporu
Všude je to boj... Držte se též!
Jinak práce je opravdu lék na trudnomyslnost. Měly jsme dnes s Catherinne podobnou denní náplň
. Všechno se tady leskne, navíc jsem ostříhala zahradu (jupí-nůžky v ruce), z ostříhaných větví jsem udělala věnec na hrob a je mi mnohem lépe.
Albatros prodává Cesta dějinami čar a kouzel Harryho Pottera za pouhých 120,- (běžně za čtyři stovky), knížku, kterou chci pro dceru k Vánocům a než jsem si stačila něco přihodit, tak mi ji vyprodali, sakra!!
coralline Já na ni právě koukala v knihkupectví a zdála se mi z těch knih "o" nejlepší...děti dostaly loni od neteře Filmovou magii, to jsem si zrovna říkala, že je vůbec nebude zajíma a obě to přečetly vrchem dolů a umí z toho dlouhé citáty...no teď jsi mě zase rozhodila
A u nás v knihovně ji nemají :-(
Držte sa všetci, čo nemôžete pracovať, mne je z toho všetkého tak smutno.
EDITH4B Teď jsem si představila, jak se bezprizorné kadeřnice potulují ulicemi a ostříhaj každej keř ![]()
Aranel Střihoruký Edward ![]()
Garfie Pro Potteroholika či Potteroholku mi přijde skvělá. Že bych ji taky koupila?
Sweet Potato Už ji za ty prachy zase mají!!! :-)
Garfie diky za tip na Potterovskou knizku, uz je na ceste a jeste jsem prihodila pro nase male houbare Fungarium

Kokoska To byla asi velkým úklidem vykoupená zkušenost ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články