Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Online continuity
43015 příspěvků moje polička 29. října 2020 13:50

Držím vám všem palce, ať to nejak zvládnete

Je to teď na pytel. My peníze zas tolik naštěstí neresime, ale mít doma chlapa, který ví, že oboru nezamestnatelnej a nic jiného pořádně neumí, takže každá jiná práce by byla strašný sešup - aneb od vysoce kvalifikované práce někam k pasu nebo dělat kurýra. No, taky nic moc.

Offline Catherinne
10839 příspěvků moje polička 29. října 2020 13:50

V Praze to teď vypadá, že budou padat trakaře 

Offline Catherinne
10839 příspěvků moje polička 29. října 2020 13:52

continuity jo, ti chlapi to podle mě můžou hůř zvládat, tak se taky drž.

Offline SunEclipse
3481 příspěvků moje polička 29. října 2020 13:52

Dadoo já mám taky sušičku, můžeš i ke mně

Offline EDITH4B
2129 příspěvků moje polička 29. října 2020 14:19

Garfie děkuju , já to vidím nadějně, všechno dobře dopadne. Přišlo mi tolik krásných sms od zákaznic, že mě to až rozbrečelo. Dnes je ten den fakt divnej, taková pěkná podzimní koronadepka. Věřím ale, že se z toho oklepeme. Držím nám všem pěsti ✊

Offline Magráta
8129 příspěvků moje polička 29. října 2020 14:24

Catherinne + Edith

Offline Liesel
1668 příspěvků moje polička 29. října 2020 14:32

Dadoo Vím že je to blbý a nepotěší, ale musím

„Prší, zmokne nám prádlo!“ volali pejsek s kočičkou a běželi se schovat. Pak zase svítilo sluníčko, tak se zas na tu šňůru pověsili, pak zase pršelo, tak utekli, a pak zas bylo sluníčko, tak se zas pověsili a tak to šlo až do večera.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 29. října 2020 14:46

Situace všech bez práce je fakt nezáviděníhodná, myslím na vás

Hrozněmě štve a zaráží, že není žádná pomoc od státu. Pokud ze zde na den musí zavřít nějaká samoživitelka, musí to být fakt na mašli, rezervy v háji od jara, než přijde aspoň očr, pokud má nárok, potrvá,... Fakt nevím, co bych v takové situaci dělala.

Offline rasaNori
8833 příspěvků moje polička 29. října 2020 15:00

Evaeva me je ted uplne zinantni si neco kupovat neb objednavat vanocni darky, protoze ac podnikatele, tak nas se zatim krize nedotyka, zatim jsme v klidu. Ale jak dlouho, ze?

Offline Garfie
28532 příspěvků moje polička 29. října 2020 15:01

Liesel  To bylo první, na co jsem si vzpomněla!!! Jako malá jsem to do zblbnutí hrávala s tatínkem jako divadlo, věšela jsem při tom švrláky na záclonu...

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 29. října 2020 16:03

EDITH4B Catherinne Taky na vás moc myslím. Ze všech stran slyším od podobných profesí, že to není lehké. Většinou platíš nájem, sociální, zdravotní a pomoc nikde. Zase máte zaměstnání, kde budete mít práci vždy. Zákaznice k vám půjdou, i kdyby na nic jiného nebylo

My naštěstí máme s manželem oba profese, že se nás týká spíš opak a práce máme až nad hlavu, takže si to ani neumím představit. Určitě by  nás byl průšvih u manžela, jak psychicky, tak finančně, protože můj plat zdravotní sestry je úplně o ničem a nezaplatila bych z něho ani všechny poplatky kolem bydlení. 

Offline EDITH4B
2129 příspěvků moje polička 29. října 2020 16:14

Magráta Renusatko děkuju moc Já mám naštěstí taky velkou podporu v muži. A věřím, že on by to nesl o moc hůř, kdyby nemohl pracovat. Naštěstí má práce dost, sice taky OSVČ, ale jeho profese je teď zahrnutá prací nad hlavu. Aspoň že tak.

Offline Dadoo
11678 příspěvků moje polička 29. října 2020 16:42
Offline Dadoo
11678 příspěvků moje polička 29. října 2020 16:43
Offline slniecko admin
19556 příspěvků moje polička 29. října 2020 16:44

continuity ja hlavne nechápem tú logiku pustiť takto špecificky špecializovaných zamestnancov a keď bude po problémoch tak ich hľadať...kde? Zaškolovať si nových? Nebolo by ďaleko predvídavejšie robiť to teraz ako u vojenských pilotov, proste z času na čas "zbytočný" prelet, než potom až sa situácia znormalizuje zistiť, že nie sú ľudia, lebo im prepadli zatiaľ papiere?

Online Janulik03
20225 příspěvků moje polička 29. října 2020 16:47

Catherinne EDITH4B drzim vam palce aby tato situacia trvala co najkratsie a vsetci to prekonali bez ujmy na na zdravi a financne nevykrvacali. U nas zas vsetko zatvorene, bar aj obe kadernictva vsetci z toho na nervy, zamestnanci sa tiez nedsju tskto drzat vecne. Je to depka na jar to este ako tak zvladli pomoc od statu sni vtedy ziadna len to stale slubovali. Teraz fakt kazdy caka co bude po testovani a dufame ze teda dodrzi vlada co slubila 

Offline Catherinne
10839 příspěvků moje polička 29. října 2020 17:45

Tak hlásím, že jsem si vydrbala všechny běžecký boty, následně vydrbala koupelnu a odpad. Dala si přeliv na vlasy, natřela obočí a dala masku na xicht. 

No a hned je na tom světě líp.

V sedm se obleču a půjdu muži naproti do práce ať se vyvětrám. 

A k večeři bude dýňová polívka.

Offline Catherinne
10839 příspěvků moje polička 29. října 2020 17:48
Offline Aranel
6599 příspěvků moje polička 29. října 2020 17:54

Catherinne Jestli bude koupelna vydrbaná každej den... to bude nádhera

(Kdyby vznikalo nějaký předplatný, tak se hlásím. A držím palce.)

Offline Catherinne
10839 příspěvků moje polička 29. října 2020 18:11

Aranel každej den? No zas bych to nepřeháněla ....

radši bych šla běhat,  ale bolí mě noha a to je jak když zavřeš tygra do klece!!!

Za nabídku děkuji