Pokud je to ta "naše" střevní potvora, tak jste měla odjet. Kolegyně nakazila dceru, která měla jet na Ukrajinu na dovolenou. Dcera jí ráno volala, že není ničeho schopná, tak za ní kolegyně jela, sbalila ji, nacpala do vlaku a děvčeti už bylo odpoledne dobře, jen se cítila slabá.
Stěžovací vlákno
To už uteče. Kdyby by byla jó nuda, tak staré články a diskuze na MP by se mohly hodit.
Tak včera jsem si ještě nebyla zcela jistá, jak důležitá by mohla být docházková vzdálenost od toalety a nechělo se mi experimentovat. Na lyže si zajedu alespoň na otočku, snad v pátek.
aha, tak to pardon. Pak snad ještě zkusit nějaké hodnotné blogy.
Enterol jsem brala s dcerou před dovolenou a na dovče, preventivně. Nic jiného na prevenci prý neexistuje. Potíže jsme neměly, ale neslyšela jsem, že je někdo měl, takže nevím, zda to nějak pomohlo. Za sebe ale musím říct, že podle návštěv na WC jsem si mohla řídit hodinky.![]()
Mne dost pomohlo(jelikoz nemam rada ryzi)br.kase se sunkou na kosticky do toho zamichat a k tomu prevarene jablko jako kompot.
To byla mana nebeska a moc to zaludku pomohlo.;-)
I to doporucuji,kdyz sem na internetu vyhledavala co bych mohla jist.(byla tam tedy jen kase,ale sunka neuskodila a jen to vylepsila.:-D a jablko prevarene vylozene doporucuji na zlepseni zaludku.
Našla jsem na balkoně několik vajglů, ble. Asi je někdo ze sousedů hází dolů. Snad se to nestane v létě :(.
stěžuju si na chování lidí v zimě, tak nějak globálně.
u nás všude sníh, místy závěje, zúžené silnice, na chodnících sníh, místy bílá tma, když hodně fouká, na silnici sem tam jazyky. přesto jsem potkala několik lidí NA KOLE
ve městě je kaše, klouže to. přesto jsem potkala nepočítaně lidí, kteří ignorovali přechody a semafory, a kvůli ušetření dvou metrů chůze, asi aby jim deko neubylo (většinou šlo o lidi vykrmené), se vrhali před plužící auta uprostřed ničeho, ideálně uprostřed kopce. když už na přechodu náhodou byli, měli na uších sluchátka, nehleděli vlevo vpravo a prostě tam vlezli.
naopak jsem nepotkala žádný pluh v žádném směru, přestože jsem ujela 30 km trasu.
to ti lidi nemají mozek, pud sebezáchovy, nebo co jim chybí?
Kdyz je to jedina tekutina, kterou clovek snese.... ucel sveti prostredky.
To jo, to jo! Já myslela, že to je ve hře jako dívčí jméno :-)
P. S. Aha, až teď jsem si přečetla, že jste špatně seděla :-)
Tak se mi teď vybavilo, jak jsem kdysi byla na dovolené v Bulharsku, tenkrát s CKM, a na závěr jsme měli takovou rozlučkovou večeři. Výsledkem bylo, že na zpáteční cestě zvracely dvě třetiny vagónu (jeli jsme vlakem). Ti, co nezvraceli, dělali těm ostatním ošetřovatele. ![]()
to muselo byt sileny!:-/
nie, niektori ludia v zime mozog nepouzivaju. byvam na kopci. je logicke, ze sa na jednej casti kopca (uz roky rokuce) sankuju deti, chapem - zimne radovanky, ok; ale jediny schodny chodnik (cez kopec), pri ktorom je zabradlie (takze v pripade potreby sa na to zabradlie da nalepit a odsmykat to vedla neho) a na nom sa tiez sankuju a bobuju deti aj s rodicmi, cim z neho spravili zladovatelu plochu. clovek sa ma zabit, ked ide dolu!!! aj hore!!!!! a obchadzat to dookola v tej zime - no hahaha. prip. stale chodit autom (dookola) tiez nepovazujem za riesenie. keby boli ludia aspon trosicku ohladuplni a rozmyslali :-/
a o situacii, ked Vy idete peso po zladovatelom chodniku vedla zabradlia hore a dieta (+ rodic!!!) sedia na sankach na kopci hore a kricia, aby ste "uhli" (ti dobrosrdecni kricia "pozor", idioti zvolaju "VYPADNI"), sa radsej nevyjadrujem, lebo ![]()
jo, a moje oblubene su este stare babicky na bicykli, samozrejme, ze po vozovke, s francuzskymi barlami pod pazuchou!!
vzdy som si myslela, ze sa to navzajom vylucuje, ale evidentne nie.
No, to bylo, když si ještě představíte ty klasické záchody ve vlaku. ![]()
V té většinové. ![]()
nezapomeňte na další nezbytné propriety důchodkyň na kole: deštník a tři igelitky pověšené na levém (kdyby aspoň pravém) řídítku ![]()
jasné, babičky na cestách. Niekedy rozmýšľam, či majú pocit, že sú nesmrteľné, alebo naopak, je im už úplne jedno, že ich prejde auto ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.