Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Ounz
20496 příspěvků moje polička 11. března 2021 21:08
Reakce na Pinot Noir:

continuity já si přála zahradní houpačku, ale když jsem viděla, jaké těšení to vyvolalo v celé rodině, řekla jsem, že to teda není dárek pro mě, ale pro všechny, takže chci bednu vína od Kočaříka

​a když tu bednu celou vypiješ, tak budeš taky jako na houpačce  ale bez dětí!

Offline tv
4194 příspěvků moje polička 11. března 2021 21:16

brrr moje kulatiny se blíží. Přeju si deset litrů slivovice, infantilní hrnečky a dva obrazy. Jeden z nich sem dávám. Máma po mě chce, ať ti koupím nějaký šperk, ale já nic nenosim.

Online continuity
42763 příspěvků moje polička 11. března 2021 22:04

Kokoska Budhistický mnich

Offline brrr
12308 příspěvků moje polička 11. března 2021 22:08

tv No šperk, obávám se, mi ze strany rodičů asi taky hrozí. Nenosím nic, teď už ani hodinky.

P.S.: Ten jelen vypadá dosti nejelenovitě, spíš šelmovitě

Offline Fiction
1640 příspěvků moje polička 11. března 2021 22:17

Kokoska Asi to mají rozbitý, protože jsem taky zenový mistr

Offline viktorka_od splavu
49209 příspěvků moje polička 11. března 2021 22:22

Fiction no to ale mají správně:-) jen u mě se nějak felili

Offline tv
4194 příspěvků moje polička 11. března 2021 22:33

brrr no ono je to taková humoristická skupina, nalezla jsem zde svůj oblíbený obrázek. Takže ano, vím, že jelen je poněkud praštěný.

Online DruI
5562 příspěvků moje polička 11. března 2021 22:53

tv Obraz ke kulatinám je lepší než šperk. Člověk si ho užije mnohem víc! :o)

Online Kokoska
34694 příspěvků moje polička 11. března 2021 23:22

continuity Fiction taky dobry! Zalozime si meditacni centrum a budeme rozebirat rozdily nahlizeni na svet. Muzeme pri tom pouzivat nejake vune pro povzbuzeni mysli a pro uvolneni pri meditaci. 

Offline Pinot Noir
29793 příspěvků moje polička 11. března 2021 23:24
Reakce na continuity:

Kokoska Budhistický mnich

​Já taky . A to zrovna dnes mám nervy dost našponované!

Online letfenixa
10846 příspěvků moje polička 12. března 2021 02:45

Pinot Noir tiež!

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 12. března 2021 04:04
Reakce na Garfie:

viktorka_od splavu Já jsem šťastný optimista

​Já taky.

Online JankaM
3085 příspěvků moje polička 12. března 2021 06:30

Jiná Realita posílám hodně sil na vše

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 12. března 2021 09:44

Jiná Realita Často na tebe myslím.  Velmi bych ti přála,  ať se to konečně zlomí k lepšímu. 

Offline Pavlena
6908 příspěvků moje polička 12. března 2021 09:50

Jiná Realita achjo tedy...

Offline barbucha blogger
35669 příspěvků moje polička 12. března 2021 10:13
Reakce na Kokoska:

Ja vim, ze to sem neptri, ale hledala jsem neco k tomu dotazniku vyhoreni a nasla tohle. Pry jsem vyrovnana, hahaha, takze to berte s rezervou.

https://www.tochcepersen.cz/quiz-intro/?gclid=Cj0KCQiAnKeCBhDPARIsAFDTLTJFm75JtcxYFYOE3-ehUP5vEBqXYLibvhVLJmt9IB8uJrCL8inFRxgaAjlWEALw_wcB

​Muhehe, jsem zenovej mistr!

Offline barbucha blogger
35669 příspěvků moje polička 12. března 2021 10:14

tv 

Ten leopard (?) je boží!

Offline tv
4194 příspěvků moje polička 12. března 2021 10:22
Reakce na barbucha:

tv 

Ten leopard (?) je boží!

Offline Brioso
627 příspěvků moje polička 12. března 2021 10:22

Jiná Realita Tlapkam

Jinak me vcera takhle az prekvapive sebralo to video z Uherskeho hradiste, jak policisti sebrali tatinka, protoze nemel rousku. Nechci se poustet do debaty, jestli to bylo dobre nebo spatne. Ale fakt mi bylo lito toho maleho kluka.

A kdyz tak koukam na to Lego, tak si rikam, ze bych si taky mohla nechat nejake nadelit. Jen nevim, jestli me s tim muz neposle do haje, protoze asi pred 3 roky jsem od nej dostala na Vanoce Merkur a nakonec jsem ho skoro neskladala (jen asi 2 veci) a lezi jen ve skrini.

Co se tyce obrazu ke kulatinam, tak jsem dostala od mamky ke 30 obraz. Nejdriv jsem z toho byla takova rozpacita, ale nakonec mi to vlastne prijde jako dobry napad.

Offline barbucha blogger
35669 příspěvků moje polička 12. března 2021 10:45
Reakce na Jiná Realita:

Na me dnes vsecko nejak doleha. Pobrecela jsem si v praci na zachode,protoze prisel email,sdileny,od byvale spoluzacky a spolubydlici z vysky,ktera ma dite v nemocnici. nikdy jsem ho nevidela,a ji jsem nevidela od statnic,ale stejne me to sebralo.lidi se za ni modli,diky tomu jsem se to dovedela.po ruznyvh zlepsenich a zhorsenich to vypadalo nadejne,ale dnes zase hodne zle,a matce rekli,at prijde dite navstivit,kdyby to bylo naposled.no a brecela jsem jak zelva. Pak jsem sla k veterinari kvuli vysledkum psa,a nechce se mi ta diagnoza ani vyslovit.matce to musim proste zatajit,nevim,jak to vydrzim.tak jsem si jeste porvala cestou v aute,pak jsme se silene pohadaly,pricemz zitra s ni musim stravit cely den,protoze jede na chemo,a aktualne mam chut se strasne ozrat a probudit se v jine realite.

​Strašně se ožrat je taky řešení, ale jen na jeden večer

Hele, já ti samozřejmě tu situaci nezávidím ani ti nepřeju nic špatnýho... ale posloužím nevyžádanou radou, protože ty seš ještě mladá (a já k tomu závěru dospěla až ve vysokým věku a je škoda to neurychlit): neber si to všechno tak hrozně. Jo, jako bych to slyšela - "to se ti řekne..." Ale mám za sebou takovejch situací a hroznejch průserů už tolik, že slabší povaha by už visela od stropu, tak ti jen můžu říct... to, co se ti děje - to jest nemocný rodiče, starosti v práci, nemocnej pes, přestavba baráku atd. atd. - to je naprosto normální života běh! A čím dřív si to člověk uvědomí, tím líp!

Jsme zákonitě mladší než rodiče, ergo se jednou skoro každej musí vyrovnat s tím že už nejsou zdravý (a se vším co to provází) a že tu nebudou věčně. V práci taky každej radostně netančí od rána do večera... pokud ještě v současný situaci  vůbec nějakou má... No a ty přidaný problémy s nemocným zvířectvem taky zažil skoro každej kdo sobě nějaký pořídil... A hrůzy s řemeslníkama rovněž, pokud nebydlíš pod mostem...

Zase slyším jak se mi to mluví "protože se to děje všechno najednou". Tomu rozumím. Ale stává se to a tak to v životě chodí. Někdo ho samozřejmě má lehčí, někdo těžší... no tak to je, anžto život není spravedlivej...a každej (až na vyslovený vyvrhele) dělá, co může. A to ty děláš taky tak místo co by sis říkala, jakej seš chudák, řekni si spíš jak seš šikovná

K tomu všemu nám eště do života hodil vidle koronáč, samozřejmě, ale v tom jsme všichni stejně. Jo a abysme si rozuměly - neříkám že si tady nemáš stěžovat! Jen se na to občas podívej z druhý strany: podnik jede, o rodiče se staráš, barák ti nespad a eště dejcháš Tak držím palce...