Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline barbucha blogger
35669 příspěvků moje polička 12. března 2021 10:49

tv 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 12. března 2021 11:06

barbucha takhle jsem to brala minulych asi 20let ( i kdyz si tu stezuju,tak jako ja normalne ziju smirene s osudem,jen si nema postezovat komu jinemu nez tady,protoze na rozdil od vas skoro vsech nikoho jineho nemam, takze to asi vypada,ze si porad jen stezuju), zatimco moje okoli prozivalo delsi nebo kratsi stastne zivotni epizody. Chapu,jak to myslis,jen posledni dobou cim dal vic citim,ze ja jsem zatim epizodu zivota oznacitelnou za klidnou,natoz stastnou,nezazila. Myslim nejakou delsi nez zhruba tyden. V osobnim zivote absolutne zadnou. Jakoze se tesis na dalsi den,cim te prekvapi pritel,kam si zajedete,na narozeni ditete,na nejake firemni pozitivni planovani....neznam to. On se tenhle pristup asi neda vydrzet cely zivot,teda pokud by nasledne nemel clovek byt oznacen za svateho.

Online Tabea
8042 příspěvků moje polička 12. března 2021 11:16

Jiná Realita já doufám a přeju ti, aby tvoje stížnost a přání mít někoho, o koho se můžeš opřít, zafungovalo stejně jak u těch, co si v dětském vlákně stěžovaly, že nemůžou otěhotnět. 

Offline barbucha blogger
35669 příspěvků moje polička 12. března 2021 11:26

Jiná Realita 

Hele, co ten tvůj zájezd do Normandie například? Na ten ses netěšila? A třeba na to, až doděláš to bydlení? Jak si tam sedneš a spokojeně si vypiješ kafe... nebo aspoň zrovna vidim, jakou máš voňavku pěknou - je to drobnost, ale potěší taky

Ten osobní život - i děti nebo přítel dokážou překvapit nepříjemně, to mi věř Kolikrát si člověk říká, že by mu bylo líp bez nich.

Nemluvím o životě svatejch jen o tom, že to prostě musíš brát, jak to přijde - teče to kolem a přes tebe jak voda, nenaděláš nic. 

Online Kokoska
34694 příspěvků moje polička 12. března 2021 12:10

barbucha vitej do spolku

Offline barbucha blogger
35669 příspěvků moje polička 12. března 2021 12:19

Kokoska 

Do jakýho? Do spolku netečnejch zloprcků?

Hele ale zaskuhrám si taky... předevčírem jsem při pochůzkách, jak svítilo sluníčko a vůbec jsem byla při honbě za vyzvedáváním dárků pro haranty zpocená jak dveře vod chlíva... i rozepla jsem kabát... no a prostě jsem přitom nastydla a od včerejška mě bolí hlava jak střep, tak úděsně že jsem dneska zůstala doma (což ale nakonec neni špatný). Modlím se, aby se mi rýma už spustila, jinak mi ta palice vybuchne.

Online JankaM
3085 příspěvků moje polička 12. března 2021 12:20

Přečetla jsem si Jiná Realita a barbucha a brečím tu jak želva.

Zrovnava jsem si chtěla postěžovat na děti a samba, tak bych potřebovala aby se sbalili a aspoň na 2 dny vypadli pryč, ale není kam. Nebo kdybych mohla do práce, hlavně SAMA. 

Online continuity
42763 příspěvků moje polička 12. března 2021 12:25

barbucha mě pomáha si nejak tu palici nahřát, kolikrát pomůže i čepice (na doma). Už jsem to dlouho neměla díky bohu, hlavně ať je brzo lip. 

Online Kokoska
34694 příspěvků moje polička 12. března 2021 12:26

barbucha do spolku zenovych mistru

Online continuity
42763 příspěvků moje polička 12. března 2021 12:28

Kokoska to je jiný spolek než buddhističtí mniši?

Offline barbucha blogger
35669 příspěvků moje polička 12. března 2021 12:30

continuity 

Čepici zkusim (i kdyby se měl milostpán potrhat smíchy)! Už jsem přešla z paralenu na brufen, a jsem zoufalá

Offline eM
1740 příspěvků moje polička 12. března 2021 12:34

barbucha čepici nebo čelenku nosivam v takovým případě taky a když má někdo poznámky, tak si ji pretahnu i přes uši, abych to neslysela 

Offline barbucha blogger
35669 příspěvků moje polička 12. března 2021 12:35
Reakce na Kokoska:

barbucha do spolku zenovych mistru

​Tak to beru!I když mě ten výsledek značně rozveselil - osobu, která při sebemenší příležitosti leze po zdi a jejíž smířlivé reakce zaženou i čokla Ale asi když to jde ven, nenosím to pak v sobě...

Offline Lenka22
2625 příspěvků moje polička 12. března 2021 12:44

Jiná Realita barbucha má pravdu, Barbucha, jen myslím, že k tomu postoji se prostě bohužel musí dozrát věkem, že to nejde urychlit, kéž by šlo. Až po všech těch pruserech a karambolech člověk najednou nahlidne, že je to životní běh. 

Offline barbucha blogger
35669 příspěvků moje polička 12. března 2021 13:25
Reakce na Jiná Realita:

Jakoze se tesis na dalsi den,cim te prekvapi pritel,kam si zajedete,na narozeni ditete,na nejake firemni pozitivni planovani....neznam to. 

​Ještě naposled... a pak už dám pokoj Jde o to, že musíš bejt sobec a těšit se na to, co si obstaráš sama. Sama sobě musíš dělat radost! Na jiný se nespolíhej - troufám si říct, že očekávat že tě ostatní (rodina, příbuzný, kolegové) budou nějak těšit, je poměrně bláhové a zpravidla vede k těžkýmu zklamání. Naopak když od okolí nečekáš (a nechceš) nic, může překvapit i pozitivně

A hele, bude jaro... i ten koronáč jednou dodělá... a život máš před sebou

Online Kokoska
34694 příspěvků moje polička 12. března 2021 16:28

barbucha mam to taky tak, z nuly na vzteklyho rapla dokazu zrychlit dost dobre. 

continuity ja bych to spojila, myslim, ze to ma hodne spolecneho, zenovy budhismus a tradicni. Muzeme udelat seminar, nejlip ve forme vyjezdniho zasedani, diskutovat o zasadnich otazkach zivota, napr. jaka vune navozuje nejlepsi pocity uvolneni, jake se k tomu hodi jidlo a piti, jaky darek uspokoji mysl a vyladi ji do vstricneho rozpolozeni... radikalnejsi odnoz muze probrat, jak hluboko je treba kopat a kolik betonu je optimalni na jednu jednotku zakopaneho.

Online continuity
42763 příspěvků moje polička 12. března 2021 16:31

Kokoska ano souhlasím,že tyto dvě skupiny si mají co nabídnout. Připravila bych pro tréning sebeovládání výpis z Blatného sebraných zenových mouder. 

Online Kokoska
34694 příspěvků moje polička 12. března 2021 16:35

continuity no moment, sebemrskacstvi nebrat!

Offline viktorka_od splavu
49209 příspěvků moje polička 12. března 2021 16:35

continuity no ale predtim ho zakopeme!

Online Kokoska
34694 příspěvků moje polička 12. března 2021 16:38

Mozna by nebylo spatne duchovni zamysleni, jaky pristi zivot ceka nase vladni cinitele, Hrad nevyjimaje.