Kokoska prihlášky
?
Stěžovací vlákno
Kokoska Mě teda nenapadá nic živého, co by to mohlo... bane, vím, klíšťata přece!
andulka01 pijavice?
slniecko domluvime po covidu, aby bylo spravdlive rozdeleno vsem. Co ja vim, kolik ministru a jinych potrebnych se jeste prostrida.
andulka01 a musi to byt zivy ve vseobecne chapanem smyslu zivota?
Kokoska Mě teda nenapadá nic živého, co by to mohlo... bane, vím, klíšťata přece!
Jakože by lidem škodili v druhém kole? ![]()
Kokoska Jakože by v příštím životě... to už si dovedu představit. Tuším Zemana tak už zobrazili v Zeleném Raulovi.
Plíseň? To je taky živý a Savo tu myslím všichni máme ![]()
andulka01 jo? Ja to nesleduju, podelis se?
continuity viktorka_od splavu Kokoska Já chci taky do party!!! Že mě tam vezmete, já šťastný optimista vůbec nepochybuju!
Na semináři budu vybírat vstupný!
Garfie šťastne optimisty budeme potrebovat, podpori myslenku, ze vsechny nase vize dojdou naplneni. Seminar asi bude zdarma, leda ze by se vybrane vstupne pouzilo na dobriu vec v souladu s budhistickou myslenkou, ze nejvice stesti prinasi delani jinych bytosti stastnymi. Videla bych treba vysadbu lesa, kde by prezidentum bylo zakazano objimat stromy nebo tak neco.
Kokoska Máš to dokonale promyšlené, vidím, že jsme v dobrých rukou!
Kokoska Já jsem taky šťastný optimista, ale chci taky do party. Je volné místo šatnářky? :-)
barbucha Na spuštění rýmy platí akce lokýtky :-). Dáš si židli k umyvadlu, napustíš si do něj horkou vodu a ideálně si přehodíš přes hlavu osušku. Do horké vody si namočíš ruce tak, aby bylo potopené předloktí a lokty. Můžeš mít tenkým pramínkem puštěnou horkou vodu a připouštět. Až se začneš potit tak, že budeš mít mokrou hlavu, vysušit a rychle do postele. Není to babská rada, poradil to jeden docent mámě, když měla ségra opakovaně zánět dutin. Rýma se spustí krásně :-).
999 cokoli, vsichni jsiu vitani!
Pokud nekomu vyslo, ze je nas*any realista nebo zoufaly pesimista, at prijde taky, my ho z toho dostanem!
continuity Fiction taky dobry! Zalozime si meditacni centrum a budeme rozebirat rozdily nahlizeni na svet. Muzeme pri tom pouzivat nejake vune pro povzbuzeni mysli a pro uvolneni pri meditaci.
Já k tomu vezmu z práce nějaký "matroš" a rozjedem to pořádně!
barbuchaVsechny ostatni rady, cepice i horky predlokti, uz padly. Co nosni konvicka, mas? I kdyz uznavam, ze je lepsi jako prevence nez kdyz je nos tak utemovanej, ze nikudy nic neprotece. Kdyz strikaci roztok, tak hypertonickej, stejne ta voda do konvicky dostatecne slana. Vincentka v konvicce me palila jako prase, musi z ni nejdriv vysumet vsechny bublinky, ale je dobra do misy, horka, hadr pres hlavu a inhalovat, prohrat to tam vsechno.
Zanet dutin je tradicni konec vsech mych viroz, kdyz to zacne tyct zluty nebo zeleny, pak uz pomuze jen Augmentin![]()
Fiction To bude barevny, i na kulaty obdelniky dojde![]()
Fiction ze bych konecne videla ty barvy karmy?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my