andulka01 Na opary se mi (po vyzkoušení všeho možného) osvědčuje kombinace: vnitřně Herpenorm a zevně Urgo gel.
Stěžovací vlákno
Karja něco takového? Teď to na mě vyslovilo na instagramu

Ach jo. Tak jsem se těšila, až dítě půjde do školy, že budu mít po roce jeden týden bez vaření. A oni asi v rámci "učíme se bez respirátorů", budou dva dny z toho týdne mimo školu a bez oběda. Jsem sice ráda, ale nemohl být jeden měsíc s jídlem než zase budou prázdniny.
Ach jo, soucítím! To neustálé vaření už víc než rok je k všem těm prudám fakt poslední kapka. Normálně vařím opravdu ráda a taky mi dost záleží na tom, co děti jí, ale teď už jsem ve fázi, že plichtím cokoliv, hlavně abych to dodělala dřív než o půlnoci, ještě chvíli a budu jim tu k obědu nechávat bonbóny a čokoládu. ![]()
barbucha jen si tu naplast pak nesmis sundat i s kusem kuze. Br, uz nikdy! Nastesti kdyz to chytnu pri prvnim svedeni, pomaha mi Herpesin mast.
Sairon Díky, no jdu si to najít. Ale dneska je to lepší, tak snad mám fázi vrcholu už za sebou;-)
Kdyz jsme u tech oparu, muze byt na rtu i uplne mini opar, jen zacervenane a tak tri dny svedive misto? Ze bych rozsirila svuj repertoar chorob...
rasaNori muze, kdyz to zacnu mazat v tomhle stadiu, vetsinou se to moc nerozleze.
Kokoska ja to nicim nemazala, neb jsem nic sebou nemela. Takze priste se mam vybavit cim ssebou? Uz vozim ibalgin na hlavu, enterol na bricho, zodac na alergie:D
rasaNori no mne pomaha ten Herpesin mast, ale kazdy to ma jak vidno jinak. Kupuju si to nejmensi baleni, 2 g, to ti moc mista nezabere.
rasaNori ja tohle obcas mivam a prijde mi, ze to opar neni, jen nejake podobne podrazdeni na rtu podobne oparu. Nic s tim nedelam a zmizi to za par dni.
mam stiznost s dobrym koncem...snad.
Vcera bylo v praci dost napjeti,sefka mi zaprela tu dovolenou o ktere jsem ji rekla pred tim nez me prijala.
najednou to byl problem.....takze dve hodiny se mi honilo v hlave jdu hned domu az po dochodim cerven a cus....nastesti mi pak zavolala a,ze tedy ty tri tydny....ale tedy![]()
No a ja kazdopadne na dovolenou jedu ac mi ji da ci ne.![]()
Zarinya to nic moc! Bylo to opomenuti, nebo schvalnost..? To druhy neni nic moc ani do budoucna teda...
Zarinya Mne se to v minule praci stalo taky. Vyjednala jsem si dovolenou ve zkusebce a pak se cukali, ze na ni nemam dle zakoniku prace narok. Tak jsem rekla, ze tedy uz druhy den neprijdu a najednou to slo. Tyhle tanecky nemam rada :(
Zarinya to je dost nepříjemné teda. No držím palce ať je to jenom opomenutí.
Pavlena abych rekla pravdu nevim.Spis tkousela co ja na to.:-/
Lamicka presne!![]()
continuity diky.jako libi se mi tu,ale zavisla na ty praci nejsem.tak uvidim jak to pujde dal.
Přišlo nám upozornění ze školy, že je vyhrožováno bombovým útokem. Týká to se to všech škol a školek, nic konkrétního. Bože, doufám, že takovýho magora najdou a zavřou na vždy.
Renusatko už zase? To tady bylo před 14 dny nebo kdy...
Renusatko četla jsem o tom na webu, nechápu, co k tomu koho vede. Děti prý teď nemůžou ani na zahradu. Jakoby nemohly do těch zařízení chodit aspoň 14 dní v klidu.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my