eM Před 14 dny nevím
, to nám asi nepřišlo, protože se nás to ještě netýkalo. Nechodili do školy. Tohle je z dneška.
Stěžovací vlákno
Renusatko Mě už to přijde, že se některi lidi fakt pomatli.
Renusatko před 14 dny to byly jen školky
continuity Evaeva Já vůbec nechápu, jak tohle někoho napadne a hlavně proč? Proč jako školy, děti?
šla jsem si dnes vyzvednout hodinky po reklamaci opravy...tak tam dojdu, pán vytáhne moje hodinky..a překvapenííí..ony nejdou. Takže dáme třetí kolo. Uznávám, že jsou to mrchy záludné, zastavují se zcela náhodně. ![]()
Mně se zastavily hodinky v pondělí. Tak snad výměna baterky? I hnala jsem k osvědčenýmu hodináři... měl - neplánovaně
- zavřeno. Tak jsem se rozjela až do Lidický... dorazila jsem tam celá zchvácená, ještě jsem musela čekat na ulici anžto maximálně tři lidi do provozovny... předala jsem hodinky zodpovědné pracovnici a - koukala na mě trochu úkosem: Pani, vy máte vytaženej ten čudlík, proto se zastavily!
Nařídila mi přesnej čas, zastrčila čudlik a čus bus. Cejtila jsem se jako idiot.
Renusatko Jo, minule to byly jen školky, rodiče nesměli dovnitř, předávali děti venku a školka byla neustále zamčena celá. No tohleto jsou magoři, kteří to snad jen hlásaj a bavej se tím, prostě picusove co nevymyslej nic lepšího.
SunEclipse taky jsem byla vcera s hodinkami, rano ukazovali pul ctvrte, tak jsem je sundala z ruky, dala do kapsicky kabelky, prijdu odpoledne do hodinarstvi a je tam jiny cas, takze se asi rozebehly, hodinar si je vzal, pak prisel a rekl mi, ze baterka byla jeste dobra, ale kdyz jsem teda chtela, tak mi ji vymenil
navic je to pribuzny bratra, prizenena rodina, tak jsem se citila jako extra blbec
Srsni nam stavi na terase...

baltik jezismarja
SunEclipse To je ještě dobrý, že se stalo přímo u nich. Nejhorší jsou ty závady, co se projevují zásadně mimo opravnu ![]()
baltik Co uděláte? Jsou chránění.
baltik ja je takhle mela v loznici, byla to taky drevem oblozena mansarda, nalitali stresnim oknem. To jsem takhle jednou zvedla zrak ke stropu a hele! Lampicka! Zvlastni, ze jsem si ji nikdy predtim nevsimla. A pak mi to doslo... :)))
tv to určitě ne. Já právě přemýšlela, co bych udělala. No , šli by.
ionicera asi jim to hnizdo shodime, kdyz tam nebudou. Nebo to budu muset progooglit, co se ma delat
Edit. Tak jsem nasla, ze u nas nejsou chranene
baltik Já zavolala hasiče, a protože jsem tehdy měla malé dítě, tak přijeli, zmrazili je a zbytek pomlátili kladivy.
Umřela Jiřina Šiklová :(
999 kladivy?
tý jo. Známá takhle volala hasiče na sršně a prý přijeli nějací mladíci fešný, k popisu samotné likvidace se teda nedostala.
OliveOyl mně je to hrozně líto, co říkala, mělo hlavu patu..
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my