Karja hele, ale aby to fakt nebyl nějaký svrab nebo něco. Radši bych s tím někam zašla, aby to nebylo infekční a nechytly to holky.
Stěžovací vlákno
Karja uši mě taky děsně svědí. Ale to proto, že jsem si je spálila, jako každý rok. Ale to se asi lidem, kteří mají vlasy, nestává.
Pinot Noir já nosím culík, ale mám tam fakt takové dírky, jak kdybych si chtěla propíchnout na náušnici. Takže to spíš bude postipani asi.
Jdu sem s oparem, už zase, já tu hubu neměla čistou snad od Vanoc. Ale tyjo, abych si neodnesla děravý uši ![]()
andulka01 jako ze vymena?
Ja jsem zrovna opary zlikvidovala, vylihly se mi 2. Ale zachytla jsem to a zacala mazat vcas, tak se moc nerozlezly, jeste ze tak. A to se me u ockovani dotazovali, jestli mivam casto opary, zaskrtla jsem NE a to mam za to.
Kokoska Neeee... to bych měla obojí. Včera jsem zachytila, celý den mazala Oparstopem. Večer to vypadalo ok, přes noc samozřejmě vypučely. Dva. Ani se mi nestihly zahojit ty poslední, pusu mám rozbombardovanou tak, že bych ani nevěděla kudy vést linku kdybych si chtěla nanést rtěnku (stejně se nemaluju, ale co kdyby).
Ovšem ty děravý uši mě zajímaj, určitě pak dej vědět co to bylo. A NE, nechci je :-)
Děravý uši směruj na Karju, já je nechci! ![]()
Kokoska Ajo, promiň ![]()
andulka01 Budiž ti odpuštěno, pokud mi nepošleš opary, moly, děravý uši a ani žádnou jinou zde jmenovanou pohromu! ![]()
V byte oproti prebieha rekonštrukcia už týždeň. V rozpore s dobrými zvykmi a obycajmi pani majiteľka každý deň neuprace chodby a výťah, samozrejme, nosíme si to do bytu. Konečne dnes som ju zastihla, povedala som jej to, tak na mňa vytiahla, ako si svoje užili, keď sa prerabal nás byt, akurát, že to bolo ešte za predchádzajúcich majiteľov! A ironicky ma informovala, aká som milá a tolerantná, tak som je povedala, že rovnako ako ona.
andulka01 ja bych si zašla s těmi opary k praktikovi,jestli tě v tomto marastu vezme.
Ty antivirotika jsou i v tabletach, když se udělá kůra, je to pak lepší.
andulka01 Taky bych řekla, že je to na tablety, ty mastičky z lékárny jsou na nic. Teď už ti nepomůžou, ale je dobré mít doma na příště.
andulka01 Koukala jsem, co je to Oparstop, od toho, myslím, nelze moc čekat. Příště už při svědění zkus mast s antivirotikem Vectavir.
Hele já tomu moc nevěřila, ale na opar mi (kromě tabletek Herpesinu jindy) dost pomohly ty Compeed náplasti. Neni to vidět a hojení je dost zrychlený!
barbucha a ted maji ty naplasti novou verzi a ta aplikace naplasti je mnohem jednodussi, doporucuju!
andulka01 praktik teda záleží, jaký je, ale viděla bych to na imunologii, případně rychlejší může být kožní (záleží kam se můžeš dostat dřív), herpesin v tabletách může napoprvé pomoct i na pár let
Mně se nezdála složitá ani předtím. Ale hlavně doufám, že je hned tak nebudu potřebovat!
Fiction Střídám Zovirax, Vectavir a ten Oparstop. Vectavir mi to strašně rozežere a mám po něm nejvíc jizvy.
Nicméně děkuji všem výše, stejně bych k doktorce měla jít, tak to vezmu při jednom.
Ach jo. Tak jsem se těšila, až dítě půjde do školy, že budu mít po roce jeden týden bez vaření. A oni asi v rámci "učíme se bez respirátorů", budou dva dny z toho týdne mimo školu a bez oběda. Jsem sice ráda, ale nemohl být jeden měsíc s jídlem než zase budou prázdniny.![]()
andulka01 na opar mi nepomůže nic a tady už se to přenáší, i když člověk nečte
. Ráno se mi jeden začal vyrážet, hned jsem se nacpala Zoviraxem a od rána už mám 6 tablet, tak jsem zvědavá. Většinou u na ten opar stříkám Orofar, není to přímo na to ale na viry všeobecně a minimálně se mi neudělá přes půl obličeje. Nepoužívám náplasti, protože mi to přijde strašně hnusné, odlepuje se to a na velký opar se to ani nedá použít. Používám Urgo, gel na opary. Zatáhne se to a neodlepuje, lépe to drží a dá se to přizpůsobit tomu tvaru. Méně to potom bolí a i hojení je rychlejší, protože to opakovaně nepraská.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my