Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 18. května 2021 14:32

MP Meri jo to je pravda. Já taky brblám jen, když je nad těch 32, což poslední roky bývá až moc často. Zrovna loni jsem narazila na deset let starý článek, který hovořil o vlně tropických veder, mělo být 33 stupňů. Poslední roky mám v létě pocit, že se někdy na těch 33 stupňů ochladí po "studené" frontě. Takže občas taky přemýšlím, kam se odstěhuju:)

Offline continuity
42783 příspěvků moje polička 18. května 2021 14:33

MP Meri to je fakt asi špatně podnební pásmo. S tím my nepomůžeme, hlavně tady ta příroda na 20+ a slunečno třeba pul roku není vůbec stavěná. 

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 18. května 2021 14:40
Offline Lamicka
14161 příspěvků moje polička 18. května 2021 14:40

andulka01 ja myslim, ze to je tim, ze pravy byva desne vyjezdeny od kamionu a neda se tam jet a lidi, co by v nem jeli se drzi v prostrednim. Ty leve zase byvaji strasne rychle, bezne se jezdi 150...  neobhajuju to, je to nebezpecne. 

Offline Kokoska
34725 příspěvků moje polička 18. května 2021 14:47

viktorka_od splavu no jeste ze te ta kamaradka ma, jinak by Brnem treba ani neprojela, prazanda.

Offline Ignis
1334 příspěvků moje polička 18. května 2021 14:54

Evaeva když je 32, tak nemusím dělat nic, mě je prostě příjemně samo od sebe

Jinak mi hrozně vadí střídání teplot, umím se jakž takž přizpůsobit zimě, miluji vedra, ale potřebuju, aby byla ta teplota konstantní. Jinak mě je furt buď vedro nebo zima.

Jinak ještě mě tohle počasí štve v tom, že se blbě jezdí na výlety, mě prostě netěší někde courat, když je hnusně a pořád sundávat/nandávat bundu taky ne. O tom, že je kolikrát problém i obuv (není nic horšího než vedro na nohy) nemluvě. 

Offline Fakirka
2225 příspěvků moje polička 18. května 2021 15:08
Reakce na MP Meri:

Evaeva Milovníci zimy to maj v lete těžký, to je jasný. Ale pořád mám tak nějak pocit, ze zatímco my trpime 80 % roku, tak oni musí vydržet jen těch pár týdnů, takže by neměli tak brblat  A já opravdu celý rok ziju jen pro těch 20 %, což je strašný a ano, uvažuju o stěhování

​to je přesně můj pocit

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 18. května 2021 15:39

Ignis ve 32 já úplně cítím, že pomalu umírám:) Hlavně není úplně typické, aby tak bylo ve střední Evropě dva měsíce v kuse.

O těch výletech píšeš o jakém počasí? Protože tady je aktuálně 17 stupňů, polojasno. Když pominul ten vítr, tak na výlet ideální počasí.

Offline Pinot Noir
29813 příspěvků moje polička 18. května 2021 15:48

Evaeva

A nejtěžší to máme my, kteří nemáme rádi vedro ani zimu. Chtěli bychom pořád jaro nebo příjemný podzim, a ty jsou jenom jednou za několik let

Offline brrr
12310 příspěvků moje polička 18. května 2021 16:27

Ignis Jo, oblíkat a vyslíkat, to nesnaším. Dneska jsem to v práci absolvovala minimalně desetkrát. Střídalo se zataženo, sluníčko a déšť. Furt do kola

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 18. května 2021 16:52

Pinot Noir ano. Navíc dřív to bývalo úplně normální, vedro bylo fakt jen občas. Poslední roky jsem si počasí na mikinu nebo tričko moc neužila.

Offline Mirka
4003 příspěvků moje polička 18. května 2021 17:53

brrr Při fyzické práci, je to otrava. Znám to ze zahrádky.

Offline Mirka
4003 příspěvků moje polička 18. května 2021 17:57

Jdu si postěžovat. Nic se nedá plánovat, všechno je možná a uvidíme. Čas běží a já jsem unavená a otrávená a výsledek žádný.

Offline Ignis
1334 příspěvků moje polička 18. května 2021 18:10

Evaeva no právě, vítr, občas zataženo, občas sluníčko. Vedro na sluníčku, zima ve stínu. Přesně to, co nesnáším

A občas ještě déšť, do toho

Offline Fiction
1640 příspěvků moje polička 18. května 2021 18:10
Reakce na Karja:

​Promiň, ale já tohle počasí mám fakt ráda. A ne, ze mi teď naschvál nastydnou děti nebo bude tři dny v kuse pršet. I v léto čekám doufám trochu chladnější, mně teplo hrozně bere energii. 

Pinot Noir viktorka_od splavu Evaeva 

Já se modlím za přijatelné léto, vedro mě zneschopňuje...

Offline Ignis
1334 příspěvků moje polička 18. května 2021 18:12

brrr

A ještě když to člověk musí vláčet sebou. To je teprve opruz.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 18. května 2021 18:31

Ignis u nás je dneska celkem stabilně, až teď se víc zatáhlo. 

Offline Ignis
1334 příspěvků moje polička 18. května 2021 19:30

Evaeva Ještě upřesním, mě hlavně vadí ten déšť. Na výlety po městě, když je všechno normálně otevřené a je se kam schovat to nevadí na příroda a zavřené hospody (a donedávna skoro všechno ostatní) už je pro mě problém, zvlášť když sebou obvykle vláčíme děti

Offline Ignis
1334 příspěvků moje polička 18. května 2021 19:34

Evaeva No já dopoledne lehce zmokla, když jsem jela do práce, kolem oběda jsem pozorovala slušný slejvák za oknem. Odpoledne když jsem šla k doktorce bylo zase pěkně a navečer zase lehce pršelo.

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 18. května 2021 19:41
Reakce na MP Meri:

​No, to není tak úplně pravda. U mě je zásadní rozdíl v tom, že "pocit vedra" mi nevadí. Zato "pocit zimy" mi vadí hodně moc, strašně mě to zpomaluje a vyčerpává, svět se mi jakoby smrskne jenom na cíl zahřát se. A to zahřátí se není tak jednoduchý, ne vždycky je to o oblečení (ledový nohy, ruce, za krkem) ... často se doopravdy zahřeju až večer ve sprše. Kdo to tak nemá, ten to asi úplně nepochopí, jako se vším. 
Letos je to pro teplomily fakt tragédie.

​Ty jsi můj člověk

Sweet Potato a zimní bundu mám pořád na věšáku, protože ráno je málokdy počasí na něco jiného a když jdu v 6 ráno a pěšky, tak ji ještě i teď nosím.