A kruh se uzavřel ![]()

A kruh se uzavřel ![]()

zelene.oko ten je fajn, bereme na chatu
To ano, ale já mám indukci s nejmenším průměrem 16 cm a většina těch mokka konviček má průměr 10 cm. Na zrnkový používám frenchpress.
a čemu vadí, že je plotýnka větší než konvička?
edit: aha, už jsem docetla. Moje indukce funguje na hrnec s menším průměrem.. no ještě to večer otestuju, o jak moc menší vezme ![]()
Pavlena Ježiš, já tak jednou v Japonsku vypila horké mléko místo objednané kávy s mlékem, fuj, nesnáším ho!!! Bylo to teda v restauraci, ale stejně jsem ho nedokázala vrátit...seděla jsem na baru a bylo mi to trapné.
continuity ale nic neočekávatelného...
continuity Jsem šla zkontrolvat, jestli nejsem ve vtipech! ![]()
Garfie horké mléko na baru zní dost vtipně![]()
Garfie já vteřinku myslela, že je to apríl...![]()
nonemy já bych to neřešila. Čerstvá káva by vám stejně zestárla, je spousta lidí, kterým instantní nevadí. Kávu bych nabídla s informací, že je rozpustná. Komu chutná, ten bude rád, kdo nechce, nevezme si.
Tabea Na indukci musíš mít průměr hrnce stejný, nebo větší jak je ta magnetická plotýnka, tedy alespoň naše to tak má. Taky je dobrý mít kvalitní nádobí, silné dno, nejlépe litinu, jinak se ten hrnec nepřichytne dobře a indukce „hvízdá" při vaření.
continuity ted jsem to dala vedle...![]()
Garfie Mohučanka Liesel presne, ja kontrolovala kalendar, jestli neni april...
Pavlena No tak to taky musela byt chutovka ![]()
Kan moje indukce si právě nestěžuje, když dám malý hrnec na velkou plotýnku. Ale ještě to otestuju, jak velký může být ten rozdíl.
Tabea já mám největší plotnu 22 cm a normálně vezme hrnec 12 cm. Nic menšího nemám. Ale předpokládám teda, že ta nejmenší plotýnka by klidně tu 10cm konvičku vzala. To jsou věci, vůbec mě nenapadlo, že s tím mají některé desky problém ![]()
Tabea moje si taky nestezuje, ale nesmi byt pod tech tusim 12 cm (zadne tak male kastrulky ale nevedu:-) a jeste jsem zjistila, ze kdyz dam maly cca 20 cm kastrulek na nejvetsi plotynku/ s nejvetsim prikonem, ze to jako urychlim.. tak se ohriva naopak pomaloucku:-))
Mně rozpustná až tak nevadí, ale třeba ten Davidoff je divnej. Víc mi chutnají ty úplně "práškové" než granulky.
Pinot Noir nemyslim ze to je problem, ale ze to je schvalne. ja bych treba nechtela, aby se mi rozzhavila odlozena lzicka:-)
continuity došli kandidati, jedeme druhy kolo? Tahle komedie fakt dokaze vzdycky prekvapit. Jestlipak si uz Prymula chysta prebiraci rec? Do voleb zhruba 4 mesice, to akorat stihnou jednou protocit.
Kan Tabea moje indukce bere asi všechny průměry...mocca konev, ale i plecháček, který jsem před 30 lety vozila s sebou na vodu, teď v něm rozpouštím máslo. Je to myslím AEG.
Nicméně kafe z mocca konvičky na indukci nějak nechutná stejně jako z té původní, co není na indukci. Kolikrát raději použiju tu redukční ploténku.
A na cesty je super i aeropress, vzpomněla jsem si, že ho mám, a nosit na zádech kus plastu a termosku je výrazně jednodušší než mocca konev a bombu s vařičem, i když jsou miniaturní. Kafe mi kvalitativně přišlo stejné (určitě lepší než z indukční mocca konve).
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.