Cožee?
Edit - smazala jsem fotku, je to velký![]()
continuity to bude řídit z Finska?Nebo tam ještě není?
nonemykdyž kafe nepijete, vůbec bych ho nevedla. Moji rodiče taky doma kafe nemají, kafe pije jen táta a jen v práci nebo v kavárně. Nejseš přece povinná mít všechny druhy občerstvení. Já mám ráda Earl Grey, ale tcháni ho nemají, tak si buď dám obyčejný černý nebo kafe.
My s manželem kafe vůbec nepijeme a kvůli návštěvám máme taky jen rozpustný. Já tomu vůbec nerozumím, měli bychom se nad sebou zamyslet?
Kvůli návštěvám jsem to dřív nijak neřešila. My jsme kafe taky nepili, vyjmečně rozpustné. Jen je to asi jak se vším. V práci je kvalitní kávovar i kafe a když jsem tam nastoupila a vstávala po 5, začala jsem si vařit kafe dopoledne. Manžel víceméně to stejné. Potom jsme si pořídili kávovar domů. Pořád teda zůstávám u jednoho kafe, ale rozpustné už moc nezvládám
.
Garfie My s manželem kafe vůbec nepijeme a kvůli návštěvám máme taky jen rozpustný. Já tomu vůbec nerozumím, měli bychom se nad sebou zamyslet?
Vůbec, já piju čtyři rozpustný denně a jak mi je!:-D. Kvůli tchánům mam jihlavanku turka ještě. Ale je fakt, že když jdu k někomu na návštěvu, tak se hrozně těším na kafe:-D. Manžel moji kamarádky umí snad co jsem v ČR pila nejlepší, jela jsem tam nažhavena a on šel na nákup! Taková zrada. Já bych na tyhlety moka konve vůbec neměla čas, dokonce to i doma mám, i frenchpress i tu konev. Časem si chci koupit ten mačkací kávovar:-D. To taky nezabere čas;-)
Karja frenchpress žádný čas nezabere. Tam to akorát nasypeš, zaleješ a za chvíli zmáčkneš. Oproti rozpustnému žádný rozdíl.
Evaeva Hele je tam rozdíl několika sekund a nutnosti použit obě ruce:-D. A taky si to musíš namlit někdy. Plus mně se to z toho frenchpressu nikdy moc nevyvedlo;-(
Karja my kupujeme rovnou mleté, máme celkem spotřebu. I když teď, když už je muž zase v práci, klesá. Obě ruce ano, to je pravda. My klasický kávovar nemáme kam dát a kapslový mi přijde děsně neekologický.
Evaeva Kapslový se mi taky nelíbí. Ten klasický si pořídím, ale zas kafe piju jen já, pak budu chodit do práce...no jak se znám nic z toho nebude. Já hodně takhle plánuju a pak dost ušetřím:-D. My to máme nějakou rodinnou anamnezu, že jsme hrozně nenáročný a moc toho nepotřebujeme:-D
Karja zas ale do nove kuchyne...![]()
Karja jo, až začnu chodit do práce, možná žádné kafe doma mít nebudeme. Já si ráda dám ten čaj, kafe mi bude stačit v práci.
viktorka_od splavu Tak tam se utratej peníze i jinak:-D. A zas to není nějaká esteticky nutná věc, že to bez toho bude vypadat nějak nedomrle. A hlavně já nemám nic, veškeré naše kuchyňské (no nejen kuchyňské) vybavení je taková směs sestehovanych bytů a veci koupených prechodne, takže se bude pořizovat úplně všechno.
Karja Kdysi jsem poslouchala rozhovor s Uršulou Klukovou. Ona říkala, že strašně ušetří, protože než si něco koupí, tak si to většinou rozmyslí. Částku si píše do notýsku a za měsíc je to pěkná částka. No vyprávěla to s vtipem sobě vlastním.
Trošku mi ji připomínáš![]()
nonemykdyž kafe nepijete, vůbec bych ho nevedla. Moji rodiče taky doma kafe nemají, kafe pije jen táta a jen v práci nebo v kavárně. Nejseš přece povinná mít všechny druhy občerstvení. Já mám ráda Earl Grey, ale tcháni ho nemají, tak si buď dám obyčejný černý nebo kafe.
Moje řeč. Ani na návštěvě to vůbec neřeším, buď nabídnutý vypiju (cokoliv) nebo ne. Případně vodu mi natočej všude (když nemají, ó hrůzo, aspoň perrier
).
barbucha já teda ocením, když mě upozorní, že kafe bude rozpustné. Většinou si vyberu z nabídky ke své spokojenosti, navíc jak říkáš, voda teče všude.
mne akorat strasne pila krev extchyne, ktera mi kafe i pres upozorneni rovnou i sladila. nejlepsi hlaska-no ja vim ze nesladis, tak jsem tam dala jen trochu![]()
a pak-a to vazne nemuzes vypit?!
viktorka_od splavu proč to ti lidi dělaj, že? Chtějí ti nabídnout něco, co ti chutná nebo jak?
Tak Betty No to jsem přesně já. Ale zase jako utratim docela za oblečení, zbytečně. V tom střídmá nejsem a pak celkově při drobnych spotřebních věcech nepremyslim, takže ono to moc zlaťáků dokupy neda.
Evaeva no zrovna u ni jsem mela celkem jasno![]()
Tak já kávu kupuju zrnkovou z malé pražírny, to čerstvé namletí udělá moc, ale zalívám si sprostě turka, moka konvičku vytáhnu občas po obědě. Nicméně z instatních mi úplně stačí Nescafé, třeba Gold Barista vůbec nechutná zle.
Když jsem se pokoušela vychytat dokonalou kávu (a čaj), zjistila jsem, že velký rozdíl je ve vodě, s filtrovanou chutná zejména čaj výrazně líp. (Jedno léto jsme byli odkázaní na filtrační konvici, protože vodárny začaly kvůli horku víc chlorovat, byl tady tehdy takový incident, že se pár dní voda z kohoutku nedoporučovala pít kvůli přemnoženým mikroorganismům.)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.