Zrovna jsem otevrela Seznam a tu zpravu o Libusce precetla. Ach jo... a souhlasim, ze i ty jeji neprinceznovske role byly dokonale zahrane. Mozna v tom bylo vic nez v princeznach, ale kazdy vidi nejdriv tu Popelku. Pamatujete na takovou starou TV komedii, kde hrala s Abrhamem, melo to asi tri casti jako ze ti dva v ruznem veku? Posledni kus uz byli starici a delali si naschvaly, kouzelny to bylo.
Stěžovací vlákno
![]()
úplně mě to zaskočilo.
Uff, dneska to bylo naročné. Dělám vrbu, to mi nevadí, ale stojí mě dost sil být správně empatická, nemůžu říct "Vykašli se na to, jede se dál." No, jsem z toho nějaká vyflusnutá.
brrr Něčím hezkým nebo dobrým se odměň , hodnověrná psychická podpora dá pěkně zabrat.
Kokoska To jsem nedávno hledala, a pak pustila rodičům, kohože mi to připomíná :-).
Libušky je mi líto :-(.
Manzel miluje tu hru, kde rika neco jako: a najednou se slysim, jak rikam, toto mi taky zabalte. Nevite, jak se to jmenuje, ze bychom si to pustili na pamatku?
baltik tuhle hlasku u nas pouzivame porad
ale taky nevim, odkud to je
Zrovna jsem otevrela Seznam a tu zpravu o Libusce precetla. Ach jo... a souhlasim, ze i ty jeji neprinceznovske role byly dokonale zahrane. Mozna v tom bylo vic nez v princeznach, ale kazdy vidi nejdriv tu Popelku. Pamatujete na takovou starou TV komedii, kde hrala s Abrhamem, melo to asi tri casti jako ze ti dva v ruznem veku? Posledni kus uz byli starici a delali si naschvaly, kouzelny to bylo.
Dokonalý muž, dokonalá žena?
baltik já se dnes kouknu na mojí oblíbenou Svatební cestu do Jiljí (znám to tedy skoro nazpaměť)![]()
Isca Nakonec jsem v autě pořádně ohulila Doorsy a je to v poho. ![]()
Taky me strasne mrzi, ze zemrela Libuska.
Sdilela to na fb i jedna moje znama z Nemecka, myslim, ze byla hodne oblibena i tam.
Magráta Svatební cesta je výborná!
Magráta Jiljí
my to s mužem zbožňujeme, oni jsou tam úplně dokonalí.
A Libuška je ročník mého táty, tak jsem z toho byla dnes taková přešlá, nečekaná zpráva, ach jo.
Magráta jo, asi jo, dik
Svatební cesta do Jiljí, Vrchní prchni!, Kolja, Všichni moji blízcí, Vesničko má středisková ...![]()
Liesel Báječná léta pod psa. ![]()
"Co jsem dělala? Děti jsem dělala. ..."
Velká škoda, ještě nebyla tak stará ![]()
Teď je mi teda strašně líto Abrháma... zažila jsem je při společný práci, a byli ukázkovej pár, takovej druhej jsem snad nepotkala.
barbucha já je zažila jednou v obchodě ve frontě. On něco brblal-nerudnej dědek a ona ho usměrňovala, usmívala se okolo a ještě se omlouvala. Byla to v podstatě moc milá a láskyplná scéna.
A stěžují si na migrenickou ataku(toliko diagnóza v nemocnici). Snad to bylo ojedinělé. Je to strašný, vůbec nechápu jak se s tím dá žít.![]()
Muz dnes bookoval trajekt do Recka a uz nejsou volne kabiny...a cena co chteji bez kabiny je nehorazna..![]()
Budem muset po sousi..![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my