Bledule My jsme na trase Opava - Ostrava, tady to přes den jezdí skoro pořád. Bohužel poslední spoj jede před tou jedenáctou a další až ráno před čtvrtou.
Stěžovací vlákno
brrr Tak na tté trase bych čekala větší frekvenci. ![]()
Bledule No je to na dvě věci, když chces jít třeba i do divadla, tak dvě deci po už moc nejdou.
Zavraždila jsem dneska asi 10 vyvítekoho. Ovšem ne v kuchyni, ale v obýváku, byli v křeččím žrádle. Mrchy.
brrr já je včera našla v osatce na kynuti chleba, kterou jsem delsi dobu nepouzila....
brrr AprilTwelve pardon ![]()
Jsem nemocna.![]()
Ale abych rekla pravdu tak se moc tesim,ze si konecne odpocinu.Mam pocit,ze jsem se od dovoleny nezastavila.
Zarinya jeste ze jsi stihla Marcela :) Tak se brzo uzdrav a hlavne si odpocin.
Kokoska tojo,ale doufam,ze jsem ho nenakazila.Snad ne,dnes je ok.
dekuju![]()
Zarinya Jo tohle jsem si přesně říkala minulý týden, že jako dva dny hlídání, víc válení v posteli, jaká to byla nakonec lahoda...! A tak jsem za to rouhání za tři dny následného zdravi měla úpal, problila celou noc, druhej den šlápla na včelu a udělal se mi opar:-D:-D:-D. Prostě my lidi, či věříme na karmu, to máme blbý, blbý!!!!! Ať jsi brzo zdravá a fit;-)
Ehm, dnes mi doktor napsal do zpravy: pacientka prichazi s "napadem" na boreliozu (vcetne tech uvozovek). Ja si tu nohu necham radsi upadnout, fakt, na dalsi podobny kolo asi nemam...
moora Ale neee![]()
moora cooooze? ![]()
Tlapkam
moora Cože, tohle dorazilo už i k doktorům do Prahy? Jejejej.
moora ach jo. Ale nenechaj sa. Takto prišiel s "nápadom" na encefalitídu za lekárom kamarát, keby sa nechal odbiť, už tu možno nie je, alebo by mal následky.
Tak ja chapu, ze jsem se mu tam vecpala mimo poradi ve chvili, kdy se chystal jit na obed, ale stacilo rict, ze mesic po klisteti je brzo a uvozovky si mohl nechat od cesty! ![]()
moora Tvl, na pěst...
moora hovado
Dnes mi vletel v zatacce do cesty nejaky
.
Jel tak rychle, ze to nebyl schopny vybrat, takze se dostal do protismeru, stihla jsem stocit volant, ale byl tam patnik, takze mam roztrzenou pneumatiku a uplne stazeny zaludek. Jsem rada, ze to nedopadlo hur. Chlap teda ani nepribrzdil a jel plynule dal.
Černá kočka Fakt nezastavil?! To je teda debil. Hlavně, že jsi v pořádku.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články